Drama Pujaan Hati Kanda Episod 16 FULL

Drama Pujaan Hati Kanda Episod 16 FULL. Malam ini akan bersambung episod yg ke 16 bagi drama kegemaran ramai ni. Pujaan hati kanda. Ramai yg dah mula jatuh hati dgn lakonan Remy Ishak dan Mira Filzah.

Ditambah pula dgn kehadiran watak-watak sokongan yg sentiasa menceriakan setiap episod drama ini.

Recap Episod 16

Episod kali ni, Danny bawa Tiara pergi bercuti dekat cameron highland. Memang sweet lah diorang ni.

Danny bagi ruang utk Tiara kenal dia dan maafkan kesilapan yg dia telah lakukan.

Drama Pujaan Hati Kanda Episod 16 FULL

Nenek dan Atok Danny dah tahu dia dah kawin dgn Tiara.

Atok dia macam tak kisah, tapi nenek dia tu. Over sungguh. haha
sayang nadine lah katakan. hehe

dari sedutan, ada scene Danny buat dinner dgn Tiara.
Nak pujuk tiara lah tu. hehe

Bagi yg terlepas, korang blh layan dekat bawah ni ya.

Tekan f5/refresh kalau episod penuh tak keluar ya.
admin dah update dah.

Jom layan promo epsidod 16.

Kalau korang nak tengok episod penuh, korang blh tengok di sini – Pujaan Hati Kanda Episod penuh.


Carian Berkaitan

pujaan hati kanda 16
Loading...

Tags: #drama #Episod #FULL #Hati #Kanda #Pujaan

author
Author: 
    Drama Senafas Rindu Episod 9
    Drama Senafas Rindu Episod 9. Dlm episod kali ni, Anne masih tak stabil.
    “Sembunyi Pawagam Tayang Versi Kedua ‘Misteri Dilaila’ Kurang Beretika” – Filemkita
    Laman Twitter Filemkita menyatakan bahawa tindakan utk merahsiakan pawagam mana yg menayangkan versi
    Drama Senafas Rindu Episod 10
    Drama Senafas Rindu Episod 10. Fariz tak pernah putus asa utk dapatkan Anne.
    Drama Senafas Rindu Episod 11
    Drama Senafas Rindu Episod 11. Anne nak berhenti Kolej ? Seriusly ? Tak

    Leave a reply "Drama Pujaan Hati Kanda Episod 16 FULL"