EPISOD AKHIR DRAMA HALALKAN HATI YANG KU CURI

Hari ini akan ditayangkan episod akhir drama ‘ halalkan hati yg ku curi ‘ di tv 3. ramai peminat drama ni sebenarnya, cuma dia tak seviral drama – drama lain.

Korang rasa,  apa akan jadi isha dan faiq agaknya kan. kesian juga bila nenek dan keluarga mereka buat macam tu dekat diorang.

sedih.

pelakon halalkan hati yang ku curi 1 - EPISOD AKHIR DRAMA HALALKAN HATI YANG KU CURI

terpaksa bersusah payah sehingga merempat, akhir sekali dapat tau yg benda tu sengaja di buat-buat.

agak-agak korang, blh ke isya maafkan keluarga dia ?

nanti aku update episod akhir drama ni dekat sini tau.

Update !!

Halalkan hati yg ku curi [ Akhir ]


Loading...

Tags: #Akhir #Curi #drama #Episod #HALALKAN #Hati #yang

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:

    Leave a reply "EPISOD AKHIR DRAMA HALALKAN HATI YANG KU CURI"