Gambar Hantaran Baju Melayu, Jubah Lelaki & Kurta

Gubahan hantaran baju melayu 2017/ 2018. Gambar gubahan baju melayu utk hantaran terkini cantik memukau! Koleksi idea gubahan baju melayu lelaki utk hantaran. Bagi yg sedang mencari idea kreasi hantaran baju melayu moden, blhlah rujuk gambar contoh gubahan hantaran baju melayu dlm artikel ini. Ada dikongsikan gambar idea gubahan baju melayu terkini, gubahan baju melayu cantik, gubahan hantaran jubah lelaki, hantaran kurta, gubahan baju melayu dan samping, hantaran baju melayu pertunangan dan baju melayu hantaran perkahwinan (rujuk dlm link video di bawah).

Bermacam idea kreatif mendekorasi gubahan hantaran baju melayu. Lihat ↓↓↓

GUBAHAN HANTARAN BAJU MELAYU, JUBAH LELAKI & KURTA***

Memandangkan majlis pertunangan dan perkahwinan memerlukan belanja besar, ramai pasangan yg terfikirkan tentang gubahan baju melayu yg murah. Jadi, kalau nak yg murah kena buat sendiri. Jom cuci mata melihat idea kreatif gubahan baju melayu hantaran, cantik-cantik artikel ini. Memberi ilham cara membuat dan menghias gubahan hantaran baju melayu diy sendiri. Nak lebih banyak design gubahan hantaran baju melayu? Rujuk dlm link video koleksi gubahan hantaran baju melayu di atas.

 Kalau macam saya sendiri, saya suka melihat hasil kerja orang lain, dr situ blh dapat idea membuat hantaran baju melayu utk perkahwinan/ pertunangan. Malahan dapat ilham mendekorasi hantaran jubah lelaki simple. Gubahan baju melayu dan kurta, dihias dgn bunga-bunga, diselitkan dgn reben. Memang cantik la. Kalau malas buat sendiri, blh menempah gubahan hantaran baju melayu dr mereka yg pakar. Ada banyak yg menjual servis membuat gubahan baju melayu utk hantaran.

Pssst! Yg nak explore gubahan baju melayu hantaran pernikahan, blh lihat gambar hiasan hantaran baju melayu bawah ni. Belajar sendiri tutorial membuat gubahan hantaran baju melayu, banyak dikongsikan kat blog-blog dan di YouTube. Jom lihat kreativiti mereka dlm membuat gubahan hantaran baju melayu terkini. Kreatif!

gubahan hantaran baju melayu, gubahan hantaran jubah lelaki dan kurta, gubahan baju melayu dan samping, contoh gubahan hantaran baju melayu, gubahan baju melayu terkini dan cantik, hantaran baju melayu pertunangan dan perkahwinan
Gubahan baju melayu cantik
gubahan hantaran baju melayu, gubahan hantaran jubah lelaki dan kurta, gubahan baju melayu dan samping, contoh gubahan hantaran baju melayu, gubahan baju melayu terkini dan cantik, hantaran baju melayu pertunangan dan perkahwinan
Gubahan jubah lelaki
Berpandukan video koleksi gubahan hantaran baju melayu di atas, harap ianya menambah ilham anda utk membuat hiasan hantaran baju melayu, jubah dan kurta anda. Tak pun blh tunjukkan pd pengambil upah buat hantaran, nak design gubahan baju melayu hantaran macam ni, macam tu. Selamat mendeko baju melayu hantaran anda.

Loading...

Tags: #Baju #Gambar #Hantaran #Jubah #Kurta #Lelaki #Melayu

author
Author: 
    Maszlee ulangi komitmen kurangkan beban guru, fokus tugas hakiki
    GEORGE TOWN: Kementerian Pendidikan pd Khamis mengulangi komitmen utk mengurangkan bebanan guru sekaligus
    Tuduhan CUEPACS 400,000 penjawat awam tertekan tidak ada asas – JPA
    PUTRAJAYA – Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) melihat dakwaan Kongres Kesatuan Pekerja-pekerja Dlm Perkhidmatan
    MAGGI® Dan KPM Mulakan Pencarian Chef Muda Berbakat Melancarkan Pertandingan Memasak Sekolah Menengah MAGGI® Ke-23
    MAGGI® Dan KPM Mulakan Pencarian Chef Muda Berbakat Melancarkan Pertandingan Memasak Sekolah Menengah

    Leave a reply "Gambar Hantaran Baju Melayu, Jubah Lelaki & Kurta"