Fazura Masakkan Mee Goreng Special Untuk Suami Fattah Amin.

hqdefault 1863 - Fazura Masakkan Mee Goreng Special Untuk Suami Fattah Amin.

Jebart Media – Fazura Masakkan Mee Goreng Special Untuk Suami Fattah Amin.

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #Amin #Fattah #Fazura #GORENG #Masakkan #SPECIAL #suami #untuk

author
Author: 
    Kakaolu Kek Tarifi – Pamuk Gibi Kakaolu Kek – Kolay Kek Tarifleri
    MALZEMELER (su bardakları 200ml’dir) 2,5 su bardağı un 1 su bardağı toz şeker
    Bihun Goreng Kicap, Sedap Kau!
    Rating video: /5 Sumber video: Youtube
    Cara memasak samyang ramen masak mie samyang pedas
    Karena tidak ada cara memasak mie samyang dibalakang bungkus, maka kali ini iseng-iseng
    RESEP SUP BIHUN [CHINESE STYLE]
    1/2 bungkus Bihun (cabe brand) 6 biji Udang (bersihkan kotoran,jangan buang kulitnya) 250gram
    1. author

      MOON light 52 years ago

      Wah npk sedap πŸ‘ŒπŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹

      Reply
    2. author

      Yaya Mercury2 years ago

      mee goreng hari2…

      Reply
    3. author

      salima duhari2 years ago

      Sekali TAK SEDAP!

      Reply
    4. author

      Bunga Sakura2 years ago

      https://youtu.be/eOWO5byaGUk .. mana satu betul ni

      Reply
    5. author

      aidilabdullah aidil2 years ago

      ?

      Reply
    6. author

      EX5 Jekrut2 years ago

      Hmmm…kalau mask pon nak tunjuk ke…ingt kitorng ni tak pandai masak…mak aku mask pun tak menunjuk apa tah lagi orng jakun ni kan

      Reply
    7. author

      Ramlah Mohamed2 years ago

      Honest view without prejudice πŸ‘ The mee goreng doesn't look tantalizing. This couple may have to do a reflection of themselves from the day they soleminised till date. There are many other celebrities whom are married but very humble and down to earth couple. There should be limitations to publicity for this coupleπŸ‘ŒπŸ‘Œ

      Reply
    8. author

      Shida Hafiz2 years ago

      Suara xmcm fattzura pun -_-

      Reply
    9. author

      yanzie 902 years ago

      fattah nie nmpak baik sgt org nya…btemu dgn fazura yg baik budi pkerti..jgn pndang org nilai org dri masa lalu…pndang lah sapa dia skrg..smoga bhgia dunia akhirat bro ..

      Reply
    10. author

      milky lex2 years ago

      Tak selera aku

      Reply
    11. author

      Satrianahnaim Ananaim2 years ago

      Hahahahhha..cute jee fattah sakat wifey diaa…abiss mee goreng tuu putus2πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

      Reply
    12. author

      adidas 992 years ago

      Pasal mee pon korang gaduh tk bertempat

      Reply
    13. author

      Shasha Rarah2 years ago

      so ksimpulanya apa ? takat tnjuk grg mee alahai admin g skolah blek apa kau share bnda mgarut ni

      Reply
    14. author

      Mohd Nor rasip2 years ago

      Hari ni juga nk wat utk fmly…he3

      Reply
    15. author

      Norzila Ela2 years ago

      ny pn sedap..tkat upa mgkin ad..tp asa x tau g la..um..#jpgadlhygkecmak

      Reply
    16. author

      Hana Tini2 years ago

      elok la tu fazz making food for her hubby kena jaga perut suami juga suami mesti na juga masakan isteri jangan ke ada isteri cantik je lau hal bab bab memasak ta reti ta guna jadi isteri tu silap sap kena tingal suami padan muka hari hari na makan kdai suami pon ta tahan na byar hari hari,contohi ff fata and fazura sama sama pandai memasak tolong bantu sama sama gd job fatah

      Reply
    17. author

      Aiman Albert2 years ago

      Cam sial je!

      Reply
    18. author

      Sshshsheh Bzbsnsj2 years ago

      adoi………. aku pon nak tunjuk gambar suami aku masak, basoh baju, kemas rumah…. hampa rasa nak tgok tak video aku…
      suami misali nak baut sebagai contoh untuk suami hampa semuaa

      aku rasa….. x yah lah kot no
      buang masa ja….

      Reply
    19. author

      Krikk Krikk2 years ago

      Sape yg tgok video ni terus lapar…baik ngakuπŸ˜‰

      Reply
    20. author

      Teo Boon Tea2 years ago

      Nampak sedap lucky both of them pandai masak.

      Reply

    Leave a reply "Fazura Masakkan Mee Goreng Special Untuk Suami Fattah Amin."