Gegar Vaganza Live + [13/11] @ 9.00 MALAM

hqdefault 1517 - Gegar Vaganza Live + [13/11] @ 9.00 MALAM

12 penyanyi tanah air kembali bertanding di pentas Gegar Vaganza 3 untuk menyerlahkan kehandalan masing-masing. Saksikan mereka dari sudut RETRO bersama hos Shuk setiap Ahad jam 9 malam di www.astrogempak.com.my/gegarvaganza

Siapakah peserta GegarVaganza 2016 yang anda paling ingati? hantarkan pilihan anda sekarang di www.gegarvaganza.com.my

——
Langgan YouTube Astro Gempak, http://bit.ly/ytgempak
Info rancangan Astro Gempak di http://bit.ly/astrogempak
Like Facebook kami di http://bit.ly/fbgempak
Follow Twitter kami di http://twitter.com/astrogempak
Follow Instagram di http://instagram.com/astrogempak

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #13/11 #9.00 #Gegar #Live #malam #Vaganza

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:
    1. author

      Maisarah abang liang pazsm3 years ago

      kfawsofsk 👎fskrz
      Gz 👍jhshro udieu hzstwj

      Reply
    2. author

      Alif Azizie3 years ago

      3:50 opening
      6:37 Teman Tapi Mesra
      26:43 I Will Survive
      39:16 Ratuku
      49:46 Purnama Merindu
      1:01:41 Kasih
      1:08:50 Sentuhan Kecundang
      1:21:27 Jika Kau Rasa Getarnya
      1:36:57 Tiara
      1:45:17 Ku Rela Dibenci
      1:53:21 Berhenti Berharap
      2:02:20 Ziana Zain, Jaclyn Victor & Azlan
      2:10:53 Segmen Ada Lagu Lagi

      Reply
    3. author

      Lyn A K3 years ago

      Benci lah si shuk nie!

      Reply
    4. author

      έ-σήέ ωαη3 years ago

      suka suara gmie. unik je. lain dr yg lain.

      Reply
    5. author

      Idris Mohamed3 years ago

      Syuk ni semak la..

      Reply
    6. author

      Asnuur Asyhera3 years ago

      besttttt gilaaa abg zakaria anjang ni ngan elly tu gerammm tgokk lawak nak mampos ahahahhaha hope next week both of them still ada lagi memeriahkan suasana…love abg zakariah anjanggggg angat n kak lina pom pom

      Reply
    7. author

      fauzi abidin3 years ago

      tak adil shidi terkeluar

      Reply
    8. author

      Izzat Syamir3 years ago

      siapa suriram tu?

      Reply
    9. author

      Sheikh Anuar3 years ago

      Yes, persembahan Azharina memang very different and amazing. Feel dia sangat sangat ada. Semua terpegun

      Reply
    10. author

      Sheikh Anuar3 years ago

      Wow. Gmie bagus vocal

      Reply
    11. author

      Hawa Abdul Rahman3 years ago

      TQ kerana kongsi video dan audio yg best ni!

      Reply
    12. author

      lily syamera3 years ago

      gmie wow👍

      Reply
    13. author

      baby zulaikha3 years ago

      x payah ada dj zakaria anjang ni bole x?

      Reply
    14. author

      myactionxoxo3 years ago

      sedih abg shidi keluar :'(

      Reply

    Leave a reply "Gegar Vaganza Live + [13/11] @ 9.00 MALAM"