Cara Memasak Nasi Ayam Yang Sedap

hqdefault 657 - Cara Memasak Nasi Ayam Yang Sedap

Menampilkan Resep makanan sehari- hari kuliner nusantara dengan menu masakan istimewa seperti Aneka hidangan nasi, kue kering lebaran, kue basah, kue tradisional, puding, aneka roti dan banyak lagi. Tetap setia dan subscribe channel ini.
================
♡ Subscribe di sini https://goo.gl/Q4yHGr
@@ yang “Subscribe” dan Memberi “Like” Terima kasih dari saya !!!! @@
================
Cara masak nasi ayam sedap, nasi ayam simple, resepi nasi ayam special, sup nasi ayam, masak nasi ayam, sambal nasi ayam, nasi lemak, nasi ayam goreng, resepi nasi arab.

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #Ayam #Cara #Memasak #Nasi #Sedap #yang

author
Author: 
    Viral Resepi Ayam Goreng Cili Padi
    Resepi ayam goreng cili padi… simple tapi sedap yakmat Bahan2: Ayam Kunyit Garam
    Tutorial memasak – telur crispy nyammi
    Rating video: /5 Sumber video: Youtube
    RESEP MEE GORENG MAMAK PEDAS MANIS
    RESEP SAMBAL NASI LEMAK Rating video: /5 Sumber video: Youtube
    NASI GORENG ALA RESTORAN mantapp
    NASI GORENG ALA RESTORAN Rating video: /5 Sumber video: Youtube
    1. author

      Irwansyah Lubis2 years ago

      Assalamulaikum..

      Salam kenal buat Admin Video Resep Borneo terimakasih atas semua Video resep masakan yang telah di buat sangat menginspirasi kita semua pecinta Kuliner.Semoga Resepnya menjadi berkah buat para Pengusaha Resto dan Ibu Rumah tangga.Semoga Alloh senantiasa melimpahkan rahmat dan rezeky buat Admin Resep Borneo Sekeluarga aamiin.Wassalamualaikum.

      Salam hangat,

      H Ir Lubis.

      Reply
    2. author

      london equity ltd2 years ago

      sedap betul lah muzik yang mula mula tu……mana dia dapat ha…?

      Reply
    3. author

      Zulkhifli Hashim2 years ago

      Semua nampak sedap.

      Reply
    4. author

      Zulkhifli Hashim2 years ago

      Semua nampak sedap.

      Reply
    5. author

      Zulkhifli Hashim2 years ago

      Semua nampak sedap

      Reply
    6. author

      Eder Rahmat2 years ago

      Hong Kong Cantonese

      Reply
    7. author

      Junaidah Muhammad2 years ago

      Sdh try ni masak mmg sedap la nasi ayam ni😄😄😃😃

      Reply
    8. author

      johari joe2 years ago

      Ape sial pakai petai.. hahahaha

      Reply
    9. author

      Vanisweety Sweety2 years ago

      I. Love. The. 🎵 music

      Reply
    10. author

      Syahirah Ahmad2 years ago

      Dapnyerrrr

      Reply
    11. author

      Ge Te2 years ago

      ga usah pake penyedap dah enak lebih sehat

      Reply
    12. author

      apachee apachee2 years ago

      ni nama nya nasi ngan ayam goreng je.. kusut3

      Reply
    13. author

      alissa ishak2 years ago

      Sedap nye …memang air rebusan ayam tu separuh di masak dgn nasi n separuh buat sup ,sedappp😘😘 ..muzik pon sesuai je santai bru feeling kat dapur 👍👍👍👍👍…

      Reply
    14. author

      angel baby2 years ago

      Ohhhh OMG!!! That's s looks so delicious

      Reply
    15. author

      Norafina Norafina2 years ago

      first time buat ikut resepi ni menjadi dan sedap hehe tpi ada lah ubah2 sikit dari resepi asal … tk rugi mencuba hehe husband makan siap puji lgi sedap 😊😄😄😄

      Reply
    16. author

      Blue Blood2 years ago

      "Cara masak nasi ayam yang sedap" tapi ayam saja yg ada mana nasi?? 👎👎👎

      Reply
    17. author

      Wan Tuck2 years ago

      Nak tanya , apa nama tajuk lagu ni

      Reply
    18. author

      Maria Pezex2 years ago

      loooooo nasinya kok g di vidio…itu cuma masak ayamthoooook

      Reply
    19. author

      Yaya Yaya2 years ago

      the first time in the next few days, but the only thing

      Reply
    20. author

      Yaya Yaya2 years ago

      the other side of the day of

      Reply

    Leave a reply "Cara Memasak Nasi Ayam Yang Sedap"