Drama Pujaan Hati Kanda Episod 28 (Final) Full

Drama Pujaan Hati Kanda Episod 28 (Final) Full. Malam ini akan berlangsungnya episod akhir pujaan hati kanda. Alah dah nak habis dah kan cerita ni.

Dalam episod kali ni, Banyak yg akan berlaku. Antaranya adalah Datuk dan Nenek berbaik semula dgn Danial selepas sekian lama.

Danny kawin dgn Fatimah ?

hahaha rasanya tak sebab Fatimah tu kan isteri orang jadi mestilah dia balik pd suami dia.

Reena pula ?

Masih marah pd lelaki atau dia telah berjumpa dgn lelaki kacak bernama kasyah sbg penyeri hidup dia ?

Drama Pujaan Hati Kanda Episod 28 (Final) Full

Kalau nak tahu lebih-lebih, kenalah tengok episod akhir ni malam nanti.

Tarikh Tayangan : 28.1.2019
Masa : 7pm
TV3

Ada yg nak live streaming tak ?

Korang like page >> Drama Malaysia << ni utk live streaming ya.

Bagi yg nak tengok malam nanti, aku akan kemaskini sebelum jam 9 malam nanti. Sama juga kalau korang nak update terkini dr kami, sila like page di atas yer.

Kami sentiasa kemaskini info terkini di sana.

Selamat menonton !

Loading...

Tags: #drama #Episod #Final #FULL #Hati #Kanda #Pujaan

author
Author: 
    Muat Turun Buku Panduan Persatuan Bulan Sabit Merah
    Buku Panduan Persatuan Bulan Sabit Merah Malaysia ialah dokumen yg memerincikan garis panduan
    Cuti wajib 14 hari jika terdedah coronavirus
    Menteri Kesihatan Singapura, Gan Kim Yong. SINGAPURA: Individu yg mempunyai rekod terdedah kepada
    Sudah Mualaf dan Haji, Artis Ini Ingin Dimakamkan Secara Kristen, Lalu Ini yg Terjadi!
    slidegossip.com – Meninggalnya aktor Johny Indo membawa duka yg mendalam utk keluarga yg
    Blak-Blakan, Marshanda Ngaku Ingin Bunuh Diri Jelang Thn Baru 2020, Ini Sebabnya!
    slidegossip.com – Marshanda dikenal sbg artis yg berani bicara jujur soal kondisinya yg

    Leave a reply "Drama Pujaan Hati Kanda Episod 28 (Final) Full"