#DapurBujang: Mi Kicap.

hqdefault 693 - #DapurBujang: Mi Kicap.

Dalam video Dapur Bujang kali ini, Fendi Balas Raja Lawak menunjukkan cara untuk memasak Mi Kicap.

Dapur Bujang setiap Khamis, 10 malam hanya di channel 111, Hypp TV!

——-
Produced by Homegrown Productions

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: ##DapurBujang #Kicap.

author
Author: 
    Kuih Cekmek Molek Gebu
    Okay dah siap kuih cekmek molek gebu gebas kita ni 😍 salah satu
    Cara Masak Bihun Goreng Kecap yang Praktis dan Nikmat Menggoda
    Bingung mau sarapan apa hari ini? Mama Punya Cerita Vlog akan membagikan ide
    Tutorial memasak – sate telur gulung bikin ketagihan
    Rating video: /5 Sumber video: Youtube
    Cara Masak Rendang Ayam
    jenis masakan padang yang pasti ada diwarung padang. dengan menggunakan ayam kampung terasa
    1. author

      Manoi noram2 years ago

      sedap bujang

      Reply
    2. author

      Manoi noram2 years ago

      sedap bujang

      Reply
    3. author

      Abell Sanai2 years ago

      Nampak tak penjimatannya di situ.. Haaa…haa

      Reply
    4. author

      Mica Mimi2 years ago

      Salah resepi ni.mee kicap sebenanye mee kari campo kicap ye

      Reply
    5. author

      Samsuddin Abdul Fatah2 years ago

      FENDI KUMPULAN BALAS

      Reply
    6. author

      Samsuddin Abdul Fatah2 years ago

      Ni ex raja lawak ni

      Reply
    7. author

      random guy _2 years ago

      dah cuba power bro menjadi jugak mee kicap

      Reply
    8. author

      Jolie Zan2 years ago

      Bro tlg ajr kan msk lasagna

      Reply
    9. author

      KindaLicious Avenged19972 years ago

      πŸ˜ŽπŸ˜ŽπŸ˜ŽπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž

      Reply
    10. author

      bara kaori2 years ago

      mcm xsedap je, blackpepper n kicap? seriously brother?

      Reply
    11. author

      Yoshi B2 years ago

      Terima kasih banyak2. Walaupun saya tidak beberapa memahami 100% apa lelaki ini cakap, saya boleh faham bagaimana untuk memasak; Saya tengok bahan dan teknik sahaja. Saya tidak berapa pandai memasak sebenarnya, tapi video ini sangat bagus.

      Reply
    12. author

      Aisyah Zainal2 years ago

      Berpa tipu chef ni..hahaha…tapi tak try buat

      Reply
    13. author

      LilyJaz832 years ago

      Right I didn't have enough patience to go through this because it isn't an informational video, but a fluff video filled with unneeded commentary. Forwarding the video didn't help either. Make your videos more informative rather than just "noise" … no one needs a lecture on YouTube for a simple recipe.

      Reply
    14. author

      Hakimi Jr2 years ago

      sawi ke kailan tu broπŸ˜‚

      Reply
    15. author

      azlan shah2 years ago

      Real Mee Kicap org Tak Masak macam ni bang… celur Mee kuning pastu gaul dgn Kicap pekat, minyak bijan, Minyak Goreng bawang. Pastu serve dgn Kari Ayam pekat. Baru la Sedap πŸ‘ŒπŸ»

      Reply
    16. author

      DAUZ Sc2 years ago

      sempoi je ahahahhaa

      Reply
    17. author

      hamster gemuk2 years ago

      masak mie kicap ja pun…ckp banyak cam masak masakan yg rumit…

      Reply
    18. author

      Ra Fi2 years ago

      senang dah mudah,,makasih fendi

      Reply
    19. author

      kukumalusful2 years ago

      The best bro

      Reply
    20. author

      Ammar Amsyar2 years ago

      6:18 perghh

      Reply

    Leave a reply "#DapurBujang: Mi Kicap."