COMELNYA! anak Shaheizy Sam & Syatilla Melvin | Syeriv Samheizy

Loading...

COMELNYA! anak Shaheizy Sam & Syatilla Melvin | Syeriv Samheizy

Apa Yang MeleTOP Episod 268 [26.12.2017]

Subscribe Astro MeleTOP, http://bit.ly/ytmeletop
Episod penuh MeleTOP di Astro Go, http://bit.ly/meletophd

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #Anak #Comelnya #Melvin #Samheizy #Shaheizy #Syatilla #Syeriv

author
Author: 
    Jatuh cinta sungguh dengan material & corak terbaru square shawl dari ni…..
    Jatuh cinta sungguh dengan material & corak terbaru square shawl dari @galeriariani ni..
    Ini Video Rasmi Majlis Perkahwinan Sultan Muhammad V dan Oksana Voevodina
    Beberapa keping foto rasmi majlis perkahwinan Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V kembali tersebar
    “Dia Ada Dua Ibu, Doa Ibu Yg Hebat.” – Rata-Rata Puji Erra Fazira Sambut Hari Lahir Anak Bersama Laudya Cynthia Bella.
    Puteri tunggal kepada aktres jelita Erra Fazira, Engku Aleesya baru saja menyambut ulang
    Alamak! Misai Dah Tumbuh La. Ini Jawapan Bersahaja Dari Nur Sajat Apabila Ditanya Tentang Bulu Halus Di Atas Bibir Montok Beliau.
    Ramai peminat terkejut,Jutawan kosmetik dan penyanyi Nur Sajat baru-baru in, dilaporkan mengidap peny4kit
    1. author

      Amylia Huda1 year ago

      Nnt bila besar Syeriv dgn Yusuf buat polis evo la…😂

      Reply
    2. author

      zainab XD1 year ago

      sedih sedih😭

      Reply
    3. author

      Sarina Hashim Hashim1 year ago

      Harap je artis tape adab tk ade elok elok orang suke terus org menyampah

      Reply
    4. author

      Aina Trisya1 year ago

      Hanis zalikha comel la

      Reply
    5. author

      Gerek Lama1 year ago

      Keknis ni lmbut je bila bercakap tu. 😊

      Reply
    6. author

      Hanim Olang1 year ago

      Kenape sam nmpk makin kurang ajar bile lepas kawin huhuhuhu

      Reply
    7. author

      noura helena1 year ago

      Hanis bertutur jelas dan suara sedap. Boleh jadi pengacara yang baik in the future

      Reply
    8. author

      Azim Mania1 year ago

      fuuuh lembut nyaaa suara hanis😘😍

      Reply
    9. author

      nadzmeen sharuddin1 year ago

      takpe. sy rindu yusuf. suka statement ni. walaupun busy, masih ingt lagi ek

      Reply
    10. author

      Ag Nazmi1 year ago

      Manusia mana nda trasa klw pmbrian kw dibuang bgtu jak..peritt joo..
      #Ndaexpectsambegitu

      Reply
    11. author

      Fairul Azani1 year ago

      nama dh artis,semua tu lakonan

      Reply
    12. author

      Senior Abhidaya1 year ago

      Kalau ya pun dah ada X patut kot ckp ,

      Reply
    13. author

      Faridah Hanim1 year ago

      Shaheizy x leh ke dok elok²😲

      Reply
    14. author

      Aniq Lee1 year ago

      Org da bg tu alhamdulillah..bukan ckp owhh yg nih kite da ada dah..mcm cilake ke..hahahaha

      Reply
    15. author

      Dz Faiz1 year ago

      Korang rse campak hadiah org bagi tu pastu suke pastu ambek balik hadiah tu..pastu peluk orang yang bgi hadiah tu ingat die tak rse ape ape ke dari perbuatan mcm tu…ingt hati die mcm hati tk rse ape ape ke….aku kadang2 terfikir…tak tergamak korang semue nk buat prrbuatan tu apabila dibagi hadiah terutamanya hadiah untuk bayi dan anak sulongnyee….jadi ape yg aku ckp ni adelah isi hati aku yg dh lme pendam….aku mmg peminat zizan ..tpi kalu zizan campak hadiah org bgi walaupun dalam keadaan bergurauu…aku tak akan sedetik dalam hati yang aku ni peminat zizan..oke bye…terime kasih yg membace…tk puas hati komen

      Reply
    16. author

      Linda Hassan1 year ago

      Kesian zizan kenapa sam buat macam tu😠😠😠😠😠

      Reply
    17. author

      Namia Irmaz1 year ago

      Sam berubah lerr

      Reply
    18. author

      Sabrina Sahira1 year ago

      Dah ade pn kasut camtu x yh lh bagitau . Pastu blh plk g campak kasut tu sian Zizan trus berubah air muka 😣

      Reply
    19. author

      Annie Lollipop1 year ago

      hujo

      Reply
    20. author

      Rajaain Rajaomar1 year ago

      Biase la ada masanya kite tak sedar perlakuan kite memalukan org and buat org terase hati

      Reply

    Leave a reply "COMELNYA! anak Shaheizy Sam & Syatilla Melvin | Syeriv Samheizy"