cara solat dengan betul [faizul]

cara solat dengan betul [faizul]

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #Betul #Cara #Dengan #faizul #Solat

author
Author: 
    Rasulullah – The Malay Chanting Group
    sejuk nya qalbu… by Iman Farrar Rating video: /5 Sumber video: Youtube
    bacaan al quran yang sangat merdu sekali surat al baqarah full1
    bacaan al quran yang sangat merdu sekali surat al baqarah full1 Rating video:
    Doa Sebelum Tidur Islam Sesuai Sunnah Rasulullah (13 Amalan Doa & Dzikir)
    Doa sebelum tidur ini merupakan amalan doa dan dzikir sebelum tidur dalam Islam
    (DENGAR MOLEK) Soal Jawab Mengenai SOLAT – Ceramah Ustaz Azhar Idrus
    (DENGAR MOLEK) Soal Jawab Mengenai SOLAT – Ceramah Ustaz Azhar Idrus (DENGAR MOLEK)
    1. author

      Safuan Safuan2 years ago

      Hebattttttt

      Reply
    2. author

      Dan Stan2 years ago

      Good

      Reply
    3. author

      YUSMA LAILIE TUKIMAN -2 years ago

      aku. mauh. belajar. tahhiyat. ahir

      Reply
    4. author

      Akhmad Mulyono2 years ago

      Nah ini video berfaedah biar masuk surga

      Reply
    5. author

      Arifian Handika2 years ago

      Saya baru mau belajar sholat tapi kalo saya terlambat solat selalu salah

      Reply
    6. author

      Lkw Itct2 years ago

      bagus tu boleh kita amalkan solat

      Reply
    7. author

      Latippbroo Latippbroo2 years ago

      dri pde dgr lgu jiwang-ii buang mse je baik beljr baca ayat-ii niy. alhamdullilah

      Reply
    8. author

      Hellydia fitri2 years ago

      masya allah☺☺☺

      Reply
    9. author

      Aisya MAhhgffgnfgn2 years ago

      Allah suka orang bijak orang ilmu orang bagus.Allah suka kita tetapi jangan main EVERYDAY nanti takda iu tak bagus

      Reply
    10. author

      Aisya MAhhgffgnfgn2 years ago

      Orang ilmu bagus dan suka orang Allah tak suka orang yang tak baik

      Reply
    11. author

      Aisya MAhhgffgnfgn2 years ago

      Allah suka orang yang solat dan baik

      Reply
    12. author

      Tipar Games2 years ago

      coba cari di youtube cara solat habib Rizieq. Itu baru sifat solat nabi
      yang umum ada di indonesia dan di dunia. (versi imam syafi'i bukan versi
      nashirudin al albani)

      Reply
    13. author

      mahesa william2 years ago

      penjelasannya gampang dipahami..

      Reply
    14. author

      Asmath Fatima2 years ago

      amiin

      Reply
    15. author

      yusnizah1338 Yus2 years ago

      saya ingin berlajar sholat

      Reply
    16. author

      yusnizah1338 Yus2 years ago

      amin amin amin solat lah penting ni anak -anak kita

      Reply
    17. author

      Putri LETA2 years ago

      aminnnn

      Reply
    18. author

      ZHXN GT2 years ago

      Kak minta do'a iftitah yg selain itu

      Reply
    19. author

      Azean Buangsi2 years ago

      Syukur Alhamdulillah… menonton video seperti ini jauh lebih byk manfaat faedah serta pahalanya dari menonton video yg pelik2…

      Reply
    20. author

      Alwee Gameplay2 years ago

      amin

      Reply

    Leave a reply "cara solat dengan betul [faizul]"