COMELNYA! anak Shaheizy Sam & Syatilla Melvin | Syeriv Samheizy

COMELNYA! anak Shaheizy Sam & Syatilla Melvin | Syeriv Samheizy

Apa Yang MeleTOP Episod 268 [26.12.2017]

Subscribe Astro MeleTOP, http://bit.ly/ytmeletop
Episod penuh MeleTOP di Astro Go, http://bit.ly/meletophd

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #Anak #Comelnya #Melvin #Samheizy #Shaheizy #Syatilla #Syeriv

author
Author: 
    Rock Bro! Full Movie
    Rock Bro! merupakan sebuah filem arahan Mamat Khalid yg dibintangi oleh Khir Rahman, Soffi Jikan, Pekin Ibrahim dan Azmi
    Ini Yg Dijumpai Apabila Operasi Menangkap Pemungut Derma Di Sebuah Pasar Malam, Sungguh Memilukan dan Memalukan
    Ini Yg Dijumpai Apabila Operasi Menangkap Pemungut Derma Di Sebuah Pasar Malam, Sungguh
    Biodata Penuh Siti Saleha Pelakon Wanita Malaysia
    Biodata Penuh  Siti Saleha Pelakon Wanita Malaysia | Siti Saleha Mohd Baharom (lahir 14 Mac
    Viral – Ribuan serangga ‘menyer4ng’ Kota Mekah
    Viral – Ribuan serangga ‘menyer4ng’ Kota Mekah | Seranngan ribuan serangga di kota
    1. author

      Amylia Huda11 months ago

      Nnt bila besar Syeriv dgn Yusuf buat polis evo la…😂

      Reply
    2. author

      zainab XD11 months ago

      sedih sedih😭

      Reply
    3. author

      Sarina Hashim Hashim11 months ago

      Harap je artis tape adab tk ade elok elok orang suke terus org menyampah

      Reply
    4. author

      Aina Trisya11 months ago

      Hanis zalikha comel la

      Reply
    5. author

      Gerek Lama11 months ago

      Keknis ni lmbut je bila bercakap tu. 😊

      Reply
    6. author

      Hanim Olang11 months ago

      Kenape sam nmpk makin kurang ajar bile lepas kawin huhuhuhu

      Reply
    7. author

      noura helena11 months ago

      Hanis bertutur jelas dan suara sedap. Boleh jadi pengacara yang baik in the future

      Reply
    8. author

      Azim Mania11 months ago

      fuuuh lembut nyaaa suara hanis😘😍

      Reply
    9. author

      nadzmeen sharuddin11 months ago

      takpe. sy rindu yusuf. suka statement ni. walaupun busy, masih ingt lagi ek

      Reply
    10. author

      Ag Nazmi11 months ago

      Manusia mana nda trasa klw pmbrian kw dibuang bgtu jak..peritt joo..
      #Ndaexpectsambegitu

      Reply
    11. author

      Fairul Azani11 months ago

      nama dh artis,semua tu lakonan

      Reply
    12. author

      Senior Abhidaya11 months ago

      Kalau ya pun dah ada X patut kot ckp ,

      Reply
    13. author

      Faridah Hanim11 months ago

      Shaheizy x leh ke dok elok²😲

      Reply
    14. author

      Aniq Lee11 months ago

      Org da bg tu alhamdulillah..bukan ckp owhh yg nih kite da ada dah..mcm cilake ke..hahahaha

      Reply
    15. author

      Dz Faiz11 months ago

      Korang rse campak hadiah org bagi tu pastu suke pastu ambek balik hadiah tu..pastu peluk orang yang bgi hadiah tu ingat die tak rse ape ape ke dari perbuatan mcm tu…ingt hati die mcm hati tk rse ape ape ke….aku kadang2 terfikir…tak tergamak korang semue nk buat prrbuatan tu apabila dibagi hadiah terutamanya hadiah untuk bayi dan anak sulongnyee….jadi ape yg aku ckp ni adelah isi hati aku yg dh lme pendam….aku mmg peminat zizan ..tpi kalu zizan campak hadiah org bgi walaupun dalam keadaan bergurauu…aku tak akan sedetik dalam hati yang aku ni peminat zizan..oke bye…terime kasih yg membace…tk puas hati komen

      Reply
    16. author

      Linda Hassan11 months ago

      Kesian zizan kenapa sam buat macam tu😠😠😠😠😠

      Reply
    17. author

      Namia Irmaz11 months ago

      Sam berubah lerr

      Reply
    18. author

      Sabrina Sahira11 months ago

      Dah ade pn kasut camtu x yh lh bagitau . Pastu blh plk g campak kasut tu sian Zizan trus berubah air muka 😣

      Reply
    19. author

      Annie Lollipop11 months ago

      hujo

      Reply
    20. author

      Rajaain Rajaomar11 months ago

      Biase la ada masanya kite tak sedar perlakuan kite memalukan org and buat org terase hati

      Reply

    Leave a reply "COMELNYA! anak Shaheizy Sam & Syatilla Melvin | Syeriv Samheizy"