#DapurBujang: Nasi Goreng Kicap.

#DapurBujang: Nasi Goreng Kicap.

Teringin nak tahu macam mana nak masak Nasi Goreng Kicap? Dalam video Dapur Bujang kali ini, Fendi Balas Raja Lawak tunjuk cara paling mudah dan paling murah untuk masa Nasi Goreng Kicap!

Dapur Bujang setiap hari Khamis, 10 malam hanya di channel 111, EC Inspirasi, Hypp TV!

——-
Produced by Homegrown Productions

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: ##DapurBujang #GORENG #Kicap. #Nasi

author
Author: 
    RESEP RAHASIA TELUR GULUNG RUMAHAN ANTI GAGAL #221
    Harga Pembelian Untuk Bikin Telur Gulung Rumahan : – Wajan 11′ Rp. 18.500
    MAGIC!!!….Bihun Goreng Komplit Ala Rida Ini Bikin Ketagihan, Pakai Bumbu Apa Sich ?
    Hello Teman – Teman Salam kenal buat kalian semua yang baru masuk atau
    Kuih Bingka Ambon (Ambon Honeycomb Cake; Kue Bika Ambon; 黄金糕) **
    【Recipe】http://kitchentigress.blogspot.sg/2012/09/kuih-bingka-ambon-video.html Bika Ambon is a cake from, not Ambon, but Medan. Aka kuih
    Kek Milo Kukus | Steam Milo Cake
    Join channel telegram Buat Orang Lapo untuk dapatkan notifikasi dan juga update video
    1. author

      RemotionZ Gaming2 years ago

      saya dah bukak api, tumis bahan2, masuk telur, nasi semua and then saya baru sedar kicap dah habis. rip T_T

      Reply
    2. author

      Faizan York872 years ago

      nda masin kh bro..kicap masin+sos tiram masin mix garam g kh???

      Reply
    3. author

      Hasniza Umi2 years ago

      Betul tu…sentiasa happy je bila dia masak

      Reply
    4. author

      Own Path2 years ago

      89 duda dan janda

      Reply
    5. author

      Pepatung fLy2 years ago

      Fendy raja lawak ni kan..kompom xda job buat vlog masakan sendri..ok byee…syuk masyukkk !!! 😂😂😂😉

      Reply
    6. author

      Abdul Sarid2 years ago

      Hahahaha bagus ni video..buat orang happy😂🤣

      Reply
    7. author

      shahidrecordnice2 years ago

      Ok aku nak masak ni bang. Tengkiu ajar

      Reply
    8. author

      نوريمنقوي _2 years ago

      xpnah x tergelak tgk dy yg msk..😂👍 hilang skit bad mood 🚶

      Reply
    9. author

      Zulaikha Idris962 years ago

      Kicap manis ke kicap masin ???

      Reply
    10. author

      fredlee john2 years ago

      mak aih burok nye kuali XD

      Reply
    11. author

      Mazlan Mohammad2 years ago

      selalunya saya x pandai masak tapi lepas tgk masakan bujang yg simple mudah. saya dah pandai masak mcm mcm menu harap diteruskan rancangan ini dan pegacaranya sekali

      Reply
    12. author

      Faris2 years ago

      Kurangkan sikit lawak bodoh tu..x lawak pn, syok sendiri..

      Reply
    13. author

      Herman Azis2 years ago

      izin download admin

      Reply
    14. author

      Chess Aku2 years ago

      kalau takde kacang panjang boleh ke

      Reply
    15. author

      Alina Aisha2 years ago

      Sempoiii🤗😁😎

      Reply
    16. author

      faez fizry2 years ago

      Nk ptong telur lak, hahahahahaha

      Reply
    17. author

      Nur Aqilah2 years ago

      Aku risau je telur dia pecah masa tukar tempat tu 😂😂😂

      Reply
    18. author

      adam kent2 years ago

      kalau upin ipin live action ambik fendi jadi sally

      Reply
    19. author

      Kokilan RDX2 years ago

      brohh cun lah brohh 👍👍👍👍👍👍👍

      Reply
    20. author

      Aiman Aiman salihin2 years ago

      cringe habissssssssssssssssssss

      Reply

    Leave a reply "#DapurBujang: Nasi Goreng Kicap."