Drama Pujaan Hati Kanda Episod 28 (Final) Full

Loading...

Drama Pujaan Hati Kanda Episod 28 (Final) Full. Malam ini akan berlangsungnya episod akhir pujaan hati kanda. Alah dah nak habis dah kan cerita ni.

Dalam episod kali ni, Banyak yg akan berlaku. Antaranya adalah Datuk dan Nenek berbaik semula dgn Danial selepas sekian lama.

Danny kawin dgn Fatimah ?

hahaha rasanya tak sebab Fatimah tu kan isteri orang jadi mestilah dia balik pd suami dia.

Reena pula ?

Masih marah pd lelaki atau dia telah berjumpa dgn lelaki kacak bernama kasyah sbg penyeri hidup dia ?

Drama Pujaan Hati Kanda Episod 28 (Final) Full

Kalau nak tahu lebih-lebih, kenalah tengok episod akhir ni malam nanti.

Tarikh Tayangan : 28.1.2019
Masa : 7pm
TV3

Ada yg nak live streaming tak ?

Korang like page >> Drama Malaysia << ni utk live streaming ya.

Bagi yg nak tengok malam nanti, aku akan kemaskini sebelum jam 9 malam nanti. Sama juga kalau korang nak update terkini dr kami, sila like page di atas yer.

Kami sentiasa kemaskini info terkini di sana.

Selamat menonton !

Loading...

Tags: #drama #Episod #Final #FULL #Hati #Kanda #Pujaan

author
Author: 
    Sebelum ‘Cendol Dawet’ Viral, Abah Lala Berjuang Mati-Matian Sampai Rela Dihujat!
    slidegossip.com – Para pecinta lagu dangdut, khususnya di Pulau Jawa pasti tahu dgn
    Alhamdulilah, Team BBL Menang Miss SHOPhia Shopping Hunt 2019!
    Assalamualaikum semua… Miss SHOPhia Shopping Hunt 3.0 kembali lg thn ni. Ni kali
    (Video) Panduan Penjaminan Kualiti Pentaksiran Berasaskan Sekolah
    Penjaminan kualiti merupakan piawaian utk menentukan kualiti pelaksanaan PBS mengikut garis panduan yg
    Nikita Mirzani Siap Bayari Tiga Setia Gara Pulang ke Indonesia, Tapi Jawabannya Malah Begini!
    slidegossip.com – Artis asal Indonesia, Tiga Setia Gara yg kini tinggal di Amerika

    Leave a reply "Drama Pujaan Hati Kanda Episod 28 (Final) Full"