Dapur Umami – Bihun Goreng Petai

Dapur Umami - Bihun Goreng Petai

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #Bihun #Dapur #GORENG #Petai #Umami

author
Author: 
    Biskut Raya Popular 2019: Resipi Snow Almond Mudah & Sedap.
    Anda dah mula tercari-cari resipi biskut raya utk thn ini? Maklumlah, Ramadan bakal
    Resipi Puding Karamel Tanpa Telur, Tak Perlu Risau Lagi Bau Yg Tak Best
    Kadangkala, puding karamel nampak sedap tapi apabila dimakan kurang menyelerakan sebab ada bau
    Resipi Colek Paling Ringkas Dan Terlajak Sedap
    Petang-petang duk kumpul adik beradik sambil2 nyicahh sambil2 membawang..resepi colek paling ringkas tapi
    Resipi Puding Tiramisu Mudah Buat
    Adus sedap dpt nikmati puding , puas terasa di tekak tambah pula mkn
    1. author

      Tasya Oggie12 months ago

      suka gagal klo ikutin resep umami

      Reply
    2. author

      susi nainggolan12 months ago

      Ini mienya patah2 saya sudah pernah cb masak gk enak.. Gnti bihun yang bgus dong

      Reply
    3. author

      ifsandmaybes12 months ago

      emang sih ini channel buat ibu2 tapi ini brand team gak peduli banget bikin lagu ilang timbul juga gak di croscek.

      Reply
    4. author

      Kratae Rsiam12 months ago

      mulut busuk XD

      Reply
    5. author

      Nisya putri Nisya12 months ago

      Yummi2

      Reply
    6. author

      yossi aymkte12 months ago

      Gimana cara biar jadi anak yang meranin makan masakan nya? Pengen jdi artis nya :v

      Reply
    7. author

      Rus Liani12 months ago

      Reply
    8. author

      Ani Fariz12 months ago

      mantapp deh,,jadi hobi masak..hehehehe
      makasih dapur umami

      Reply
    9. author

      naila naifa12 months ago

      Pete pasnya di buat nasi goreng

      Reply
    10. author

      Shelby Tampubolon12 months ago

      Anaknya makan pete o_o

      Reply
    11. author

      mas agus12 months ago

      ga perlu jago masak jg bisa kalo ikutin cara dapur umami…. thank you lagi

      Reply
    12. author

      amelia jamsari12 months ago

      utk yg belajar masak resep dapur umami lebih mudah dan mantap rasanya

      Reply
    13. author

      agil poll12 months ago

      masakan enak ky appun tapi yg masak bikin pnasaran.
      wajahnya donk di liatin…hehehehe

      Reply
    14. author

      apdul salam12 months ago

      enaknya bihun itu jadi kepengen makan nih

      Reply
    15. author

      unguviolet1712 months ago

      hmmmmm petenya menggugah selera

      Reply

    Leave a reply "Dapur Umami – Bihun Goreng Petai"