Drama Pujaan Hati Kanda Episod 24 FULL

Loading...

Drama Pujaan Hati Kanda Episod 24 FULL. Utk episod kali ini, Tiara terus ditimpa masalah demi masalah. Kali ini, dia dipaksa utk menerima Fatimah dlm keluarganya sbg isteri kedua kepada Danny.

Danny seperti biasa menidakkan perkara tersebut kerana dia masih sayangkan Tiara dan Fati tak ada kena mengena dgn hidup dia pun.

Nenek terus menerus memaksa Tiara, kali ini dia tidak minta tiara tinggalkan danny buat selama-lamanya tetapi kali ini dia minta Tiara pergi bercuti di luar negara selama 3 bulan dan selepas itu baru kembali jumpa danny.

Drama Pujaan Hati Kanda Episod 24 FULL.

Agak-agak Tiara terima tak tawaran tu? Kalau nak tahu, korang kenalah layan episod 24 ni sampai habis. Fuhh makin hangin aku layan cerita ni. hahaha

Bagi yg nak tengok pujaan hati kanda episod 24, korang blh layan dekat bawah ni ya.

Tekan Refresh/ F5 kalau video penuh tak keluar.

Jom like page kami >> Drama Malaysia << utk live streaming dan info drama terkini.

Jika anda nak tonton kesemua episod drama ni, korang blh terus ke sini – Episod penuh Pujaan Hati Kanda.

Loading...

Tags: #drama #Episod #FULL #Hati #Kanda #Pujaan

author
Author: 
    SPI KPM Bil.3/2019: SOP Penggunaan Kenderaan Sendiri Bawa Murid Utk Urusan Rasmi
    Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) telah mengeluarkan Surat Pekeliling Ikthisas berkenaan Prosedur Operasi Standard
    Jadi Mualaf, Deddy Corbuzier Tolak Tawaran Umroh dan Haji VIP Gratis! Ini Alasannya!
    slidegossip.com – Keputusan Deddy Corbuzier pindah agama Islam dan menjadi mualaf rupanya menarik
    KPM siasat Jalur Gemilang terbalik diedar ke sekolah
    Gambar via Facebook PETALING JAYA: Kementerian Pendidikan akan menyiasat isu Jalur Gemilang terbalik
    Pamer Goyang Pocong, Farhat Abbas Tuai Cibiran Netizen!
    slidegossip.com – Nama Farhat Abbas kembali jadi sorotan publik terkait laporannya utk pengacara

    Leave a reply "Drama Pujaan Hati Kanda Episod 24 FULL"