Gelagat Nabil takut dengan ular sawa ! | Dukun I MeleTOP

hqdefault 391 - Gelagat Nabil takut dengan ular sawa ! | Dukun I MeleTOP

Apa yang MeleTOP 283

Subscribe Astro MeleTOP, http://bit.ly/ytmeletop
Episod penuh MeleTOP di Astro Go, http://bit.ly/meletophd

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #Dengan #Dukun #Gelagat #MeleTOP #Nabil #sawa #takut #ular

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:
    1. author

      Fatin Zulkipli3 years ago

      Kain apa la neelofa pakai tu… Atas tutup elok dh bawah dok selak habis..

      Reply
    2. author

      Muhammad Nazri3 years ago

      Aku xgeli ular tapi aku takut dia ggit je..mmg dia xggit ke ek

      Reply
    3. author

      Hahaha Aku Ketawa3 years ago

      aku rasa lofa mlm 2 mcm gedik2..pastu dia mcm menyindir balik mak cik2 bawang ..haha..
      rimas pulak aku tgok baju dia pakai arini

      Reply
    4. author

      shafik liana3 years ago

      maaf klau ada yg trguris ati dgn komen ni. bju tu, mcm x sesuai ja..

      Reply
    5. author

      Embun Pagi3 years ago

      Cute ar lofa

      Reply
    6. author

      mimi asmida3 years ago

      Kelakar

      Reply
    7. author

      Zam Azhari Zainudin3 years ago

      baju apalah yang neelofa pakai ni

      Reply
    8. author

      Zam Azhari Zainudin3 years ago

      lawak la abang nabil…. 😂😂😂😂

      Reply
    9. author

      Hazwani Roslan3 years ago

      Lofaa kain tggi sikit….nmpk sikit kaki tu…tapi die still pakai seluar yg ikut warne kulit belah dlm…

      Reply
    10. author

      Suhaini Hashim3 years ago

      Berapa banyak ada ular

      Reply
    11. author

      jebatt -3 years ago

      Hentikan laaa rncangan bodo ni.. Xhabis2 crita artis2 xmndtgkn pekdah ni.meluat tgk artis2 bru yg xde kualiti ni.

      Reply
    12. author

      AFIF ENDUT3 years ago

      Kain neolofa mcm tarzan dh ayoo ayoo mcm2

      Reply
    13. author

      Siti Nurhafiza3 years ago

      Nabil Nabil xpernah xklakar

      Reply
    14. author

      snz snz3 years ago

      Hahahhahahahahah

      Reply
    15. author

      Efy Miftah3 years ago

      Org belum habis ckp lg sebok carasss. Bg la setiap org habis bercakap. Aku perhati je selalu

      Reply
    16. author

      Fiffy Syazwani Shahrul Nizam3 years ago

      time lopa lri tu kedepan sngt bdn die 😑😑

      Reply
    17. author

      Fiffy Syazwani Shahrul Nizam3 years ago

      aurat lh…lopa…

      Reply
    18. author

      secRet view3 years ago

      Yg penting Faizal Hussein lagi hensem drpd ular.. ehhh…!😘

      Reply
    19. author

      Anisayang Iman3 years ago

      sama2 kita sedekah kn Al fatihah kepada Perwira Malaysia kita yang telah Meninggal dunia

      Reply
    20. author

      p.p smile3 years ago

      Ya Allah, besarnya ular tu..

      Reply

    Leave a reply "Gelagat Nabil takut dengan ular sawa ! | Dukun I MeleTOP"