Format Laptop Murah, Khidmat Terbaik

Laptop yg saya ada & sayang ni, berusia hampir 10 thn.. mana tidaknya, ianya dibeli pd thn 2007 yg lalu ketika melaporkan diri ke pusat pengajian tinggi, yakni di UiTM Shah Alam.. Akibat dr minat kepada benda IT ni, laptop ni blh kata kerap juga diformat sepanjang pengajian.. walaupun tak ambil jurusan IT… hehehe… last format laptop secara sendiri pd thn 2010.. menggunakan Windows XP, tapi interface saya gunakan Windows 7 Ultimate… gituuu.. hehehe… tapi akibat dr arus peredaran masa sekarang, Windows XP tak lagi mendapat tempat utk sistem aplikasi baru.. So semalam, saya nekad, utk format laptop Acer Aspire 4315 ni.. tapi bukan format sendiri, cari la dlm facebook.. hahaha.. tak buat dah sendiri, tak ingat dah step-step semua tu…

RepairBLappyBPuteraBhelmei - Format Laptop Murah, Khidmat Terbaik
survey punya survey jumpa la satu page… dan ini name card-nya.. 
Okeh, hampa blh tengok detail, bukan setakat format ja mampu buat, kerosakan hadrware, motherboard ka, software problem ka, blh rujuk dgnnya… ni facebook page yg diuruskan oleh Encik Saiful Nizam, https://www.facebook.com/FormatLaptop/ di dlm page tersebut juga, dia ada sharing beberapa info berguna berkaitan komputer serta software.. Encik Saiful Nizam ni tinggal di Presint 11, Putrajaya.. Khidmat yg beliau tawarkan, bukan di Putrajaya ja.. sekitar yg sama waktu dgnnya.. hehe.. termasuklah kawasan rumah saya yakni di Equine Park, Seri Kembangan, Perkhidmatan terbaiknya, dia datang ambil laptop, sesudah siap, dia akan hantar semula kepada kita.. So tak perlu la kita yg nak mengadap jem bagai utk ke kedai komputer.. 
Lappy%2BPutera%2BHelmei - Format Laptop Murah, Khidmat Terbaik
ni spesifikasi laptop saya.. Intel Celeron weii.. hahaha..
Pakej format yg ditawarkan oleh Encik Saiful Nizam, bernilai RM50.00 sahaja.. Format laptop murah dah tu.. Antara yg dilengkapkan pd laptop saya, Windows 7, Microsoft Office 2013, serta beberapa aplikasi yg lain.. berbaloi kan.. Dgn RM50.00 blh dapat semua tu serta dgn servis ambil dan hantar.. ya la, kalau buat sendiri dah untung kan.. tapi bila nak buat tu, tak study habis lagi Windows 7 ni mcm mana nak install.. tu fikir lebih baik, kasi orang format je la.. settle.. 
bagi yg berminat utk format laptop murah dan cepat.. blh hubungi Encik Saiful Nizam:
Facebook Page : https://www.facebook.com/FormatLaptop/
Nombor telefon : +6019-5223453
RepairBLappyBPuteraBHelmeiB2 - Format Laptop Murah, Khidmat Terbaik
yes dah siap.. beri hari khamis, jumaat dah dapat balik..
okey, dah blh update blog dgn Windows baru.. hehehe.. 

Loading...

Tags: #Format #Khidmat #Laptop #Murah #Terbaik

author
Author: 
    Kabur Dari Ibu Tiri yg Kejam, Gadis 14 Thn Ini Malah Diperkosa 6 Pria Selama 2 Hari!
    slidegossip.com – Seorang gadis remaja malang menjadi korban pemerkosaan yg dilakukan oleh 6
    Bangkrut Gara-Gara Corona, Pengusaha Muda Ini Sewa Pembunuh Bayaran Demi Uang Asuransi!
    slidegossip.com – Seorang pengusaha muda nekat melakukan tindakan tak terduga. Berawal dr kondisi
    Aktor Tampan Ini Dituntut Karena Memperkosa 3 Wanita! Pengacara: Kami Yakin Dia Akan Dibebaskan!
    slidegossip.com – Aktor tampan asal Amerika, Danny Masterson dituntut atas tuduhan pemerkosaan yg
    ABG Ngaku Diperkosa Pria Tak Dikenal Saat Mabuk! Baru Lapor Polisi Setelah Hamil 6 Bulan!
    slidegossip.com – Alangkah baiknya utk selalu bersikap hati-hati terhadap orang tak dikenal. Jangan

    Leave a reply "Format Laptop Murah, Khidmat Terbaik"