Cawangan Kelima RSMY Best Cheese Naan Di Capsquare Kuala Lumpur

Loading...

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog mkn Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Yes sekarang ni kalau korang rasa cawangan RSMY Best Cheese Naan kat semua tempat penuh dan selalu sahaja sesak apa kata korang pergi jer kat cawangan baru mereka di Capsquare. Maha tahu ramai yg dah kemaruk dgn Cheese Naan mereka yg telah viral tu kan.
RSMY Best Cheese Naan Capsquare 13 1 - Cawangan Kelima RSMY Best Cheese Naan Di Capsquare Kuala Lumpur

Sehinggakan sampai tengah malam pun orang duk sibuk mencari Cheese Naan mereka sehingga sanggup bebaris panjang utk nikmati semua ini. Maha sendiri pun tengok bukan main ramai gilerr orang kat semua cawangan. Sebelum ini ada empat cawangan lain iaitu kat Masjid India, Medan Tuanku, Danau Kota, Bangi dan yg terbaru ini kat Capsquare berada betul-betul di tengah KL.
RSMY Best Cheese Naan Capsquare 7 - Cawangan Kelima RSMY Best Cheese Naan Di Capsquare Kuala Lumpur

RSMY Best Cheese Naan Capsquare 17 - Cawangan Kelima RSMY Best Cheese Naan Di Capsquare Kuala Lumpur

Masa Maha pergi mkn kat sini singboard restoran pun tak ada lagi baru sahaja buka cawangan ni. Kalau korang yg berkerja area Jalan Raja Abdullah, Dang Wangi dan berhampirannya blh lah datang sini. Korang blh lihat bangunan Wisma TKT, yes restoran ni berada betul-betul ditengah-tengah antara bangunan tersebut dan bangunan Residence Capsquare. Mungkin agak terseorok sikit restoran ini tapi tempat ini lebih selesa dan luas.
RSMY Best Cheese Naan Capsquare 3 - Cawangan Kelima RSMY Best Cheese Naan Di Capsquare Kuala Lumpur

RSMY Best Cheese Naan Capsquare 10 - Cawangan Kelima RSMY Best Cheese Naan Di Capsquare Kuala Lumpur

Macam biasa tak perlu kot nak perkenalkan mknan yg ada kat restoran RSMY ini memang cukup terkenal dgn dua jenis signature dish mereka iaitu Cheese Naan dan juga Nasi Beriani Bukhari. Tapi yg istimewa hanya dicawangan baru ini mereka memperkenalkan kepada korang iaitu Beef Pepperoni Cheese Naan. Dlm naan tu bukan sahaja ada limpahan dan cheese yg cair juga ada potongan pepperoni yg menambah rasa daging dlm tu.
RSMY Best Cheese Naan Capsquare 2 - Cawangan Kelima RSMY Best Cheese Naan Di Capsquare Kuala Lumpur

Yummm memang sedap kalau mkn cheesse naan ni diwaktu masih panas kerana korang blh tarik dan lihat lelehan cheesenya Ya Allah memang sedap. Pulak tu digandingkan dgn kuah special mereka iaitu Dhall Fry yg ada rasa pedas-pedas dlm tu. Betul lah korang yg dah pergi ceritakan memang terbaik dan meletop menu mereka ni. Maha baru pertama kali dpt pergi kat cawangan baru ini dpt juga nikmati cheese naan mereka yg selalu menjadi sebutan ramai.
RSMY Best Cheese Naan Capsquare 4 - Cawangan Kelima RSMY Best Cheese Naan Di Capsquare Kuala Lumpur

RSMY Best Cheese Naan Capsquare 16 - Cawangan Kelima RSMY Best Cheese Naan Di Capsquare Kuala Lumpur

