Drama Aku Yg Kau Tinggalkan Lakonan Ungku Ismail & Elizad Sharifuddin

Drama Aku Yg Kau Tinggalkan Lakonan Ungku Ismail & Elizad Sharifuddin : Sekali lagi gandingan ungku ismail dan siti elizad. Gandingan tersebut akan menerajui Drama Adaptasi Novel yg berjudul Aku Yg Kau Tinggalkan. Judul kali ini mengisahkan kehidupan Nia yg penuh dgn kejutan dan kesedihan. Terpaksa menikahi lelaki yg tidak dicintainya. Namun ditinggalkan oleh sang suami.

Pelbagai tragedi yg berlaku dlm kehidupan mereka. Nia tetap bersabar sehinggakan membawa diri ke Turin. Ikuti kisah Nia dan Zaril dlm Drama Aku Yg Kau Tinggalkan bersiaran bulan ramadhan akan datang.

Novel Aku Yg Kau Tinggalkan ini blh dibaca secara online di pautan di bawah :

⇒⇒⇒Novel Aku Yg Kau Tinggalkan

Hasil carian imej utk aku yg kau tinggalkan


JUDUL : AKU YANG KAU TINGGALKAN
EPISOD : 30 episod
TARIKH TAYANGAN : Ramadan 2019
SIARAN TV : RTM


SINOPSIS AKU YANG KAU TINGGALKAN


Ikatan perkahwinan antara Nia dan Zaril Ikhwan bukanlah atas dasar cinta. Nia memerlukan wang utk membantu keluarganya, Zaril Ikhwan pula memerlukan seseorang utk menjaga dirinya yg sakit.

Dalam tempoh menjaga Zaril Ikhwan, Nia mula jatuh cinta dgn suaminya sendiri. Diam-diam dia mengharapkan agar perkahwinannya ini kekal seumur hidup. Namun, akibat salah faham, Nia telah disingkirkan sebaik saja Zaril Ikhwan pulih sepenuhnya. Nia meninggalkan Zaril Ikhwan dan membawa hati yg lara ke Turin utk meneruskan hidupnya sendirian di bumi asing bertahun-tahun lamanya.

Takdir menentukan mereka bertemu semula di Turin, Italy lalu mencetuskan perasaan benci, marah dan dendam yg terbuku di dlm hati masing-masing. Walaupun masih ada dendam dan rahsia yg dipendam, demi utk meneruskan hidup ini, perpisahan secara rasmi adalah jalan yg terbaik buat mereka berdua. Tidak perlu lagi menyalahkan takdir walaupun Nia dan Zaril Ikhwan merasakan diri masing-masing yg sebenarnya telah ditinggalkan. Apakah rahsia yg dipendamkan itu ?
Loading...

Tags: #drama #Elizad #Ismail #Lakonan #Sharifuddin #Tinggalkan #Ungku

author
Author: 
  Drama 30 Pesanan Suara Episod 15 – Episod 21
  Drama 30 Pesanan Suara Episod 15 – Episod 21 | Sekali lagi drama terbaru
  Poster Ramadhan Anak
  Poster ramadhan, poster ramadhan 2019, Kartu-kartu Ucapan Selamat Ramadhan Dlm Bahasa Inggris via
  Tahun Baru Cina Jatuh Pd Tanggal Berapa
  Tahun baru cina jatuh pd tang gal berapakah hari batik nasional, thn baru
  Drama Jodoh-Jodoh Annisa Episod 65 – Episod 69
  Drama Jodoh-Jodoh Annisa Episod 65 – Episod 69 | Slot Tiara : Drama terbaru yg

  Leave a reply "Drama Aku Yg Kau Tinggalkan Lakonan Ungku Ismail & Elizad Sharifuddin"