Cara Nak Dapatkan Sponser Van Air Milo Nestle

Assalamualaikum & hai semua..

Tengah planning nak organize hari sukan ke tu? Ha alang-alang tu blh cuba dapatkan sponser air  Milo dr Nestle event korang. Blh la peserta, organizer dan tetamu minum air milo percuma yg sedap tu. Nestle membuka tawaran tajaan utk sebarang program  menggunakan letterhead kerajaan, agensi kerajaan, NGO, sekolah, university, kolej, kelab, persatuan, pertubuhan mahupun syarikat beserta dokumen sokongan. 

caraBnakBdapatkanBsponserBvanBmilo - Cara Nak Dapatkan Sponser Van Air Milo Nestle

Syaratnya mudah saja..

1. Hantar surat permohonan tajaan air milo Nestle – 8 minggu sebelum tarikh kejadian ke


Encik Sulaiman Bin Mohd Yunos
Nestle Products Sdn Bhd
No. 41, Jalan Angklung 33/20,
Shah Alam Industrial Park, Section 33,
40460 Shah Alam, Selangor

Tel: 03-5131 8910/ 03-5121 3244 
Fax: 03-5121 2243
(En. Sulaiman Bin Mohd Yunos / Cik Azizah Jamal)

2. Masukkan sekali maklumat tentang aturcara majlis/program (seperti hari sukan, pertandingan sukan, larian, atau apa saja aktiviti melibatkan sukan), tarikh, masa, tempat dan anggaran para peserta akan terlibat. Utk hari keluarga BBL tak pasti dorang blh sponser atau tidak. 

3. Dah pos atau fax tunggu sahaja surat maklum balas tentang permohonan anda. Jika diluluskan, dapat la satu van milo utk korang minum nanti. 


airBmiloBnestleBsponserB - Cara Nak Dapatkan Sponser Van Air Milo Nestle

So far dah dua kali BBL request sponser air milo iaitu utk tournament futsal dan sambutan hari kesedaran penyakit berjangkit melibatkan UiTM bersama Pejabat Kesihatan Selangor. Korang cuba je request sponsorship dahulu, biasanya kalu ada kekosongan pihak Nestle akan cuba utk menyediakan air milo bersama van utk program tersebut.  

Selamat minum air milo free ye..

*sumber gambar : Facebook MILO Malaysia 
Loading...

Tags: #Cara #Dapatkan #Milo #Nestle #Sponser

author
Author: 
    Lirik Lagu Kill This Love -Blackpink lyrics
    Lirik Lagu Kill This Love -Blackpink lyrics BLACKPINK Lyrics“Kill This Love” Yeah,
    Tonton Drama Nur 2 Episod 11 Full
    Tonton Drama Nur 2 Episod 11 Full. Dlm episod kali ini, Madi dah
    OST Kamar Kamariah – Aku Bukan Malaikat (Siti Nurhaliza)
    OST Kamar Kamariah – Aku Bukan Malaikat (Siti Nurhaliza)  : Drama ini bakal menghiasi

    Leave a reply "Cara Nak Dapatkan Sponser Van Air Milo Nestle"