Drama Jodoh-Jodoh Annisa Episod 25 – Episod 29

Drama Jodoh-Jodoh Annisa Episod 25 – Episod 29 | Slot Tiara : Drama terbaru yg menggantikan selafaz cinta yg telah berakhir semalam. Drama kali ini bukan drama adaptasi novel atau sebaliknya. Gandingan kali ini menampilkan Izara Aishah sbg tunggak utama. Slot tiara juga menghimpunkan lima lelaki sbg watak utama di samping Izara Aishah. Antaranya ialah Aaron Aziz, Amar Baharin, Raja Afiq , Afiq Muiz dan Shah Iskandar.

Slot Tiara Jodoh-Jodoh Annisa ini mengisahkan kehidupan Annisa yg dipaksa berkahwin oleh keluarganya. Annisa ingin membantah, tapi tidak berani ubtuk menolak pemintaan keluarga. Apa yg Annisa lakukan, hanya menerima dgn redha. 

Jodoh-Jodoh Annisa bakal menemui penonton mulai petang ini. Drama berantaian 100 episod ini bakal membongkar kisah dan rahsia dlm keluarga Anissa. Ikuti kisah mereka dgn menonton 100 episod penuh mulai hari ini di Astro Prima. 

Jodoh JodohBAnnisa 5 - Drama Jodoh-Jodoh Annisa Episod 25 - Episod 29
Bagi yg ingin menonton secara online, blh singgah pautan yg disediakan di bawah.


»»Jodoh-Jodoh Annisa Episod 1 – Episod 100 (FULL EPISOD ) – Tonton sini

SINOPSIS JODOH-JODOH ANNISA
Berkisahkan kehidupan Annisa yg terpaksa memilih antara lima jejaka, sementara dia bersaing dlm industri yg didominasi lelaki.

Episod 1
Majlis pernikahan Annisa bermula. Rykarl dan orang-orang kuat Dato Azhar semua berteka-teki tentang siapakah yg akan menjadi CEO baru F3. Annisa tidak mengerti kenapa dia perlu bernikah.

Episod 2
Dato Azhar dirawat di wad kecemasan dan mungkin perlukan pembedahan. Karl tidak mahu Annisa berada di hospital kerana dia penyebab Azhar sakit. Annisa buntu dan rasa bersalah.

Episod 3
Annisa dihalau drpada hospital atas arahan Rykarl. Dr Ishak berjanji akan menolong Annisa. Annisa terpaksa menumpang rumah Sheila buat sementara waktu. Annisa tidak dibenarkan pulang ke rumah.Episod 4


Annisa dituduh mencuri dokumen F3 oleh Polis atas aduan Farid. Karl beritahu Lembaga Pengarah, Annisa sudah pun ditahan polis kerana mencuri dokumen F3. Karl usul semua saham Annisa digugurkan.

Sumber sinopsis : Myinfotaip
Loading...

Tags: #Annisa #drama #Episod #Jodohjodoh

author
Author: 
  Lirik Lagu Ada Hati Raya Menjadi-Jadi-Ayda Jebat (LAGU RAYA BARU)
  Lirik Lagu Ada Hati Raya Menjadi-Jadi-Ayda Jebat Lagu Raya Ayda Jebat 2019, Lagu
  Sinopsis Telefilem Tiga Lima; Cereka Ahad TV3
  SINOPSIS TIGA LIMA Halim, baru kematian ayahnya, Daud. Kini ibunya, Hasnah perlu menyara
  Tuuuu…diaaa Pak Tam Sekyen 14 Shah Alam
  Tuuuu…diaaa Pak Tam Sekyen 14 Shah Alam | Hai korang, aduh-aduh sejak bulan
  GOT7 Terbang Tinggi Ke Luar Angkasa Pakai Baju Astronot Di Dance Practice ‘Eclipse’!
  Sepertinya  GOT7 baru saja mendarat dr luar angkasa, dan terjun utk melapor kepada

  Comments are closed.