Dulu VS Sekarang | ERYNNE ERYNNA (Pelakon Filem Congkak/ Damping Malam)

hqdefault 479 - Dulu VS Sekarang | ERYNNE ERYNNA (Pelakon Filem Congkak/ Damping Malam)

#DULUvsSEKARANG Eryyne Erynna

For contact or suggestions:
Lurzantv93@gmail.com

#LurzanTV

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Carian Berkaitan

Erynne Erynna, erynne erynna pendidikan

Loading...

Tags: #Congkak/ #Damping #Dulu #ERYNNA #ERYNNE #Filem #malam #pelakon #Sekarang

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:
    1. author

      Erynne Erynna3 years ago

      And kepada anda semua yang sentiasa support dan ingat saya, terima kasih banyak banyak for all your support all this while, tanpa you guys tak ada la i dari dulu sampai sekarang. Alhamdulillah. Kepada yang nak mengikuti perkembangan saya, do follow my official account on instagram ( @ erynneerynna ) much love to all of you πŸ’•

      Reply
    2. author

      Noor Adha013 years ago

      Bulb keep Dia Duluth badan berisik sikit last Aku tngk at TVdua yg sal buta to Lupe tjuk cita tu huhu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Dia Pkai tudng badan berisiik sikit night kurus

      Reply
    3. author

      Rohizal Syafiq3 years ago

      Muka dia cam awek akπŸ˜‚

      Reply
    4. author

      ROHANA SAKANA3 years ago

      comel sangatπŸ’Ÿ

      Reply
    5. author

      Fizza Rasip3 years ago

      Mcm rupa linda onn pn ada

      Reply
    6. author

      Matt Kopikarat3 years ago

      Masih berlakon ka lama xtengok…

      Reply
    7. author

      Miss Puan Ieera3 years ago

      huishh lainnya.. Minat gila kt dia.. sebab dia punya muka ngam dgn bdn dia yg kecik je.. hehe..

      Reply
    8. author

      Hanna Hafizzah3 years ago

      Uish, dh dewasa dh lain.. Makin cantikk 😍

      Reply
    9. author

      Joviana Jimmi3 years ago

      Aku dah tua, ,

      Reply
    10. author

      Cik Inabel3 years ago

      lain plk bila die dh besr..

      Reply
    11. author

      Cik Inabel3 years ago

      lain plk bila die dh besr..

      Reply
    12. author

      naufara aira3 years ago

      bapak ah lain gile…cantik gile beze muke

      Reply
    13. author

      Syakirah Rusili3 years ago

      Huyyooo… cantik gak ye..

      Reply
    14. author

      Fakhrullah Al Amin Nazari3 years ago

      Still tak cantik, still macam cengkudu. Sedihnya.

      Reply
    15. author

      Mohd Nor3 years ago

      Makin cantik bila bertudung

      Reply
    16. author

      Ahmad Zulhilmi Dolah3 years ago

      Dia berlakon apa2 pun menjadi,rindu nk tgok dia blakon lagi

      Reply
    17. author

      Che Man3 years ago

      Alhamdulilah

      Reply
    18. author

      Nur Azyana Hanim3 years ago

      pehh

      Reply
    19. author

      Ell Nina3 years ago

      Dulu comel now lawa

      Reply
    20. author

      zaireen Zulaika Abdul Kahar3 years ago

      aku dh tua la ni?

      Reply

    Leave a reply "Dulu VS Sekarang | ERYNNE ERYNNA (Pelakon Filem Congkak/ Damping Malam)"