Drama Pujaan Hati Kanda Episod 20 FULL

Drama Pujaan Hati Kanda Episod 20 FULL. Episod kali ini lebih kepada penceritaan watak Fatimah. Dia disahkan doktor mengalami masalah ingatan. Jadi sebab tu nampak macam gila tu. hehe.

Recap Episod 20

Fatimah mula nak mendominasi keluarga danny. Dia cuba memikat hati danny. Tiara pula faham keadaan fatimah dan cuba membantu. Pd masa yg  sama dia takut Fati akan apa-apa kan iqy.

Jadi dia pun jaga dr jauh kalau-kalau fati buat masalah dekat Iqy. Danny pula sibuk di pejabat selepas beberapa hari dia cuti kan.

Tarikh Tayangan : 16.1.2019
Masa : 7pm
TV3

Drama Pujaan Hati Kanda Episod 20 FULL

Tapi scene malam ni agak lawak dan fun, korang nak tengok reaksi danny bila rasa masakan Fati tak ? kalau nak tahu, jom layan dekat bawah ni ya.

👇👇

**tekan F5/ refresh kalau full video tak keluar ya.

Bagi korang yg terlepas episod sebelum ni dan nak marathon semua episod, korang blh layan di sini – FULL Episod Pujaan Hati kanda .


Carian Berkaitan

pujaan hati kanda ep 20, FATIMAH mail
Loading...

Tags: #drama #Episod #FULL #Hati #Kanda #Pujaan

author
Author: 
    Download Ramadhan Penuh Berkah
    Download ramadan penuh berkah ramadhan, download ramadan penuh berkah energi, download ramadan penuh
    During Ramadan Quotes
    During ramadan, during ramadan muslims, during ramadan muslims fast, during ramadan most muslims,
    Hukum Puasa Syawal Bg Wanita
    Hukum puasa, hukum puasa di hari jumat, hukum puasa nazar, hukum puasa rajab,
    Lagu Lebaran Tiba
    Lagu tiba, lagu tiba tiba kau minta maaf pd ku, lagu tiba saatnya,

    Leave a reply "Drama Pujaan Hati Kanda Episod 20 FULL"