Gol & Gincu Vol 2 Memang Best! MESTI TONTON

Loading...

Assalamualaikum & hello internet.

Zaman sekolah menengah memang BBL follow rancangan Gol & Gincu sampai the movie. Kini selepas hampir 13 thn, Gol & Gincu vol. 2 kembali lagi dgn cerita baharu tetapi masih mengekalkan jalan cerita berkisar 3F (friendship, futsal & fashion). Semalam saya dapat invatation utk premier screening Gol & Gincu 2 bersama pelakon movie ini. Wah excited habis. Save the date 25 Oktober depan utk tengok filem ini. 

photo6217433175412549819 1 - Gol & Gincu Vol 2 Memang Best! MESTI TONTON


Sinopsis Gol & Gincu Vol 2
Zakiah (Zak) dan Zakiah (Yaya) adalah dua pelajar universiti yg sama nama namun mempunyai personaliti yg jauh berbeza. Akibat tercetusnya pergaduhan di khalayak ramai kedua-dua gadis telah dikenakan tindakan disiplin oleh pihak pengurusan universiti utk melakukan kerja-kerja amal sbg teladan kepada pelajar-pelajar lain. 

golB2526BgincuB2 - Gol & Gincu Vol 2 Memang Best! MESTI TONTON


Zak dan Yaya telah memilih utk melakukan kerja amal di rumah remaja bermasalah yg dikendalikan oleh Jijie. Sangkaan mereka meleset setelah menyedari bahawa kerja amal bukanlah mudah. Mampukah mereka ketepikan sikap prejudis mereka dan membantu Jijie dan gadis-gadis remaja tersebut atau adakah kehadiran mereka hanya memburukkan keadaan? Kenalah tengok sendiri di pawagan berdekatan.


Review BBL

Ini bukan sekual Gol & Gincu pertama tau tetapi masih mengekalkan jalan cerita lebih kurang movie pertama yg mana kalangan kawan mereka ada masalah berkaitan dgn kehidupan. Rasa throwback kenangan study uni tengok Zak & Yaya register masa first day dan time orientasi.

golB2526BgincuBvolB2BmovieB2018 - Gol & Gincu Vol 2 Memang Best! MESTI TONTON


Awal cerita smooth je belum start konflik cuma kedua watak utama memang dr awal saling haters sebab dorang tak sebulu. Dah la masing-masing first day dah gaduh, then dapat sebilik bersama. Huru-hara dibuatnya. Babak kat rumah 3R barulah elemen friendship timbul. 

Yang best bila Sazzy Falak buat comeback jadi coach futsal. Satu hall bertepuk tangan tengok senior Gol & Gincu. Best part semestinya time charity fashion show dgn kehadiran real icon Gol & Gincu Vol 2. Nak tahu siapa yg datang kena tengok sendiri. 

golB2526BgincuBvolB2BsceneB2018 - Gol & Gincu Vol 2 Memang Best! MESTI TONTON

To be honest BBL mengalir air mata sebab terharu tengok Gol & Gincu Vol 2 ni. Please standby tisu kot-kot korang pun sama menagis nanti. Hahaha well ni ada senarai ost Gol & Gincu 2

Rating BBL
🌟🌟🌟🌟

Promosi khas buat Movieclub, korang blh dapatkan tiket Gol & Gincu Vol 2 serendah RM10 sahaja. Peminat-peminat yg mahu menjadi penonton awal filem Gol & Gincu Vol 2, tempahan tiket bagi tayangan awal filem ini di TGV pd 20 & 20 Oktober depan. 


Opss jangan lupa follow @GolGincu2 hastag #GolGincu2 di Facebook, Instagram & Twitter. Jom buat reunion tengok Gol & Gincu Vol 2 nak? BBL pun rasanya next week repeat tengok sekali lagi sebab tak blh move on la.
Loading...

Tags: #Best #Gincu #Memang #MESTI #Tonton

author
Author: 
    Mabuk di Jalan, Artis yg Video Syur nya Viral Ini Langsung Telepon Ayahnya Saat Ditangkap!
    slidegossip.com – Kabar mengejutkan datang dr artis tampan asal Malaysia, Aliff Aziz. Seperti
    Billy Syahputra Kaget Setelah Lihat Isi ATM Nikita Mirzani: Allahu Akbar!
    slidegossip.com – Nikita Mirzani kini dikenal sbg wanita sukses baik di industri hiburan
    Henti persoalkan kewujudan sekolah vernakular negara ini – Timb. Menteri
    KUALA LUMPUR: Pihak yg tidak berpuas hati dgn kedudukan sekolah vernakular di negara
    Contoh Ibu yg Baik, Demi Bantu Anak Selesaikan PR, Ayu Ting Ting Rela Batalkan Meeting!
    slidegossip.com – Ayu Ting Ting dikenal sbg salah satu penyanyi dangdut papan atas

    Leave a reply "Gol & Gincu Vol 2 Memang Best! MESTI TONTON"