Gema Gegar Vaganza Live + (Minggu 2)

Gema Gegar Vaganza Live + (Minggu 2)

——
Langgan YouTube Astro Gempak, http://bit.ly/ytgempak
Info rancangan Astro Gempak di http://bit.ly/astrogempak
Like Facebook kami di http://bit.ly/fbgempak
Follow Twitter kami di http://twitter.com/astrogempak
Follow Instagram di http://instagram.com/astrogempak

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #Gegar #Gema #Live #Minggu #Vaganza

author
Author: 
    Roro Fitria Bongkar 5 Artis Terkenal Yang Konsumsi Narkoba Bersamanya? @ Insert 20 Februari 2018
    Kabar Terbaru Roro Fitria, Roro Fitria Ungkap Akan Bongkar Para Artis Yang Konsumsi
    Mama Tanpa Dirancang (TV1) | MyInfotaip
    TAJUK : MAMA TANPA DIRANCANG WAKTU TAYANGAN : Sabtu, 18 Januari 2020, 9:00
    Telunjuk Iblis (Astro Citra) | MyInfotaip
    Saksikan filem seram ‘Telunjuk Iblis’ lakonan Kamal Adli dan Tiz Zaqyah pd Sabtu,
    Drama Seadanya Aku (TV3) | MyInfotaip
    Nantikan drama adaptasi novel Seadanya Aku karya Rissa Ahdiya di slot Akasia TV3.
    1. author

      Karl El2 years ago

      Mungkin sbb nak cari penyanyi versatile…sbb itu lah artis di berikan pelbagai genre lagu..i don't mind lagu rock, pop, hip hop tapi biarlah lagu yg ada mesej keagamaan, perjuangan, persahabatan, kekeluargaan & menjaga alam…bagi sya lagu Jampi mcm x sesuai…just my humble opinion.

      Reply
    2. author

      Mohammad Hubaib Ahmad2 years ago

      Asal time video fitri harris di skip.. Sedap kot suara dia nih..

      Reply
    3. author

      iqbaal mubeen2 years ago

      Fikrey leh buanh

      Reply
    4. author

      Doorsmith Puchong2 years ago

      baik x yah upload..sangkut skip2 jee…ermmm

      Reply
    5. author

      solihin co-in2 years ago

      Suara shah brothers mmg x berubah..

      Reply
    6. author

      Aiman Haikal2 years ago

      Adeep Nahar terbaik setakat ni imo.

      Reply
    7. author

      Muhammad Salehudin2 years ago

      kebanyakan lagu yang boleh dikaitkan dgn ketuhanan bagus. maybe arrangement kene ubah lagi lebih nasyid. kot.

      Reply
    8. author

      muhammad hafis2 years ago

      Surat cinta untuk starla versi syahdu 😅

      Best #MESTICA

      Reply
    9. author

      iam safiya2 years ago

      Yes, more beatbox🙃🙃

      Reply
    10. author

      Sti Mal2 years ago

      da lama dh dngr lagu hijau cuma rasa syok melodi dia,stelah dngr adeep prsembahkn baru tahu senikata nye ada nasyid ketuhanan nye.bagus la ente,👏iinsyaallah

      Reply
    11. author

      Azfarinaz Amran2 years ago

      Kenapa part Fitri Haris melompat2 ? Alaaaaa…. kita tak sempat tengok …

      Reply
    12. author

      siti fatimah Imran2 years ago

      part fitri haris n adeep nahar 😭

      Reply
    13. author

      awa 0192 years ago

      Alhamdulillah . Mestica masih selamat.. Tolong plz kekalkan mestica.. Memang minat sgt2 dgn mestica.

      Reply
    14. author

      Nurul Izzati2 years ago

      tengok rabithah punya opening aku nak ke "when i was a young boy" . bior betul . hahaha 😂

      Reply
    15. author

      Shinichu Musya2 years ago

      Suara Heliza memang kena dengan lagu Ella. Best.
      Adeep , ur voice very good. Teruskan usaha.
      Farah Asyikin performance best kali ni.

      Reply
    16. author

      cik dira2 years ago

      Waduhh, kenapa lah ada yang sangkut2, tiada sound n ttibe time fitri haris? 🤔. Hopefully minggu2 depan akan improve.

      Reply
    17. author

      Nazatul Atty2 years ago

      cantiknyaaaa baju Nana

      Reply
    18. author

      Zack Horan2 years ago

      Hosting still awkward laaa especially Nana tak sambung

      Reply
    19. author

      eyka syafiqa2 years ago

      xpuas hati sbb time fitri haris x dpt tgok full

      Reply
    20. author

      Zoul Bvb092 years ago

      Berjam aq skip2 video sbb nk tgk fitri haris punya performance, bila aq dh jumpa part dia tiba2 pulak dia main skip skip mmg fake hope btulahh rse nk carut je tau x

      Reply

    Leave a reply "Gema Gegar Vaganza Live + (Minggu 2)"