Filem Melayu 2017 Interchange

hqdefault 1969 - Filem Melayu 2017 Interchange

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #2017 #Filem #Interchange #Melayu

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:
    1. author

      husna hanim2 years ago

      tidak semua bisa faham apa yang ingin disampaikan.
      kerana yang bisa memahami itu sedikit saja.
      ya kerana ia mahu memahami dan berfikir akan apa yang ingin difahami.
      yang ndak faham itu ramai.
      kerana ndak mahu faham apa yang perlu difahamkan.

      Reply
    2. author

      NUR AMIRAH2 years ago

      kalau ikut sya lh jlan crita nie mcm dia nk bebaskan semua kehidupan yg trbang sebagai contoh
      yg mereka bunuh bukan orng biasa tpi orng yg hidup bgitu lama mcm dlm crita nie dia kata diorng dh hidup 100thn lama nya
      so apa bila semua gambaran yg ada d dlm foto trsebut mati maka bebas lh kehidupan trbng tue. tgok apa bila semua dlm gmbaran tue mati maka bebas lh burung2 tersebut dri perangkap selama nie……dia cuma simple je cuma
      kita yg kena cri mna maksud nya dan faham….. kalau ada kurng btul kan yee

      Reply
    3. author

      papua yes guinea2 years ago

      Slow tapi best! Lagi bagus kalau ada subtitles lagi senang tangkap apa dia cakap👍👍

      Reply
    4. author

      Norasiah Nasir2 years ago

      CERITA BEST

      Reply
    5. author

      Maryam Yahya2 years ago

      Cerita bodoh ngn babi..asal lak yg burung babi tu boleh lepas idop…selekeh punye cite…

      Reply
    6. author

      Shima Maamor2 years ago

      well done!
      bagus husband and wife berlakon…

      Reply
    7. author

      lil izzy2 years ago

      naise movie walaupun pelik tapi mantap…barisan belakon superstarr hebat👏👏👏 goodjob

      Reply
    8. author

      Yuyun Osman2 years ago

      Bgus flm nya jrg Malaysia bikin film. Cite cm ni

      Reply
    9. author

      Songgo Langit2 years ago

      https://youtu.be/G4uDWQkbdhc
      Good movie indeed

      Reply
    10. author

      aimey dzeko2 years ago

      tk masuk akal betul

      Reply
    11. author

      Moy 932 years ago

      masterpiece!! Teringat cerita hannibal

      Reply
    12. author

      Moy 932 years ago

      Bagaikan terpisah jua dari jasaaaaadku..

      Reply
    13. author

      Mohd Ainol Adli Arbi2 years ago

      Menarik wow!

      Reply
    14. author

      Khairil Anuar Md Yunos2 years ago

      Wow. Antara filem Melayu paling unik dan menarik pnah aku tengok. This deserves more hype and appreciation!

      Reply
    15. author

      Adie Lyn2 years ago

      Menarik..

      Reply
    16. author

      Kpop.is.dead?2 years ago

      Menarik…cerita yang kena go with the flow…you will find the flow when you go

      Reply
    17. author

      Kpop.is.dead?2 years ago

      Menarik…cerita yang kena go with the flow…you will find the flow when you go

      Reply
    18. author

      Kpop.is.dead?2 years ago

      Menarik…cerita yang kena go with the flow…you will find the flow when you go

      Reply
    19. author

      Nurely Fieqah2 years ago

      tergelak baca komen….haha trus tak jadi nak tengok.

      Reply
    20. author

      wakatobi chanel2 years ago

      Helo admin…gua nonton ini filem udah sampe menit ke 20 aja gua blom tau alur ceritanya…Help…

      Reply

    Leave a reply "Filem Melayu 2017 Interchange"