#DapurBujang: Spagetti Goreng.

Loading...

#DapurBujang: Spagetti Goreng.

Kali ini Dapur Bujang akan menunjukkan cara cara untuk menyediakan Spagetti Goreng.

Dapur Bujang musim baru kini keudara setiap hari Khamis, 10pm hanya di CH111 EC Inspirasi!

http://www.facebook.com/ecinspirasi

——-
Produced by Homegrown Productions

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: ##DapurBujang #GORENG #Spagetti

author
Author: 
    Resipi Masakan Turki (Hünkar Beğendi)
    Dalam program sebelumnya kami telah menyebutkan bahawa dlm masakan Turki terdapat sekurang-kurangnya seratus
    Biskut Kelapa Nestum
    Biskut Kelapa NestumBy Kak Wan @ ResipicitarasawanBahan-bahan250 gm marjerin200 gm gula kaster1 kuning
    7 Herba Itali Yg Anda Patut Kenali Sebelum Guna Utk Memasak
    7 Herba Itali Yg Anda Patut Kenali Sebelum Guna Utk MemasakDi thn-tahun awal
    Gulai Kari Ikan Kering Tumis Darat
    Hari ini saya ingin kongsikan intipati Kuliah Zohor oleh Ustazah Fadilah Yaacob tajuk
    1. author

      Sankar Barney1 year ago

      , 👍👍👍👍👍👍

      Reply
    2. author

      Najwa Sofwani1 year ago

      nak masak mmg aku bukak channel nie jerr..senang weii👍👍

      Reply
    3. author

      KindaLicious Avenged19971 year ago

      boleh la nak make😎😎😎🙌🙌🙌🙌

      Reply
    4. author

      Muhammad Hanafiah1 year ago

      Dh buat mmg terbaikk…sdp sngt..bahan2 pown simple

      Reply
    5. author

      Muhammad Taufeq1 year ago

      nak masak kena pakai kuali takan la baldi..hahaha…bengong..hahaa

      Reply
    6. author

      June Aieda1 year ago

      Terbaek… 👍👍👍

      Reply
    7. author

      Syaheera Aina1 year ago

      Nampak sedap. Tengok2 nanti bkn yg bkn bujang buat. Kahwin anak 5 pon blh wat masak untuk satu family nie 👍👍

      Reply
    8. author

      Faris Rais Rais1 year ago

      Lawak ke bendanya nmpak bodoh ada la

      Reply
    9. author

      NurQuezairah Quezairah1 year ago

      halia tkde tkpe kan

      Reply
    10. author

      Nur A'miroh1 year ago

      hahahaha lawak la video dia ni.

      Reply
    11. author

      Jesper Augustin1 year ago

      terbaik la . x pyh nak google resepi untuk bujang

      Reply
    12. author

      Iqa Aril1 year ago

      kenape tauk halia ek.

      Reply
    13. author

      Hadi Drikah1 year ago

      wow ,bleh try nie

      Reply
    14. author

      Nizam Shahrul1 year ago

      boley try nih..😋

      Reply
    15. author

      Yanyan Bibiey1 year ago

      kipidap bro 😂 suka sangat ngan masak²an yang simple tapi sedap 😍 upload bebanyak vlog memasak nie 👌

      Reply
    16. author

      Dendy Basuki1 year ago

      mau coba ach,terima kasih resepnya,.

      Reply
    17. author

      princess ds dr shasha1 year ago

      terbaikkk

      Reply
    18. author

      DRAGON RAYGON THE DRAGON1 year ago

      WOW!

      Reply
    19. author

      youyou1 year ago

      Dah cuba…sedap!…minus blackpaper

      Reply
    20. author

      Saifuddin Chia Red Army1 year ago

      Kalau saye nak tukar Spaghetti dengan Mee keow teow boleh juga kan?

      Reply

    Leave a reply "#DapurBujang: Spagetti Goreng."