cara solat dengan betul [faizul]

hqdefault 321 - cara solat dengan betul [faizul]

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #Betul #Cara #Dengan #faizul #Solat

author
Author: 
    Ustaz Azhar Idrus 2018 – Pemimpin Zalim Pada Rakyat..Dia Untung Didunia Rugi Diakhirat Boh
    Ustaz Azhar Idrus 2018 – Pemimpin Zalim Pada Rakyat..Dia Untung Didunia Rugi Diakhirat
    Viral “Bayi DAJJAL” Telah Dilahirkan | Ustaz Wadi Annuar
    Nota: Bagi yang ingin menyumbang untuk kos pengurusan & operasi bulanan AKS ,
    Indahnya Alunan Merdu Zikir Penenang Hati dan Jiwa Baru
    Ajaibnya Alunan Merdu Zikir Penenang Hati dan Jiwa Baru alunan merdu zikir munajat
    MASYA ALLAH..!! ARSY PERNAH BERGUNCANG MENDENGAR RASULULLAH ﷺ MENANGIS #YtCrash
    #YtCrash – MASYA ALLAH ! ARSY BERGUNCANG MENDENGAR ROSULULLAH MENANGIS ———————————————————————- CATATAN: GAMBAR
    1. author

      Safuan Safuan2 years ago

      Hebattttttt

      Reply
    2. author

      Dan Stan2 years ago

      Good

      Reply
    3. author

      YUSMA LAILIE TUKIMAN -2 years ago

      aku. mauh. belajar. tahhiyat. ahir

      Reply
    4. author

      Akhmad Mulyono2 years ago

      Nah ini video berfaedah biar masuk surga

      Reply
    5. author

      Arifian Handika2 years ago

      Saya baru mau belajar sholat tapi kalo saya terlambat solat selalu salah

      Reply
    6. author

      Lkw Itct2 years ago

      bagus tu boleh kita amalkan solat

      Reply
    7. author

      Latippbroo Latippbroo2 years ago

      dri pde dgr lgu jiwang-ii buang mse je baik beljr baca ayat-ii niy. alhamdullilah

      Reply
    8. author

      Hellydia fitri2 years ago

      masya allah☺☺☺

      Reply
    9. author

      Aisya MAhhgffgnfgn2 years ago

      Allah suka orang bijak orang ilmu orang bagus.Allah suka kita tetapi jangan main EVERYDAY nanti takda iu tak bagus

      Reply
    10. author

      Aisya MAhhgffgnfgn2 years ago

      Orang ilmu bagus dan suka orang Allah tak suka orang yang tak baik

      Reply
    11. author

      Aisya MAhhgffgnfgn2 years ago

      Allah suka orang yang solat dan baik

      Reply
    12. author

      Tipar Games2 years ago

      coba cari di youtube cara solat habib Rizieq. Itu baru sifat solat nabi
      yang umum ada di indonesia dan di dunia. (versi imam syafi'i bukan versi
      nashirudin al albani)

      Reply
    13. author

      mahesa william2 years ago

      penjelasannya gampang dipahami..

      Reply
    14. author

      Asmath Fatima2 years ago

      amiin

      Reply
    15. author

      yusnizah1338 Yus2 years ago

      saya ingin berlajar sholat

      Reply
    16. author

      yusnizah1338 Yus2 years ago

      amin amin amin solat lah penting ni anak -anak kita

      Reply
    17. author

      Putri LETA2 years ago

      aminnnn

      Reply
    18. author

      ZHXN GT2 years ago

      Kak minta do'a iftitah yg selain itu

      Reply
    19. author

      Azean Buangsi2 years ago

      Syukur Alhamdulillah… menonton video seperti ini jauh lebih byk manfaat faedah serta pahalanya dari menonton video yg pelik2…

      Reply
    20. author

      Alwee Gameplay2 years ago

      amin

      Reply

    Leave a reply "cara solat dengan betul [faizul]"