Cara Saya Berjimat Bayar Bil Air,Telefon, Internet & Astro

Loading...

your bill are on us 01 1 - Cara Saya Berjimat Bayar Bil Air,Telefon, Internet & Astro

Assalamulaikum semua..

Bila hujung bulan je mesti kepala jadi stress nak bayar bil komitment setiap bulan macam bil air, internet, astro & telefon. Selalunya BBL bayar guna M2U senang blh deduct terus dr savings akaun tapi nasib baik la jumpa satu apps ni. Bukan je mudah tapi dapat jimat lagi. Contoh bil RM100, bila bayar dapat diskaun RM3 atau RM5..kiranya bayar bil RM95 utk bil RM100.. jimat duit sikit.

Ha download la Boost

1. Download applikasi BOOST https://myboost.app.link/CfB4xj6nOW di smartphone
2. Selesai install & register no telefon, pilih telco & isi detail nama, email & buat password

3. Set password 6-digit PIN – ala macam password mesim atm tu
3. Jangan lupa masukan CODE REFERALL >  AHMTVAW 
*nanti blh claim kredit RM5

Bila dah setel semua, reload duit dlm app Boost ni. Dekat bahagian atas sebelah “HOME” tu ada logo dompet, tekan situ kemudian “Add Money” guna online banking. 

Dah isi duit baru blh bayar bill bulanan rumah anda. Faham idop nie?

Cara Nak Bayar Bill

caraBbayarBbilBgunaBboost - Cara Saya Berjimat Bayar Bil Air,Telefon, Internet & Astro

Ada banyak jenis bill korang blh bayar dr air, internet telefon, Astro, streamyx, Unifi malah nak bayar bil Majlis Perbandaran pun blh tau. Ha siapa ada loan dgn Courts blh setel bill dgn apps Boost. 

caraBbayarBbilBgunaBboostBapp - Cara Saya Berjimat Bayar Bil Air,Telefon, Internet & Astro
Dari sekarang sehingga 28 July 2019 ni, kalu anda bayar bill dgn Boost blh dapat reward berikut. BBL sendiri pernah dapat cashback RM50 bulan lepas. Kira okay la tu blh rolling buat bayar bil air & internet bulan seterusnya. Nice tak..

your bill are on us 02 - Cara Saya Berjimat Bayar Bil Air,Telefon, Internet & Astro

Oh ya, bukan setakat tu je. Setiap kalu korang bayar bill, reload top ke akan dapat ‘Shake reward’ sampai RM5 tau. So far setakat ni tiap kali bayar bil confirm dapat RM 3 atau RM 5. Yelah dr bayar kat kaunter atau internet banking mana dapat duit balik kan. Kalu bill tu RM85, ha bayar jelah RM85 bulat-bulat hehehe

page 14 - Cara Saya Berjimat Bayar Bil Air,Telefon, Internet & Astro
BBL dah share ni jangan lupa download pulak ye. Ala benda baik kita kongsi sama-sama betul tak geng?
Loading...

Tags: #AirTelefon #Astro #Bayar #Berjimat #Cara #INTERNET #Saya

author
Author: 
    Craving Masakan Melayu Asli? Datang Je Restoran Sisik Ikan Bakar Klang
    Assalamualaikum & hi kawan-kawan.. Last week BBL pergi satu kedai masakan Melayu Asli
    Semua sekolah di Pulau Pinang, Kuala Lumpur, Selangor, Putrajaya ditutup sehingga Jumaat
    PUTRAJAYA – Semua sekolah dan tadika di Selangor, Pulau Pinang, Kuala Lumpur dan
    Sebelum ‘Cendol Dawet’ Viral, Abah Lala Berjuang Mati-Matian Sampai Rela Dihujat!
    slidegossip.com – Para pecinta lagu dangdut, khususnya di Pulau Jawa pasti tahu dgn
    Alhamdulilah, Team BBL Menang Miss SHOPhia Shopping Hunt 2019!
    Assalamualaikum semua… Miss SHOPhia Shopping Hunt 3.0 kembali lg thn ni. Ni kali

    Comments are closed.