Drama Senafas Rindu Episod 4 FULL

Drama Senafas Rindu Episod 4 FULL. Dlm episod kali ini boyfriend viviana datang lagi berjumpa dgn dia. Kali ni dia cuba pujuk viviana utk kembali kepada dia.

Tapi nasib baiklah ada Fariz yg blh cover line masa tu. Terus dia jadi hero selamatkan viviana dr mamat tu. hehe

kemain seronok si fariz bila dapat jumpa dgn viviana. haha

Drama Senafas Rindu Episod 4 FULL

korang nak tahu apa yg jadi lepas tu ? jom kita tengok dekat bawah ni ya.

Tarikh Tayangan : 8.2.2019
Masa : 10pm

Episod 4 FULL

#Link2 – Astro Gempak – Episod 4 Senafas Rindu.

Anda dah tengok episod sebelum-sebelum ini? kalau belum, anda blh tengok di episod penuh senafas rindu . Selamat menonton.

Loading...

Tags: #drama #Episod #FULL #rindu #Senafas

author
Author: 
    Lucinta Luna Positif Pakai Ekstasi! Harga Obat Terlarang yg Dipakai LL Cuma Rp 5 Ribu!
    slidegossip.com – Berdasarkan hasil pemeriksaan rambut di puslabfor BNN Lido, artis sensasional Lucinta
    Dibongkar Anisa Bahar! Lucinta Luna Pernah Ditinggal Pacar Karena Ketahuan Transgender!
    slidegossip.com – Nama Lucinta Luna memang tengah jadi sorotan publik, terkait kabar dirinya
    Rajin Nafkahi Anak Yatim, 3 Artis Transgender Ini Juga Berhak Masuk Surga? No 3 Gak Nyangka!
    slidegossip.com – Bicara soal transgender yg kini tengah jadi perbincangan hangat di masyarakat,
    CrossFit Diduga Penyebab Ashraf Sinclair Meninggal, Instrukturnya Pernah Jadi Korban?
    slidegossip.com – Kabar meninggalnya Ashraf Sinclair yg mendadak, begitu mengejutkan byk orang. Pasalnya,

    Leave a reply "Drama Senafas Rindu Episod 4 FULL"