Drama Pujaan Hati Kanda Episod 16 FULL

Drama Pujaan Hati Kanda Episod 16 FULL. Malam ini akan bersambung episod yg ke 16 bagi drama kegemaran ramai ni. Pujaan hati kanda. Ramai yg dah mula jatuh hati dgn lakonan Remy Ishak dan Mira Filzah.

Ditambah pula dgn kehadiran watak-watak sokongan yg sentiasa menceriakan setiap episod drama ini.

Recap Episod 16

Episod kali ni, Danny bawa Tiara pergi bercuti dekat cameron highland. Memang sweet lah diorang ni.

Danny bagi ruang utk Tiara kenal dia dan maafkan kesilapan yg dia telah lakukan.

Drama Pujaan Hati Kanda Episod 16 FULL

Nenek dan Atok Danny dah tahu dia dah kawin dgn Tiara.

Atok dia macam tak kisah, tapi nenek dia tu. Over sungguh. haha
sayang nadine lah katakan. hehe

dari sedutan, ada scene Danny buat dinner dgn Tiara.
Nak pujuk tiara lah tu. hehe

Bagi yg terlepas, korang blh layan dekat bawah ni ya.

Tekan f5/refresh kalau episod penuh tak keluar ya.
admin dah update dah.

Jom layan promo epsidod 16.

Kalau korang nak tengok episod penuh, korang blh tengok di sini – Pujaan Hati Kanda Episod penuh.


Carian Berkaitan

pujaan hati kanda 16
Loading...

Tags: #drama #Episod #FULL #Hati #Kanda #Pujaan

author
Author: 
    Jawaban Alat Pendingin Mesin Mobil
    Tahukah kamu, apa nama alat pendingin mesin mobil? Yah benar, namanya adalah Radiator.
    35 Manfaat Buah Naga utk Tubuh
    Manfaat buah naga (dragon fruit) tidak diragukan lagi bg kesehatan tubuh. Selain enak
    Arti Kata Gaul Dosen
    Kamu pasti sering banget mendengar atau melihat kata Dosen, baik itu di dunia
    Jawaban Ciri Utama Keunikan Keanekaragaman Jenis dan Contohnya
    Bisakah kamu jelaskan ciri utama keunikan keanekaragaman jenis dan apa contohnya? Keanekaragaman jenis

    Leave a reply "Drama Pujaan Hati Kanda Episod 16 FULL"