Dia Anak Jeneral Episod 20

hqdefault 19 - Dia Anak Jeneral Episod 20

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #Anak #Episod #Jeneral

author
Author: 
    Tak Mau Berjoget karena Hamil 6 Bulan, Penyanyi Ditembak Mati di Panggung, Begini Respon Suaminya
    TRIBUN-VIDEO.COM – Seorang penyanyi yang sedang hamil ditembak hingga tewas karena menolak untuk
    Telefilem | Kasut (2017)
    Rating video: /5 Sumber video: Youtube
    Lirik Lagu Merindukanmu – Dash Uciha
    kau lihat aku disini menunggumu menanti akan kehadiranmu berkali kali ku menghubungi kamu
    Janji Kekasih | Episod 5
    Tonton episod penuh di : http://www.tonton.com.my http://extra.tonton.com.my Drama 13-episod dihasilkan di bawah tenaga
    1. author

      roslina ahmad2 years ago

      Salam..tgok dlm suratkabar td ada ceta mlm nie..episod 21.

      Reply
    2. author

      Cholifah Cholifah2 years ago

      Lagi menunggu episode selanjutnya…

      Reply
    3. author

      Nur Haslinda2 years ago

      Buh tv3 kan cepat skit abeh … huhu dh brapa bulan tak habeh2… tv2 pon tak salah tpi jgn la buat 2hari je… huhuk

      Reply
    4. author

      Nur Haslinda2 years ago

      Buh tv3 kan cepat skit abeh … huhu dh brapa bulan tak habeh2… tv2 pon tak salah tpi jgn la buat 2hari je… huhuk

      Reply
    5. author

      Pitono Ika2 years ago

      Saya suke lah cara zhakif ni,,walaupun orang tu tak suka tp dia percaya dan ber usehe berbuat baik kan,,sekejam kejamnya orang mesti ada titik lembut nya kan

      Reply
    6. author

      Pitono Ika2 years ago

      Hi semua,,,,

      Sweet nya zhakif ni,,, nak juga punya suami camtu kan best lah boleh menggerti hati istri,,tp bosan pulak tenggok lukman tu apatalagu diara ni apa ada prempuan camtu kan

      Reply
    7. author

      fara fahmi2 years ago

      minggu dpn up la plk admin epsode 21

      Reply
    8. author

      Adek Papa2 years ago

      Padanmuka Ang kan Ejja nak bajek sempurna,lawa sangat2kan Pi la menangis takberlagu seorg2

      Reply
    9. author

      Adek Papa2 years ago

      Knpa la x boh kat TV3 Gmbar ni ye

      Reply
    10. author

      Ieman Man2 years ago

      Menyampah pula tgok c eja ni

      Reply
    11. author

      Maura Aditya2 years ago

      Ada yang tau tak ya tajuk lagu drama dia anak jeneral please komen makasih…

      Reply
    12. author

      Munsangberjanggut12 Munsangberjanggut122 years ago

      😉😉episod 21 tiada ka ini hari genk..

      Reply
    13. author

      Asraf Zahirul2 years ago

      ep 19 mana ni tak de pun

      Reply
    14. author

      Kokom Marpu'ah TARI2 years ago

      Sweet'nya Zakif.. hhhhmmmm masih adakah lelaki macam tu min😉

      Reply
    15. author

      Noriha Mohamed2 years ago

      Admin boleh tak tolong upload episod 19 yg HD version. Yg ada ni asyik tak keluar suara aje. Tk

      Reply
    16. author

      Agust Sada2 years ago

      Lama lgi tgu minggu depan….bes la

      Reply
    17. author

      ikha Alfatih2 years ago

      Menit ke 21 judul lagunya apa ya??

      Reply
    18. author

      Aien sabri2 years ago

      Lama plk nk mnunggu mgu dpn..huhuhu

      Reply
    19. author

      Khairuz Zubairy2 years ago

      seksanye nk tgu minggu dpn plk…huhuhu..knp la buat 2hr je…

      Reply
    20. author

      aku nazri2 years ago

      Cerita nie 1/2 jam ke 1 jam

      Reply

    Leave a reply "Dia Anak Jeneral Episod 20"