Gambar Dulang Cincin/ Gubahan Tempat Letak Cincin Hantaran

Gubahan cincin hantaran 2017/ 2018. Gambar gubahan bekas cincin terkini cantik memukau! Koleksi idea gubahan tempat letak cincin. Bagi yg sedang mencari idea tempat letak cincin, blhlah rujuk gambar dulang cincin dlm artikel ni. Ada dikongsikan gambar idea diy bekas cincin hantaran, gubahan hantaran cincin pertunangan, gubahan cincin perkahwinan dan gubahan cincin merisik (rujuk dlm link video di bawah).

Bermacam idea kreatif mendekorasi gubahan tempat letak cincin hantaran. Lihat ↓↓↓

KOLEKSI GUBAHAN BEKAS CINCIN HANTARAN***

Memandangkan majlis pertunangan dan perkahwinan memerlukan belanja besar, ramai pasangan yg terfikirkan tentang gubahan hantaran bekas cincin murah. Jadi, kalau nak yg murah kena buat sendiri. Jom cuci mata melihat idea kreatif dulang hantaran cincin, cantik-cantik dlm artikel ini. Memberi ilham cara membuat design kotak cincin hantaran diy sendiri. Nak lebih banyak design gubahan wang hantaran? Rujuk dlm link video koleksi gubahan bekas cincin di atas.

 Kalau macam saya sendiri, saya suka melihat hasil kerja orang lain, dr situ blh dapat idea membuat bekas cincin utk perkahwinan/ pertunangan. Malahan dapat ilham mendekorasi bekas cincin tunang simple. Gubahan dulang cincin mudah yg dihias dgn bunga-bunga, diselitkan dgn reben. Memang cantik la. Kalau malas buat sendiri, blh menempah bekas cincin hantaran dr mereka yg pakar. Ada banyak yg menjual servis membuat tempat letak cincin hantaran.

Pssst! Yg nak explore gubahan bekas cincin pernikahan, blh lihat gambar hiasan gubahan tempat letak cincin bawah ni. Belajar sendiri tutorial gubahan cincin tunang, banyak dikongsikan kat blog-blog dan di YouTube. Jom lihat kreativiti mereka dlm membuat gubahan bekas cincin terkini. Kreatif!

gubahan hantaran cincin pertunangan 1 - Gambar Dulang Cincin/ Gubahan Tempat Letak Cincin Hantaran
Gubahan hantaran cincin pertunangan
gubahan cincin perkahwinan - Gambar Dulang Cincin/ Gubahan Tempat Letak Cincin Hantaran
Gubahan cincin perkahwinan
Berpandukan video koleksi gubahan hantaran bekas cincin di atas, harap ianya menambah ilham anda utk membuat hiasan dulang cincin hantaran anda. Tak pun blh tunjukkan pd pengambil upah buat hantaran, nak design tempat letak cincin hantaran macam ni, macam tu. Selamat mendeko dulang cincin hantaran anda.


Carian Berkaitan

gambar hantaran cincin

Loading...

Tags: #Cincin #Dulang #Gambar #Gubahan #Hantaran #Letak #Tempat

author
Author: 
    Seperti Kisah Sangkuriang, Ibu Ini Menikahi Anak Kandungnya Sendiri Setelah Sang Suami Meninggal!
    slidegossip.com – Kisah Sangkuriang yg mencintai ibu kandungnya sendiri, ternyata juga terjadi di
    Istri Kerja Kumpulkan Uang Buat Beli Rumah, Suami Malah Asyik Selingkuh Dgn Ibu Mertua!
    slidegossip.com – Kelakuan pria ini benar-benar tak punya malu. Di saat istri kerja
    Anak Durhaka! Ibunya Mau Shalat Tahajud Malah Dibunuh dan Langsung ke Masjid Umumkan Kematian Sang Ibu!
    slidegossip.com – Seorang ibu berinisial Es yg merupakan warga Desa Tumbang Sangai, Kecamatan
    Bulan Madu Berakhir Tragis! Ibu Kandungku Tega Merebut Suamiku, Ibuku Hamil dan Menikahi Suamiku!
    slidegossip.com – Apa yg dialami wanita cantik ini semoga tak dialami oleh perempuan

    Leave a reply "Gambar Dulang Cincin/ Gubahan Tempat Letak Cincin Hantaran"