Gambar Hantaran Pengantin, Hantaran Pernikahan Terkini

Gubahan hantaran pernikahan 2017/ 2018. Gambar hantaran pengantin cantik memukau! Koleksi idea gubahan hantaran perkahwinan terkini. Bagi yg sedang mencari idea dulang hantaran kahwin, blhlah rujuk gambar hiasan hantaran pernikahan dlm artikel ini. Ada dikongsikan gambar idea gubahan hantaran kahwin moden, barang-barang hantaran pernikahan, gubahan hantaran kahwin utk perempuan, isi hantaran pernikahan sederhana, isi hantaran pernikahan adat melayu, isi dulang hantaran pengantin dan kreasi hantaran pernikahan terbaru (rujuk dlm link video di bawah).

Bermacam idea kreatif mendekorasi dulang hantaran pengantin. Lihat ↓↓↓

KOLEKSI HANTARAN PERNIKAHAN MODERN***

Memandangkan majlis pertunangan dan perkahwinan memerlukan belanja besar, ramai pasangan yg terfikirkan tentang hantaran murah. Jadi, kalau nak yg murah kena buat sendiri. Jom cuci mata melihat design hiasan barang hantaran nikah, cantik-cantik dlm artikel ini. Memberi ilham cara menghias hantaran pernikahan terkini dan terbaru diy sendiri. Nak lebih banyak design gubahan hantaran pengantin terkini? Rujuk dlm link video koleksi hiasan hantaran pernikahan di atas.

Kalau macam saya sendiri, saya suka melihat hasil kerja orang lain, dr situ blh dapat idea membuat dulang hantaran pengantin. Malahan dapat ilham mendekorasi dulang hantaran pertunangan sekaligus. Dulang hantaran mudah yg dihias dgn bunga-bunga, diselitkan dgn reben. Memang cantik la. Kalau malas buat sendiri, blh menempah dulang hantaran dr mereka yg pakar. Ada banyak yg menjual servis membuat dulang hantaran.

Pssst! Yg nak explore berapa dulang hantaran perkahwinan, blh lihat gambar hiasan hantaran pernikahan kat bawah ni. Belajar sendiri tutorial kreasi hantaran pernikahan diy, banyak dikongsikan kat blog-blog dan di YouTube. Jom lihat kreativiti mereka dlm membuat dulang hantaran pengantin 2017/ 2018.

hantaran pengantin warna tiffany blue 1 - Gambar Hantaran Pengantin, Hantaran Pernikahan Terkini
Hantaran pengantin warna tiffany blue

hantaran pernikahan modern - Gambar Hantaran Pengantin, Hantaran Pernikahan Terkini
Contoh hantaran pernikahan modern
Barang-barang hantaran pernikahan antaranya sireh, barang kemas seperti cincin/ gelang/ rantai/ subang, mas kahwin (wajib) wang hantaran, kain sepersalinan, telekung, al-quran, sejadah, perfume, gadget, aksessori seperti handbag/ clutch/ purse/ cermin mata gelap/ jam tangan, manisan (kek/ cupcake/ chocolates/ macaroon/ wajik dan lain-lain)

Berpandukan video koleksi hiasan hantaran penikahan di atas, harap ianya menambah ilham anda utk membuat hiasan dulang hantaran anda. Tak pun blh tunjukkan pd pengambil upah buat hantaran, nak design dulang hantaran macam ni, macam tu. Selamat mendeko dulang hantaran anda.


Carian Berkaitan

gambar barang hantaran pernikahan, gubahan hantaran kahwin

Loading...

Tags: #Gambar #Hantaran #Pengantin #Pernikahan #Terkini

author
Author: 
    Kabur Dari Ibu Tiri yg Kejam, Gadis 14 Thn Ini Malah Diperkosa 6 Pria Selama 2 Hari!
    slidegossip.com – Seorang gadis remaja malang menjadi korban pemerkosaan yg dilakukan oleh 6
    Bangkrut Gara-Gara Corona, Pengusaha Muda Ini Sewa Pembunuh Bayaran Demi Uang Asuransi!
    slidegossip.com – Seorang pengusaha muda nekat melakukan tindakan tak terduga. Berawal dr kondisi
    Aktor Tampan Ini Dituntut Karena Memperkosa 3 Wanita! Pengacara: Kami Yakin Dia Akan Dibebaskan!
    slidegossip.com – Aktor tampan asal Amerika, Danny Masterson dituntut atas tuduhan pemerkosaan yg
    ABG Ngaku Diperkosa Pria Tak Dikenal Saat Mabuk! Baru Lapor Polisi Setelah Hamil 6 Bulan!
    slidegossip.com – Alangkah baiknya utk selalu bersikap hati-hati terhadap orang tak dikenal. Jangan

    Leave a reply "Gambar Hantaran Pengantin, Hantaran Pernikahan Terkini"