Filem Badang

hqdefault 1539 - Filem Badang

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #Badang #Filem

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:
    1. author

      Eym.eyman@yahoo.com Eyman2 years ago

      berapa bajet cathay keris buat cerita ni.lagi bagus dr badang 2018 y berjuta juta tu.

      Reply
    2. author

      fazz mohd2 years ago

      Sharifuddin Mastor….amik sijil SPM masing2 bandingkan subjek sejarah… kita tgk sape yg fail sape yg cemerlang….aku sanggup taruk rm 100

      Reply
    3. author

      Fadilah Koming2 years ago

      Dang anum

      Reply
    4. author

      Fadilah Koming2 years ago

      Dang anum

      Reply
    5. author

      Tarik King2 years ago

      Alif syukri takde pun..

      Reply
    6. author

      donnie yen Dn2 years ago

      haha tgok wahid satay tringat lak body dato badang hijau yg skeping roti gardenia je.nsib badang dlu x pkai kostum yg mcm cendol nan hijau tu😆😂

      Reply
    7. author

      Rizlan Lan282 years ago

      Yg dislike tu xreti layn…yg likee tu syempioo trmsok ak

      Reply
    8. author

      Fariz Rafinha2 years ago

      badang ni bru best,classic movie

      Reply
    9. author

      Syed Hussainy Hassan2 years ago

      masyallah ini movie sangat ahsaan mutaaz very good kullu fill janaah in this movie movie allah ya qawi ya matin ya jabar ya qahar ya latif ya rahman ya allah amin ok from love daripada yaman ok amin

      Reply
    10. author

      Maslek 9202 years ago

      sebijik mcm salem iklim hero dia

      Reply
    11. author

      Wan Azzri2 years ago

      ini baru betol badang…siot jer..

      Reply
    12. author

      dragon ball2 years ago

      kisah ini dari legenda brunei darussalam

      Reply
    13. author

      Nazzz Melo2 years ago

      26:32

      Reply
    14. author

      NaK4 Parallax2 years ago

      Versi 3d ke ni?

      Reply
    15. author

      Mohd Tarmizi2 years ago

      Ad'din

      Reply
    16. author

      Sani Zakir2 years ago

      Khabarnya P Ramlee yang lebih dahulu nak memfilemkan riwayat Badang ni tapi tak terlaksana atas sebab2 tertentu.Akhirnya, pihak Cathay Keris yang memfilemkannya di bawah arahan S. Roomai Noor

      Reply
    17. author

      faizal ismail2 years ago

      Aliff shukri!!! Cerita badang kau..menarik tertarik.suka tengok.gelak tawa semuanya ade..

      Reply
    18. author

      taufiq twile2 years ago

      Dri ak p tgk badang lembik tu..baik ak tgk badan nih

      Reply
    19. author

      Sharul Izham Izham2 years ago

      kcau la engku mnis ni..orng tu dh ad pntang

      Reply
    20. author

      Pakcik Hang2 years ago

      zaman dulu pompuan yg goda laki,bukan lelaki yg goda pompuan..tolak rezki betol la sibadang ni..

      Reply

    Leave a reply "Filem Badang"