#DapurBujang: Nasi Goreng Cili Api.

Loading...

#DapurBujang: Nasi Goreng Cili Api.

Fendi kali ini menunjukkan cara mudah untuk masak nasi goreng cili api. Senang je tak susah mana pun. Semua orang boleh masak!

Jika anda ingin menonton episod penuh, jangan lupa untuk menonton di channel 111, Hypp Inspirasi, Hypp TV!

Cari kami di media sosial untuk info yang menarik dan terbaru;
Facebook: facebook.com/hyppinspirasi
Instagram: instagram.com/hyppinspirasi
Twitter: twitter.com/hyppinspirasi

——-
Produced by Homegrown Productions

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: ##DapurBujang #Api. #Cili #GORENG #Nasi

author
Author: 
    Resipi Masakan Turki (Hünkar Beğendi)
    Dalam program sebelumnya kami telah menyebutkan bahawa dlm masakan Turki terdapat sekurang-kurangnya seratus
    Biskut Kelapa Nestum
    Biskut Kelapa NestumBy Kak Wan @ ResipicitarasawanBahan-bahan250 gm marjerin200 gm gula kaster1 kuning
    7 Herba Itali Yg Anda Patut Kenali Sebelum Guna Utk Memasak
    7 Herba Itali Yg Anda Patut Kenali Sebelum Guna Utk MemasakDi thn-tahun awal
    Gulai Kari Ikan Kering Tumis Darat
    Hari ini saya ingin kongsikan intipati Kuliah Zohor oleh Ustazah Fadilah Yaacob tajuk
    1. author

      World Wide Basketball Association Channel1 year ago

      I love him

      Reply
    2. author

      Nur Zaman1 year ago

      niceeee cuma penggunaan gula je tak nice. hehe. depend on masing2 punya taste ✌

      Reply
    3. author

      Mr Mohan1 year ago

      Perghhh. Terboikkkk

      Reply
    4. author

      Sudir MN1 year ago

      Besss sdp nakkk

      Reply
    5. author

      Emran Yahaya1 year ago

      siapa suka nasi goreng cili padi

      Reply
    6. author

      IK REAL MADRID C.F1 year ago

      aku blajar wat murtabak megi dr rancangan ni la..jd plak tuhh..sodap weiihh!!!

      Reply
    7. author

      kayden sm1 year ago

      bro tambah lagi lah buatlah lagi jahat😈😈😈😈😈

      Reply
    8. author

      miazah mohammad Salleh1 year ago

      Wow bestnya

      Reply
    9. author

      Amir Syukri1 year ago

      tajuk kat youtube nasi goreng cili api kenapa bila cakap dalam video cili padi

      Reply
    10. author

      Horror Pill1 year ago

      Kenape channel ni tak bagi add translation ? Boleh ah kita tolong translate bg kawan mat saleh tgk same. Cuma translate Dapur Bujang / anything Fendi je lah haha. Peminat ni

      Reply
    11. author

      Intan Nur Diana1 year ago

      3:10 hahaahah lawakk

      Reply
    12. author

      Owls HI1 year ago

      Hehe sedap😆

      Reply
    13. author

      kiki lala1 year ago

      3:07 😂

      Reply
    14. author

      Hafiz Harun1 year ago

      Terbaik… Hidup bujang ✋

      Reply
    15. author

      mohammad syahmi1 year ago

      memang sempoi

      Reply
    16. author

      Haryanti Shahlan1 year ago

      Ketawa jahat fendi kelakor…hahaha

      Reply
    17. author

      cinel neli1 year ago

      123456
      Enak banget ……….jadi pingin makan nasi goreng
      Aku tadi hampir mau ngiler lho?

      Reply
    18. author

      Maisarah Sahaja1 year ago

      sedapnyaaaa

      Reply
    19. author

      Nur Saufi1 year ago

      PADU BEBBBBB!!!!!!!!!!!!

      Reply
    20. author

      KindaLicious Avenged19971 year ago

      🌞🌞🌞🌝🌝🌝👍👍

      Reply

    Leave a reply "#DapurBujang: Nasi Goreng Cili Api."