Gambar Gubahan Hantaran Kain Batik

Gubahan hantaran kain batik 2017/ 2018. Gambar gubahan kain batik terkini cantik memukau! Koleksi idea gubahan kain batik utk hantaran. Bagi yg sedang mencari idea kreasi seserahan kain batik, blhlah rujuk gambar batik gift tray dlm artikel ini. Ada dikongsikan gambar idea gubahan lipatan kain batik, gubahan kain batik bentuk burung merak, hantaran kain batik bentuk perahu layar, hantaran kain batik bentuk kipas, hantaran kain batik bentuk bunga, gubahan kain batik bentuk kapal, gubahan kain batik bentuk gajah, gubahan kain batik bentuk kura-kura penyu dan gubahan kain batik kebaya (rujuk dlm link video di bawah).

Bermacam idea kreatif mendekorasi gubahan kain batik sbg hantaran. Lihat ↓↓↓

KOLEKSI GUBAHAN HANTARAN KAIN BATIK***

Memandangkan majlis pertunangan dan perkahwinan memerlukan belanja besar, ramai pasangan yg terfikirkan tentang gubahan hantaran kain batik yg murah. Jadi, kalau nak yg murah kena buat sendiri. Jom cuci mata melihat idea kreatif hantaran kain batik, cantik-cantik dlm artikel ini. Memberi ilham cara melipat gubahan kain batik hantaran diy sendiri. Nak lebih banyak design gubahan hantaran kain batik? Rujuk dlm link video koleksi gubahan kain batik di atas.

 Kalau macam saya sendiri, saya suka melihat hasil kerja orang lain, dr situ blh dapat idea membuat gubahan kain batik utk perkahwinan/ pertunangan. Malahan dapat ilham mendekorasi gubahan kain batik simple. Gubahan kain batik mudah yg dihias dgn bunga-bunga, diselitkan dgn reben. Memang cantik la. Kalau malas buat sendiri, blh menempah gubahan kain batik hantaran dr mereka yg pakar. Ada banyak yg menjual servis membuat gubahan kain batik utk hantaran.

Pssst! Yg nak explore gubahan kain batik pernikahan, blh lihat gambar hiasan gubahan kain batik bawah ni. Belajar sendiri tutorial melipat kain batik hantaran tunang, banyak dikongsikan kat blog-blog dan di YouTube. Jom lihat kreativiti mereka dlm membuat gubahan kain batik terkini. Kreatif!
gubahan kain batik bentuk merak 1 - Gambar Gubahan Hantaran Kain Batik
Gubahan kain batik bentuk burung merak
hantaran kain batik bentuk kipas - Gambar Gubahan Hantaran Kain Batik
Hantaran kain batik bentuk kipas
Berpandukan video koleksi gubahan kain batik di atas, harap ianya menambah ilham anda utk membuat hiasan kain batik anda. Tak pun blh tunjukkan pd pengambil upah buat hantaran, nak design gubahan kain batik hantaran macam ni, macam tu. Selamat mendeko kain batik hantaran anda.


Loading...

Tags: #BATIK #Gambar #Gubahan #Hantaran #Kain

author
Author: 
    Kabur Dari Ibu Tiri yg Kejam, Gadis 14 Thn Ini Malah Diperkosa 6 Pria Selama 2 Hari!
    slidegossip.com – Seorang gadis remaja malang menjadi korban pemerkosaan yg dilakukan oleh 6
    Bangkrut Gara-Gara Corona, Pengusaha Muda Ini Sewa Pembunuh Bayaran Demi Uang Asuransi!
    slidegossip.com – Seorang pengusaha muda nekat melakukan tindakan tak terduga. Berawal dr kondisi
    Aktor Tampan Ini Dituntut Karena Memperkosa 3 Wanita! Pengacara: Kami Yakin Dia Akan Dibebaskan!
    slidegossip.com – Aktor tampan asal Amerika, Danny Masterson dituntut atas tuduhan pemerkosaan yg
    ABG Ngaku Diperkosa Pria Tak Dikenal Saat Mabuk! Baru Lapor Polisi Setelah Hamil 6 Bulan!
    slidegossip.com – Alangkah baiknya utk selalu bersikap hati-hati terhadap orang tak dikenal. Jangan

    Leave a reply "Gambar Gubahan Hantaran Kain Batik"