Dato Siti Nurhaliza – Aku Bukan Malaikat

Loading...

Dato Siti Nurhaliza - Aku Bukan Malaikat

Music video by Dato’ Siti Nurhaliza performing Aku Bukan Malaikat. (C) 2017 Siti Nurhaliza Productions Sdn Bhd , Universal Music Sdn Bhd

http://vevo.ly/HG8qO1

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #Bukan #Dato' #Malaikat #Nurhaliza #Siti

author
Author: 
    Jatuh cinta sungguh dengan material & corak terbaru square shawl dari ni…..
    Jatuh cinta sungguh dengan material & corak terbaru square shawl dari @galeriariani ni..
    Ini Video Rasmi Majlis Perkahwinan Sultan Muhammad V dan Oksana Voevodina
    Beberapa keping foto rasmi majlis perkahwinan Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V kembali tersebar
    “Dia Ada Dua Ibu, Doa Ibu Yg Hebat.” – Rata-Rata Puji Erra Fazira Sambut Hari Lahir Anak Bersama Laudya Cynthia Bella.
    Puteri tunggal kepada aktres jelita Erra Fazira, Engku Aleesya baru saja menyambut ulang
    Alamak! Misai Dah Tumbuh La. Ini Jawapan Bersahaja Dari Nur Sajat Apabila Ditanya Tentang Bulu Halus Di Atas Bibir Montok Beliau.
    Ramai peminat terkejut,Jutawan kosmetik dan penyanyi Nur Sajat baru-baru in, dilaporkan mengidap peny4kit
    1. author

      EikienHasan EikienHasan2 years ago

      Lagu yg penuh makna.. Ayat yg mnyentuh hati..

      Reply
    2. author

      Pinat Comel2 years ago

      dato city x pernah menghampakan

      Reply
    3. author

      abdul muiz Badrulhisham2 years ago

      Time shoot utk MV ni..tok ti baru hamil sebulan..skrg umpama mimpi..Siti Aafiyah sudah lahir ke dunia..moga jadi ank yg solehah ya..aamiin

      Reply
    4. author

      miss mastshana2 years ago

      https://youtu.be/IIT6XoO_rTc 🤩

      Reply
    5. author

      abg Jamal2 years ago

      kenapa mcm nk nangis dengar lagu ni..syahdunya

      Reply
    6. author

      Billy Argenta2 years ago

      Lagu terhits aku bukan malaikat Siti Nurhaliza

      Reply
    7. author

      Billy Argenta2 years ago

      Lagu yang paling the hits layak ke semifinal Indihome music chart 2017/2018(1007h) Siti Nurhaliza aku bukan malaikat nantikan semifinal Indihome music chart pada 14 April 2018 di Moscow ya

      Reply
    8. author

      wanny haslah2 years ago

      .mengalir air mataku

      Reply
    9. author

      ryan ng2 years ago

      begitu tidak cinta mana ada pula cinta yang tidak baik boleh cakap, cakap apa boleh itu cinta yang begitu cinta sangat sambil kata suka dalam cinta yang kurang baik, kalau tidak kurang baik mana ada baik untuk cakap cinta tidak baik pun sudah tidak baik.

      Reply
    10. author

      ryan ng2 years ago

      kurang baik cinta mana ada, sekarang semua pun dalam bilik untuk cakap apa cinta sahaja, itulah cakap cinta sama buat latihan, mana itu tidak boleh, kalau tidak macam itu, begitu dunia pun tidak ada macam itu, kalau tidak ada pula sekarang cinta di dalam buku mana ada murid cakap cinta pun suka sangat sampai semua suka cinta yang begitu tidak berguna pun juga terima.

      Reply
    11. author

      Afiq Zukri2 years ago

      Love u dato

      Reply
    12. author

      Billy Argenta2 years ago

      Coming soon Siti nurhaliza COMEL PIPI MERAH RELEASE DATE APRIL 1 2018 00.00AM MAL/11.00PM WIB SEMPENA SPECIAL EASTER 2018

      Reply
    13. author

      Koda Riah2 years ago

      Lagunya passs…..

      Reply
    14. author

      Billy Argenta2 years ago

      ABANGAN SITI NURHALIZA COMEL PIPI MERAH TAKE UPCOMING ALBUM ANUGERAH AIDILFITRI 2 WILL RELEASED ON EASTER SUNDAY 1 APRIL 2018(OFFICIAL MUSIC VIDEO) AND OFFICIAL RADIO SINGLE ON TOMORROW AT 00.00 GMT

      Reply
    15. author

      Billy Argenta2 years ago

      Tahniah SITI NURHALIZA AKU BUKAN MALAIKAT berjayakan diri layak KE semi final indihome music chart musim ini TINGGAL selangkah lagi road to indihome Raya awards 2018 in Moscow pada June ini sekali lagi tahniah SITI NURHALIZA AKU BUKAN MALAIKAT berjayakan diri layak KE semi final indihome music chart musim ini BERSAMA upiak isil Tak tuan tuang anji bidadari Tak bersayap rasia teduhan wanita&usai disini dam TERAKHIR isyana sekali lagi&lambaran baru sekali lagi ucapkan tahniah all finals berjayakan diri layak KE semi final indihome music chart musim ini dan NANTIKAN semi final indihome music chart 2018 SEPANJANG April dalam 4 episode berturut turut MULAI 1-22 April 2018 live di YouTube channel @indihomeuseetv jangan lupa vote Siti nurhaliza aku BUKAN MALAIKAT hanya setepak lagi menuju indihome Raya awards 2018 di Moscow Juni ini SEMOGA maju Jaya Siti nurhaliza Dan performance Siti nurhaliza aku BUKAN MALAIKAT di semi final indihome music chart 2017-2018(1007h) pada 1-22 April 2018 ya hanya di YouTube channel kami @indihomeuseetv see you on semifinals indihome music chart 2017/2018(1007h) April 2018

      Reply
    16. author

      ryan ng2 years ago

      seksi dulu nanti lelaki boleh seksa perempuan itu, sekaranglah perempuan america macam itu, seksi dan seksa dapatlah cinta yang menyesak.

      Reply
    17. author

      Ms. Sunday2 years ago

      Fell in love with this MV.. unexpectedly

      Reply
    18. author

      Billy Argenta2 years ago

      SITI NURHALIZA STILL UPCOMING NEW HARI RAYA SINGLE WITH RELEASED ON APRIL 1 2018 COMEL PIPI MERAH DI ALBUM ANUGERAH AIDILFITRI 2 NEW RAYA ALBUM STILL UNCHANGED UNTIL WITH RELEASED ON RADIO STREAMING TV STREAMING AND OTHER MEDIA PANTHERS ON APRIL 1 2018

      Reply
    19. author

      INDRA KHAN2 years ago

      Bikin berdegup jantung lihat klip dan suara dato..kualitas nomer 1,semuga sellau sehat2 sellau amin salam dari indonesia

      Reply
    20. author

      Blitar Sukesih2 years ago

      Moga datuk siti meskipun dah da cahaya mata tetepp nyanyi terus suara the best

      Reply

    Leave a reply "Dato Siti Nurhaliza – Aku Bukan Malaikat"