Dato Siti Nurhaliza – Bersandar Cinta

hqdefault 1777 - Dato Siti Nurhaliza - Bersandar Cinta

Music video by Dato’ Siti Nurhaliza performing Bersandar Cinta.
(C) 2017 Siti Nurhaliza Productions Sdn Bhd , Universal Music Sdn Bhd

http://vevo.ly/2zo3Ty

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #Bersandar #CINTA #Dato' #Nurhaliza #Siti

author
Author: 
    Yang penting saya yakin dengan suara saya | Abang Nak tegur 2.0 | Datuk Aliff Syukri & Dato’ Norman
    Apa Yang MeleTOP Episod 267 Subscribe Astro MeleTOP, http://bit.ly/ytmeletop Episod penuh MeleTOP di
    BoBoiBoy Season 2 Episode 5
    Rating video: /5 Sumber video: Youtube
    Power Adik Putera Ni Cover Lagu Bunga & Tergantung Sepi ! πŸ‘πŸ»
    Power adik ni cover lagu Bunga & Tergantung sepi Sumber: Instagram adik Putera
    Lirik lagu seberapa pantas Ost siapa takut jatuh cinta//nezha putri||vlog 5
    Hai guys aku baru uplod lirik lagu seberapa pantas ost siapa takut jatuh
    1. author

      Yahya Jalil2 years ago

      Wow bravooooo

      Reply
    2. author

      Al Bashri2 years ago

      Siapa je tak suka dato ct ni ek

      Reply
    3. author

      abdul muiz Badrulhisham2 years ago

      Moga anak tok ti dan tok k..siti aafiyah menjadi anak yg solehah..aamiin

      Reply
    4. author

      ElShaf Faizal2 years ago

      Salah sebuah lagu yang berada dalam kelas tersendiri. Ciptaan indah dan terbaik oleh Aubrey Suwito dan AD Samad untuk seorang penyanyi hebat bertaraf legenda seperti Siti Nurhaliza. Biarlah orang mempertikaikan dan memperkatakan tentang populariti mahupun penerimaan masyarakat terhadap lagu seperti ini. Natijahnya, lagu yang berkualiti dan terbaik seperti ini hanya layak dinyanyikan oleh penyanyi yang terbaik. Penyanyi baharu yang berlambak-lambak ada hari ini memang tidak layak dan tidak mampu menyanyikan lagu sehebat ini. Kalau berani, cubalah nyanyi secara live. Bukan di Smule dan seangkatannya ya.

      Reply
    5. author

      nur amni2 years ago

      great song! standing ovation

      Reply
    6. author

      qader hikmie2 years ago

      Lagu yg paling perfect dari ct!!!

      Reply
    7. author

      Zul Hilmi2 years ago

      vokal pelbagai dan menunjukan kematangan dlm industri. InsyaAllah bolot lagi anugerah

      Reply
    8. author

      Encik Sandra2 years ago

      suke sgt ngn lagu ni…melodi nyer sdp..sampai rase nak bersandar kat bahu Dato CT..

      Reply
    9. author

      ryan ng2 years ago

      saya nak ketawa kenapa pula Twin tower ini, pelancong sambil angkat photo.

      Reply
    10. author

      ryan ng2 years ago

      city untuk orang pergi pelancong sana dan makanlah makanan cina, seriously?

      Reply
    11. author

      Muhammad Zulkifli2 years ago

      Walaupun lagu ni agak berat tpi x bleh nafikan vokal pling terbaik dlm simetri siti is through this song. Kelainan vokal yg siti bawa kali ni pada apungan nota tinggi tu susah nk buat dan bkn comfort zone siti. Lagu ni pun boleh jadi lagu pling susah untuk dinyanyikan sebb heavy use of technique daripada main dengan nota muzik mcm segala perasaan.

      Reply
    12. author

      Zul Hilmi2 years ago

      suka lagi ni

      Reply
    13. author

      Sam Suddin2 years ago

      Bosan….

      Reply
    14. author

      M. i2 years ago

      500k view pon tak sampai. πŸ™
      Dia punya lirik video pon belum sebulan da nk dekat 500k. jom la promote mv ni. berkualiti ni best. πŸ™

      Reply
    15. author

      cinderla Quin2 years ago

      SALING MENJAGA DAN SETIA UNTUK SELAMANYA… LOVE U DCT.. WILL ALWYS B URSIDE… #Sitizoners #ctdk4eva

      Reply
    16. author

      Za Chu2 years ago

      Nak sgt Siti menyanyikan soundtrack tuk Animasi seperti Frozen,Moana,Apa animasi.. ngammmmm ni

      Reply
    17. author

      Afrina Abdulharis2 years ago

      Asal tak sampai juta view 😒😒

      Reply
    18. author

      Afrina Abdulharis2 years ago

      Terbaik

      Reply
    19. author

      chimology2 years ago

      Tahniah Bersandar Cinta nombor 1 di Carta Hits Terengganu FM!!
      Teruskan mengundi di: https://www.easypolls.net/poll.html?p=59fc27dfe4b036a938d5296b

      Reply
    20. author

      alphabet disorder2 years ago

      tok seri tii always give the best to her fan. semoga sentiasa dlm lindungan Allah taala.

      Reply

    Leave a reply "Dato Siti Nurhaliza – Bersandar Cinta"