Satu lagi cawangan ini sahaja mereka memperkenalkan set baru cheese naan. Dimana cheese naan ada datang dgn empat set promosi iaitu :-
Set A : Cheese Naan + Dhall Fry + Teh O Ais
Set B : Cheese Naan + Dhall Fry + Sirap Ais
Set C : Cheese Naan + Kari Kosong + Teh O Ais
Set D : Cheese Naan + Kari Kosong + Sirap Ais
Semua set ini sekarang hanya dgn harga promosi iaitu RM8.00 sahaja ok. Kalau korang nak tambah Chicken Tandori mcm Maha mkn ni kena harga lain lah tambah lagi RM10.00. Tapi memang berbaloilah.
RSMY Best Cheese Naan Capsquare 8 - Cawangan Kelima RSMY Best Cheese Naan Di Capsquare Kuala Lumpur

RSMY Best Cheese Naan Capsquare 9 - Cawangan Kelima RSMY Best Cheese Naan Di Capsquare Kuala Lumpur

RSMY Best Cheese Naan Capsquare 12 - Cawangan Kelima RSMY Best Cheese Naan Di Capsquare Kuala Lumpur

Selain dr tu, kat sini mereka ada memperkenalkan mknan nasi campur utk mkn waktu tengah hari sahaja dr pukul 11.00pagi hingga 6.00petang. Kalau korang mkn lunch lewat pukul 4.00petang sehingga 6.00petang mereka akan bg potongan harga 50%. Ini semua ada kat cawangan baru ini sahaja tau tempat lain tak ada ok. Ini bg meraikan cawangan ini yg baru sahaja buka bln November yg lalu.

RSMY Best Cheese Naan Capsquare 11 - Cawangan Kelima RSMY Best Cheese Naan Di Capsquare Kuala Lumpur

RSMY Best Cheese Naan Capsquare 15 - Cawangan Kelima RSMY Best Cheese Naan Di Capsquare Kuala Lumpur

RSMY Best Cheese Naan Capsquare 1 - Cawangan Kelima RSMY Best Cheese Naan Di Capsquare Kuala Lumpur

Cawangan baru ini beroperasi setiap hari dr pukul 11.00pagi hingga 12.00malam ok. Kat sini mereka ada dua area iaitu kalau korang yg nak mkn outdoor ada dan juga indoor ada yg berhawa dingin. Malam pun kat sini meriah tau memang korang akan dpt rasa yg sama tak ada beza dgn tempat lain. So blh lah masukkan cawangan RSMY Best Cheese Naan Capsquare ni dlm list tempat mkn korang ok. Maha dan cuba memang terbaik. Selamat menjamu selera.

Promosi dan juga info lanjut layari :
Facebook : https://www.facebook.com/rsmycs
Alamat : No 2/4 Tingkat Bawah Wisma TKT,
               Persiaran CAPSQUARE, Off JLN Dang Wangi
               50100 Kuala Lumpur.
Tel : 012-231 2192
Ranking Mahamahu :-
Kebersihan : 3.5/5
Kesedapan : 4/5
Harga : 4/5
Loading...

Tags: #Best #Capsquare #Cawangan #Cheese #Kelima #Kuala #Lumpur #Naan #RSMY

author
Author: 
    Jadi Sarang Hantu, Anang Hermansyah Ingin Jual Rumahnya Seharga Puluhan Miliar?
    slidegossip.com – Rumah yg ditempati Anang Hermansyah dan Ashanty bersama anak-anak mereka yg
    Kunjungi Korban Gempa di Ambon, Nikita Mirzani Tuai Pujian, Jokowi Malah Kena Sindiran!
    slidegossip.com – Artis sensasional Nikita Mirzani kembali jadi perbincangan publik. Namun kali ini
    Guru ditahan terlibat aktiviti pengganas LTTE
    GURU sebuah sekolah di Banting, Selangor, Ahli Majlis pihak berkuasa tempatan (PBT) negeri
    GPK HEM maut selepas rebah daki gunung
    LELAKI tiba-tiba rebah sebelum disahkan meninggal dunia ketika mendaki Bukit Beruang, Melaka hari

    Leave a reply "Cawangan Kelima RSMY Best Cheese Naan Di Capsquare Kuala Lumpur"