Doktor VIRAL dan doktor cantik datang MeleTOP | My Doctor | Dr. Shazril & Dr. Liyana

Loading...

Doktor VIRAL dan doktor cantik datang MeleTOP | My Doctor | Dr. Shazril & Dr. Liyana

Apa Yang MeleTOP Episod 274

Subscribe Astro MeleTOP, http://bit.ly/ytmeletop
Episod penuh MeleTOP di Astro Go, http://bit.ly/meletophd

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #Cantik #datang #Doctor #Doktor #Liyana #MeleTOP #Shazril #VIRAL

author
Author: 
    Jatuh cinta sungguh dengan material & corak terbaru square shawl dari ni…..
    Jatuh cinta sungguh dengan material & corak terbaru square shawl dari @galeriariani ni..
    Ini Video Rasmi Majlis Perkahwinan Sultan Muhammad V dan Oksana Voevodina
    Beberapa keping foto rasmi majlis perkahwinan Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V kembali tersebar
    “Dia Ada Dua Ibu, Doa Ibu Yg Hebat.” – Rata-Rata Puji Erra Fazira Sambut Hari Lahir Anak Bersama Laudya Cynthia Bella.
    Puteri tunggal kepada aktres jelita Erra Fazira, Engku Aleesya baru saja menyambut ulang
    Alamak! Misai Dah Tumbuh La. Ini Jawapan Bersahaja Dari Nur Sajat Apabila Ditanya Tentang Bulu Halus Di Atas Bibir Montok Beliau.
    Ramai peminat terkejut,Jutawan kosmetik dan penyanyi Nur Sajat baru-baru in, dilaporkan mengidap peny4kit
    1. author

      nor atikah2 years ago

      Yang itu org seberang ke, apa dah takde org local ka?

      Reply
    2. author

      Noorezan Zainal2 years ago

      Okey jew zawin..beselaa lingo jew berbeza..

      Reply
    3. author

      farhan fauzan2 years ago

      Wkwkw

      Reply
    4. author

      Nana Natlya2 years ago

      Perlu ke erm sebenarnya saya nak buat 'confession' berlagak neelofa

      Reply
    5. author

      Yed Nua2 years ago

      ini nabil da kene bahan..sorang2.

      Reply
    6. author

      the gadis2 years ago

      Suare dr lelaki tu.. 😍

      Reply
    7. author

      sanzacmommy2 years ago

      Peh… Dr hensom😍😍😍

      Reply
    8. author

      Nina Izazi2 years ago

      cemana nak tengok my doctors kafe kat matrik pukul 11 dah tutup 😫 nak tengok ulangan memang haih entah bila hm

      Reply
    9. author

      Farhan Izmi2 years ago

      Apa menarik tentang doktor lelaki tu , kening dia waktu bercakap

      Reply
    10. author

      Azren Adli2 years ago

      Malaysia kalau tak tiru tak sah, bajet2 tiru rancangan Dr. Oz Show, The Doctors. Dah berlambak kat Astro show camni.

      Reply
    11. author

      Ashraf Kasim2 years ago

      Neelofa ni membantu skit la.. Jangan show sgt yg u ni nak cover zawin…org kenal la u lofa wei

      Reply
    12. author

      Muhammad Nurzairy2 years ago

      kalau nak gantikan Nabil better amik Zizan Razak or Alif Satar….jangan la bg org luar mengendalikan rancangan rakyat malaysia… program jadi tak menarik…tak salah pun Zawin try tp better artis Malaysia yg boleh melawak dan mengacara

      Reply
    13. author

      arof sean ghazie2 years ago

      doc ni sgt la humble.. kita dtg tegur dia.. dia pulak yg berborak2 mesra

      Reply
    14. author

      Ahy Co2 years ago

      Dr shazril ni macam dr lelaki yang viral kat usa dulu tu. nama apa tah

      Reply
    15. author

      syahamah din2 years ago

      tp mmg betul pun kate dzawin tu.. selalu ye susah nk jumpa..jumoa oun bg ubat and blah hahah..aku pernah lg truk kene doktor smpt lg tidur time check aku.. keje dgn kwrajaan

      Reply
    16. author

      fendi TE2 years ago

      dr zaman skarang dah xde saombong dahh,semua sporting ngn pesakit.. kalau ingt zaman dulu2 , dr tengok pesakit sebelah mate jer..

      Reply
    17. author

      Chilli SPICY2 years ago

      Bagus Meletop macam ni lah bagus sambil berhibur sambil jemput golongan macam ni ada sikit ilmiah, baru stabil hiburan dan ilmu pengetahuan.

      Reply
    18. author

      Arid GamingYT2 years ago

      bdn bsr lh msti awek cair sbb sado 😂

      Reply
    19. author

      amer hakim2 years ago

      Doctor sado minat betul bab2 sakit puan ye hehe

      Reply
    20. author

      Therapy dog2 years ago

      Dr Shazril lg attractive dr liyana hahaha…

      Reply

    Leave a reply "Doktor VIRAL dan doktor cantik datang MeleTOP | My Doctor | Dr. Shazril & Dr. Liyana"