#DapurBujang: Nasi Goreng Cili Api.

#DapurBujang: Nasi Goreng Cili Api.

Fendi kali ini menunjukkan cara mudah untuk masak nasi goreng cili api. Senang je tak susah mana pun. Semua orang boleh masak!

Jika anda ingin menonton episod penuh, jangan lupa untuk menonton di channel 111, Hypp Inspirasi, Hypp TV!

Cari kami di media sosial untuk info yang menarik dan terbaru;
Facebook: facebook.com/hyppinspirasi
Instagram: instagram.com/hyppinspirasi
Twitter: twitter.com/hyppinspirasi

——-
Produced by Homegrown Productions

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: ##DapurBujang #Api. #Cili #GORENG #Nasi

author
Author: 
    MAGIC!!!….Bihun Goreng Komplit Ala Rida Ini Bikin Ketagihan, Pakai Bumbu Apa Sich ?
    Hello Teman – Teman Salam kenal buat kalian semua yang baru masuk atau
    Kuih Bingka Ambon (Ambon Honeycomb Cake; Kue Bika Ambon; 黄金糕) **
    【Recipe】http://kitchentigress.blogspot.sg/2012/09/kuih-bingka-ambon-video.html Bika Ambon is a cake from, not Ambon, but Medan. Aka kuih
    Kek Milo Kukus | Steam Milo Cake
    Join channel telegram Buat Orang Lapo untuk dapatkan notifikasi dan juga update video
    Tutorial Memasak “Tteokbokki” (Spicy Rice Cake) Versi Indonesia
    Masaknya pake bahan yg ada di Indonesia, jadi rasanya jelas ga sama dengan
    1. author

      World Wide Basketball Association Channel2 years ago

      I love him

      Reply
    2. author

      Nur Zaman2 years ago

      niceeee cuma penggunaan gula je tak nice. hehe. depend on masing2 punya taste ✌

      Reply
    3. author

      Mr Mohan2 years ago

      Perghhh. Terboikkkk

      Reply
    4. author

      Sudir MN2 years ago

      Besss sdp nakkk

      Reply
    5. author

      Emran Yahaya2 years ago

      siapa suka nasi goreng cili padi

      Reply
    6. author

      IK REAL MADRID C.F2 years ago

      aku blajar wat murtabak megi dr rancangan ni la..jd plak tuhh..sodap weiihh!!!

      Reply
    7. author

      kayden sm2 years ago

      bro tambah lagi lah buatlah lagi jahat😈😈😈😈😈

      Reply
    8. author

      miazah mohammad Salleh2 years ago

      Wow bestnya

      Reply
    9. author

      Amir Syukri2 years ago

      tajuk kat youtube nasi goreng cili api kenapa bila cakap dalam video cili padi

      Reply
    10. author

      Horror Pill2 years ago

      Kenape channel ni tak bagi add translation ? Boleh ah kita tolong translate bg kawan mat saleh tgk same. Cuma translate Dapur Bujang / anything Fendi je lah haha. Peminat ni

      Reply
    11. author

      Intan Nur Diana2 years ago

      3:10 hahaahah lawakk

      Reply
    12. author

      Owls HI2 years ago

      Hehe sedap😆

      Reply
    13. author

      kiki lala2 years ago

      3:07 😂

      Reply
    14. author

      Hafiz Harun2 years ago

      Terbaik… Hidup bujang ✋

      Reply
    15. author

      mohammad syahmi2 years ago

      memang sempoi

      Reply
    16. author

      Haryanti Shahlan2 years ago

      Ketawa jahat fendi kelakor…hahaha

      Reply
    17. author

      cinel neli2 years ago

      123456
      Enak banget ……….jadi pingin makan nasi goreng
      Aku tadi hampir mau ngiler lho?

      Reply
    18. author

      Maisarah Sahaja2 years ago

      sedapnyaaaa

      Reply
    19. author

      Nur Saufi2 years ago

      PADU BEBBBBB!!!!!!!!!!!!

      Reply
    20. author

      KindaLicious Avenged19972 years ago

      🌞🌞🌞🌝🌝🌝👍👍

      Reply

    Leave a reply "#DapurBujang: Nasi Goreng Cili Api."