COMELNYA! anak Shaheizy Sam & Syatilla Melvin | Syeriv Samheizy

hqdefault 587 - COMELNYA! anak Shaheizy Sam & Syatilla Melvin | Syeriv Samheizy

Apa Yang MeleTOP Episod 268 [26.12.2017]

Subscribe Astro MeleTOP, http://bit.ly/ytmeletop
Episod penuh MeleTOP di Astro Go, http://bit.ly/meletophd

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #Anak #Comelnya #Melvin #Samheizy #Shaheizy #Syatilla #Syeriv

author
Author: 
    Lirik Lagu Dulu Kita Masih SMA Ost DILAN 1990
    Lirik Lagu Dulu Kita Masih SMA Ost DILAN 1990 Dulu kita masih remaja
    Qua Qnwary : Kapten Kito (Dikir Barat Piya)
    https://www.facebook.com/greatggofficial Lagu asal ini nyanyian kumpulan NagaSari bertajuk Nur Ain dan telah ditukar
    Filem melayu terbaru 2018 – Angin Cinta
    hello guys, please subscribe Me And And Leave A Like, If You Like
    Biodata Fattah Amin
    Fattah Amin (nama sebenarnya Abdul Fattah bin Mohd Amin, lahir 14 September 1990)
    1. author

      Amylia Huda2 years ago

      Nnt bila besar Syeriv dgn Yusuf buat polis evo la…๐Ÿ˜‚

      Reply
    2. author

      zainab XD2 years ago

      sedih sedih๐Ÿ˜ญ

      Reply
    3. author

      Sarina Hashim Hashim2 years ago

      Harap je artis tape adab tk ade elok elok orang suke terus org menyampah

      Reply
    4. author

      Aina Trisya2 years ago

      Hanis zalikha comel la

      Reply
    5. author

      Gerek Lama2 years ago

      Keknis ni lmbut je bila bercakap tu. ๐Ÿ˜Š

      Reply
    6. author

      Hanim Olang2 years ago

      Kenape sam nmpk makin kurang ajar bile lepas kawin huhuhuhu

      Reply
    7. author

      noura helena2 years ago

      Hanis bertutur jelas dan suara sedap. Boleh jadi pengacara yang baik in the future

      Reply
    8. author

      Azim Mania2 years ago

      fuuuh lembut nyaaa suara hanis๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜

      Reply
    9. author

      nadzmeen sharuddin2 years ago

      takpe. sy rindu yusuf. suka statement ni. walaupun busy, masih ingt lagi ek

      Reply
    10. author

      Ag Nazmi2 years ago

      Manusia mana nda trasa klw pmbrian kw dibuang bgtu jak..peritt joo..
      #Ndaexpectsambegitu

      Reply
    11. author

      Fairul Azani2 years ago

      nama dh artis,semua tu lakonan

      Reply
    12. author

      Senior Abhidaya2 years ago

      Kalau ya pun dah ada X patut kot ckp ,

      Reply
    13. author

      Faridah Hanim2 years ago

      Shaheizy x leh ke dok elokยฒ๐Ÿ˜ฒ

      Reply
    14. author

      Aniq Lee2 years ago

      Org da bg tu alhamdulillah..bukan ckp owhh yg nih kite da ada dah..mcm cilake ke..hahahaha

      Reply
    15. author

      Dz Faiz2 years ago

      Korang rse campak hadiah org bagi tu pastu suke pastu ambek balik hadiah tu..pastu peluk orang yang bgi hadiah tu ingat die tak rse ape ape ke dari perbuatan mcm tu…ingt hati die mcm hati tk rse ape ape ke….aku kadang2 terfikir…tak tergamak korang semue nk buat prrbuatan tu apabila dibagi hadiah terutamanya hadiah untuk bayi dan anak sulongnyee….jadi ape yg aku ckp ni adelah isi hati aku yg dh lme pendam….aku mmg peminat zizan ..tpi kalu zizan campak hadiah org bgi walaupun dalam keadaan bergurauu…aku tak akan sedetik dalam hati yang aku ni peminat zizan..oke bye…terime kasih yg membace…tk puas hati komen

      Reply
    16. author

      Linda Hassan2 years ago

      Kesian zizan kenapa sam buat macam tu๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ 

      Reply
    17. author

      Namia Irmaz2 years ago

      Sam berubah lerr

      Reply
    18. author

      Sabrina Sahira2 years ago

      Dah ade pn kasut camtu x yh lh bagitau . Pastu blh plk g campak kasut tu sian Zizan trus berubah air muka ๐Ÿ˜ฃ

      Reply
    19. author

      Annie Lollipop2 years ago

      hujo

      Reply
    20. author

      Rajaain Rajaomar2 years ago

      Biase la ada masanya kite tak sedar perlakuan kite memalukan org and buat org terase hati

      Reply

    Leave a reply "COMELNYA! anak Shaheizy Sam & Syatilla Melvin | Syeriv Samheizy"