Drama Pujaan Hati Kanda Episod 28 (Final) Full

Drama Pujaan Hati Kanda Episod 28 (Final) Full. Malam ini akan berlangsungnya episod akhir pujaan hati kanda. Alah dah nak habis dah kan cerita ni.

Dalam episod kali ni, Banyak yg akan berlaku. Antaranya adalah Datuk dan Nenek berbaik semula dgn Danial selepas sekian lama.

Danny kawin dgn Fatimah ?

hahaha rasanya tak sebab Fatimah tu kan isteri orang jadi mestilah dia balik pd suami dia.

Reena pula ?

Masih marah pd lelaki atau dia telah berjumpa dgn lelaki kacak bernama kasyah sbg penyeri hidup dia ?

EPISOD Akhir pujaan hati kanda 1 - Drama Pujaan Hati Kanda Episod 28 (Final) Full

Kalau nak tahu lebih-lebih, kenalah tengok episod akhir ni malam nanti.

Tarikh Tayangan : 28.1.2019
Masa : 7pm
TV3

Ada yg nak live streaming tak ?

Korang like page >> Drama Malaysia << ni utk live streaming ya.

Bagi yg nak tengok malam nanti, aku akan kemaskini sebelum jam 9 malam nanti. Sama juga kalau korang nak update terkini dr kami, sila like page di atas yer.

Kami sentiasa kemaskini info terkini di sana.

Selamat menonton !


Loading...

Tags: #drama #Episod #Final #FULL #Hati #Kanda #Pujaan

author
Author: 
    Kabur Dari Ibu Tiri yg Kejam, Gadis 14 Thn Ini Malah Diperkosa 6 Pria Selama 2 Hari!
    slidegossip.com – Seorang gadis remaja malang menjadi korban pemerkosaan yg dilakukan oleh 6
    Bangkrut Gara-Gara Corona, Pengusaha Muda Ini Sewa Pembunuh Bayaran Demi Uang Asuransi!
    slidegossip.com – Seorang pengusaha muda nekat melakukan tindakan tak terduga. Berawal dr kondisi
    Aktor Tampan Ini Dituntut Karena Memperkosa 3 Wanita! Pengacara: Kami Yakin Dia Akan Dibebaskan!
    slidegossip.com – Aktor tampan asal Amerika, Danny Masterson dituntut atas tuduhan pemerkosaan yg
    ABG Ngaku Diperkosa Pria Tak Dikenal Saat Mabuk! Baru Lapor Polisi Setelah Hamil 6 Bulan!
    slidegossip.com – Alangkah baiknya utk selalu bersikap hati-hati terhadap orang tak dikenal. Jangan

    Leave a reply "Drama Pujaan Hati Kanda Episod 28 (Final) Full"