dikir barat( ore kecek besar – matrof

hqdefault 2173 - dikir barat( ore kecek besar - matrof

klip video

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #barat #besar #dikir #kecek #matrof

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:
    1. author

      kucai apiz3 years ago

      perghhh nostalgia waktu zaman skolah rendah siakk..!!! behh bohhh!!!

      Reply
    2. author

      Maizatulnisha Tulnisha3 years ago

      Power!

      Reply
    3. author

      Zulkiflee Malek3 years ago

      Kecik lepun2 tok rajin napok jasa. Benci org mc nih.

      Reply
    4. author

      Farid Waab3 years ago

      Otai ni..ado lg ko

      Reply
    5. author

      Aqilah Zulkaple3 years ago

      layan lagu ni dri kecik lgi

      Reply
    6. author

      Nur Asyikin3 years ago

      MAK AKU ORANG SIAM PATTANI SETIAP TAHUN BALIK MESTI BELI BYK DD DIKIR BARAT NI HAHAHA PAGI2 RIUH SKAMPUNG PASANG SPEAKER SAMBIL WAT KEJA UMA MAK P KJA, TERINGAT PLK ZAMAN KECIK2😂😂

      Reply
    7. author

      melayu asli3 years ago

      orang bercakap besar…jangan cepat percaya…
      tengok dulu modal, dia ada berapa juta…
      takut kena tayar…besar dari kereta…
      nanti terkena skru longgar…bawak laju…tercabut roda…
      orng bercakap besar jangan cepat percaya…
      cakap pompang pompang…
      selalunya tiada apa apa..
      orang panggil tepung…besar dari moto…(tak tau ape maksud?????)
      kawan2 buat tak layan…tak ada siapa angkat port…
      tenyeh2 hidung…keluar airmata…
      jangan sugul atau kecil hati…
      dan orang tak pado…peel lama orang benci..(tak tau ape maksud…????)
      orang bercakap besar…jangan cepat percaya…..
      bukan aku mengeji…..aku cuma nak bercerita…
      benda biasa terjadi…yang orang biasa berkata…
      bercakap tinggi diri…yang biasa tercunggap ekor…
      jadi pandai tali pulak dari kera…
      jangan bercakap besar…sekarang orang dah pandai…
      kalau kita tiada modal…boleh buat kawan2 benci…
      orang bercakap besar jangan cepat percaya…
      tengok dulu modal…dia ada berapa juta…..

      ntah betul ke tak…aku punye translate…just try jeee….

      Reply
    8. author

      Iron Man3 years ago

      pasal lagu pun nok gaduh. urmmmmmm. buto sejarah. knpe ado tempat namo kota bharu kat kelantan. kenape? nie kawe nok oyak. kota lama Ada seberang sungai golok nuh. apabila kerajaan siam serang kota lama milik kerajaan kelantan, kaum kerabat raja kelantan semua lari sbb kalah dgn kerajaan siam. raja asal kelantan Ada seberang sungai golok nuh. xdatang ke kota bharu. Yang jadi agong sekarang nie hanya keturnan kerabat raja kelantan je. tapi dah nak buat mcm mana sbb takdir dah jadi raja agong ,alhamdulillah. jawatan atau pangkat atas dunia je, ambo tahu sbb tok tok nenek moyang ambo ado daroh daging keturunan jauh jauh raja klatan hok sebenar. org xpercaya klau bgtahu pun. ambo xsuruh percaya. kesimpulannya. ambo nok oyak bgtahu org patani atau org seberang sungai golok samo dgn ore klantan. budaya sama semua .tapi klau Bangkok tu, betul betul thai lah.

      Reply
    9. author

      Muhammad Faris3 years ago

      wau

      Reply
    10. author

      hafiz rahman3 years ago

      Hidup patani

      Reply
    11. author

      Kawe Demo3 years ago

      Nasihat sambil berhibur👍

      Reply
    12. author

      Hashim Yusof3 years ago

      dikir org lama memg terbaik

      Reply
    13. author

      jejaka tampan3 years ago

      Dikir patani yg bagus

      Reply
    14. author

      Jay Jay3 years ago

      hahahahahahaa.. 👍👍😂

      Reply
    15. author

      Fizol U123 years ago

      jadi pandai tali… pulok pado kero

      Reply
    16. author

      Fhmie Ct3 years ago

      jdi lagu nih boh…

      Reply
    17. author

      Topcon Tm3 years ago

      sdap bos

      Reply
    18. author

      Flash Zoom3 years ago

      flash zoom

      Reply
    19. author

      ยัง บาว3 years ago

      ชอบนะ

      Reply
    20. author

      anafi aziz3 years ago

      Srupo dgn wak mustar

      Reply

    Leave a reply "dikir barat( ore kecek besar – matrof"