Gubahan Kain Sembahyang & Hantaran Seperangkat Alat Sholat

Gubahan hantaran kain sembahyang 2017/ 2018. Gambar gubahan hiasan seperangkat alat sholat hantaran terkini cantik memukau! Koleksi idea gubahan kain sembahyang utk hantaran. Bagi yg sedang mencari idea kreasi seserahan kain sembahyang, blhlah rujuk gambar hantaran seperangkat alat shalat dlm artikel ini. Ada dikongsikan gambar idea gubahan kain sembahyang utk hantaran, gubahan kain sembahyang simple, gubahan kain sembahyang dan sejadah, gubahan kain sembahyang bentuk masjid, hantaran seperangkat alat sholat, seserahan kain sembahyang atau dikenali mukena atau telekung. Jenama telekung popular utk dibuat hantaran pengantin antaranya telekung siti khadijah, telekung travel, telekung lycra, telekung arafah dan telekung aleena (rujuk dlm link video di bawah).

Bermacam idea kreatif mendekorasi gubahan hantaran kain sembahyang menarik. Lihat ↓↓↓

KOLEKSI GUBAHAN KAIN SEMBAHYANG & HANTARAN SEPERANGKAT ALAT SHOLAT***

Memandangkan majlis pertunangan dan perkahwinan memerlukan belanja besar, ramai pasangan yg terfikirkan tentang gubahan hantaran kain sembahyang terkini yg murah. Jadi, kalau nak yg murah kena buat sendiri. Jom cuci mata melihat idea kreatif hiasan hantaran kain solat wanita, cantik-cantik dlm artikel ni. Memberi ilham cara membuat dan menghias gubahan hantaran telekung utk pengantin diy sendiri. Nak lebih banyak design gubahan hantaran kain solat? Rujuk dlm link video koleksi gubahan hantaran kain sembahyang di atas.

 Kalau macam saya sendiri, saya suka melihat hasil kerja orang lain, dr situ blh dapat idea membuat hantaran telekung utk perkahwinan/ pertunangan. Malahan dapat ilham mendekorasi kain sembahyang hantaran tunang simple. Gubahan hantaran mukena, dihias dgn bunga-bunga, diselitkan dgn reben. Memang cantik la. Kalau malas buat sendiri, blh menempah gubahan hantaran kain sembahyang dr mereka yg pakar. Ada banyak yg menjual servis membuat gubahan telekung utk hantaran.

Pssst! Yg nak explore gubahan hantaran kain sembahyang utk pernikahan, blh lihat gambar hiasan hantaran telekung bawah ni. Belajar sendiri tutorial cara menghias dan deco hantaran kain sembahyang, banyak dikongsikan kat blog-blog dan di YouTube. Jom lihat kreativiti mereka dlm membuat gubahan hantaran telekung terkini. Kreatif!

gubahan kain sembahyang bentuk masjid 1 - Gubahan Kain Sembahyang & Hantaran Seperangkat Alat Sholat
Gubahan kain sembahyang bentuk masjid

hantaran seperangkat alat sholat - Gubahan Kain Sembahyang & Hantaran Seperangkat Alat Sholat
 Hantaran seperangkat alat sholat

Berpandukan video koleksi gubahan hantaran telekung di atas, harap ianya menambah ilham anda utk membuat hiasan seperangkat alat sholat hantaran anda. Tak pun blh tunjukkan pd pengambil upah buat hantaran, nak design gubahan kain solat hantaran macam ni, macam tu. Selamat mendeko kain sembahyang hantaran anda.


Loading...

Tags: #Alat #Gubahan #Hantaran #Kain #Sembahyang #Seperangkat #Sholat

author
Author: 
    Kabur Dari Ibu Tiri yg Kejam, Gadis 14 Thn Ini Malah Diperkosa 6 Pria Selama 2 Hari!
    slidegossip.com – Seorang gadis remaja malang menjadi korban pemerkosaan yg dilakukan oleh 6
    Bangkrut Gara-Gara Corona, Pengusaha Muda Ini Sewa Pembunuh Bayaran Demi Uang Asuransi!
    slidegossip.com – Seorang pengusaha muda nekat melakukan tindakan tak terduga. Berawal dr kondisi
    Aktor Tampan Ini Dituntut Karena Memperkosa 3 Wanita! Pengacara: Kami Yakin Dia Akan Dibebaskan!
    slidegossip.com – Aktor tampan asal Amerika, Danny Masterson dituntut atas tuduhan pemerkosaan yg
    ABG Ngaku Diperkosa Pria Tak Dikenal Saat Mabuk! Baru Lapor Polisi Setelah Hamil 6 Bulan!
    slidegossip.com – Alangkah baiknya utk selalu bersikap hati-hati terhadap orang tak dikenal. Jangan

    Leave a reply "Gubahan Kain Sembahyang & Hantaran Seperangkat Alat Sholat"