Drama Pujaan Hati Kanda Episod 24 FULL

Drama Pujaan Hati Kanda Episod 24 FULL. Utk episod kali ini, Tiara terus ditimpa masalah demi masalah. Kali ini, dia dipaksa utk menerima Fatimah dlm keluarganya sbg isteri kedua kepada Danny.

Danny seperti biasa menidakkan perkara tersebut kerana dia masih sayangkan Tiara dan Fati tak ada kena mengena dgn hidup dia pun.

Nenek terus menerus memaksa Tiara, kali ini dia tidak minta tiara tinggalkan danny buat selama-lamanya tetapi kali ini dia minta Tiara pergi bercuti di luar negara selama 3 bulan dan selepas itu baru kembali jumpa danny.

Drama Pujaan Hati Kanda Episod 24 FULL.

Agak-agak Tiara terima tak tawaran tu? Kalau nak tahu, korang kenalah layan episod 24 ni sampai habis. Fuhh makin hangin aku layan cerita ni. hahaha

Bagi yg nak tengok pujaan hati kanda episod 24, korang blh layan dekat bawah ni ya.

Tekan Refresh/ F5 kalau video penuh tak keluar.

Jom like page kami >> Drama Malaysia << utk live streaming dan info drama terkini.

Jika anda nak tonton kesemua episod drama ni, korang blh terus ke sini – Episod penuh Pujaan Hati Kanda.

Loading...

Tags: #drama #Episod #FULL #Hati #Kanda #Pujaan

author
Author: 
    Dek Perbincangan Inkues Adib, Ia Menimbulkan Salah Faham Baru Di Sosial Media..
    GOSIP SOSMED | Sembang gosip netizens di sosial media sekarang ialah mengenai seorang
    Live Streaming Sepahtu Reunion Live 2019 Minggu 9
    Live Streaming Sepahtu Reunion Live 2019 Minggu 9.  Malam ni seperti biasa akan
    Drama Encik Imam Ekspress Episod 9 – Episod 12
    Drama Encik Imam Ekspress Episod 9 – Episod 12 : Drama terbaru yg akan

    Leave a reply "Drama Pujaan Hati Kanda Episod 24 FULL"