Cara Download Video dan Photo Percuma di Instagram

Instagram mempunyai komuniti jurugambar yg sangat hebat, dgn sebahagian drpada mereka lebih berbakat antara satu sama lain. Sekali-sekala, anda akan melihat foto atau video di Instagram yg ingin di simpan ke iPhone anda utk tontonan kemudian nanti, atau atas sebab anda mendapati video tersebut menarik.

Masalahnya ialah Instagram tidak membenarkan anda menyimpan foto atau video dr dlm aplikasi. Saya tidak pasti, mengapa jadi begitu dan ini bukan satu pilihan, tetapi saya berpendapat bahawa undang-undang hak cipta mungkin ada kaitannya dgn perkara itu, bersama-sama dgn hakikat bahawa Instagram mahu anda menggunakan aplikasi dan bukan memuat turun gambar terus ke iPhone anda.

Dengan itu, sudah pasti cara anda blh memuat turun video Instagram atau foto ke iPhone anda. Semasa menggunakan tweak jailbreak adalah pilihan, pd aplikasi App Store yg membolehkan anda menyimpan kandungan dr Instagram ke iPhone anda.

Bagaimana utk menyimpan foto dan video dr Instagram
Terdapat puluhan aplikasi di App Store yg membolehkan anda menyimpan foto dan video dr Instagram ke iPhone anda. Berita baiknya adalah kebanyakan mereka bebas. Berita buruk ialah mereka biasanya mengandungi pembelian dlm apl, iklan, dan tidak selalu aplikasi yg anda cari adalah yg terbaik. Tetapi apa-apa jer yg penting ia berfungsi …

Dalam yg saya telah melalui beberapyang sama kerana nampaknya menawarkan pengalaman terbaik. Dlm post update kali ini, saya akan menunjukkan kepada anda bagaimana utk menyimpan foto dan video dr Instagram menggunakan Download4Insta.

Langkah 1: Copy paste link video ke Download4Insta secara percuma. Atau download di Regrammer.

Cara Download Video dan Photo Percuma di InstagramLangkah 2: Dlm apl Instagram, cari foto atau video yg anda mahu muat turun, kemudian click pd ikon Kongsi yg kelihatan seperti “…” di atas foto, dan pilih Salin Pautan.

Cara Download Video dan Photo Percuma di InstagramLangkah 3: Lancarkan aplikasi Regrammer dan tampal pautan yg baru saja disalin ke dlm kotak, kemudian tekan Preview.

Cara Download Video dan Photo Percuma di InstagramLangkah 4: Klik butang Repost.

Cara Download Video dan Photo Percuma di InstagramLangkah 5: Klik pd pilihan Lagi. Ini akan membuka kunci Saham. Dari sana anda blh memilih Simpan Imej utk menyimpan foto atau video ke Roll Camera anda.

Cara Download Video dan Photo Percuma di InstagramSeperti yg saya nyatakan di atas, terdapat byk aplikasi utk menyimpan kandungan dr Instagram, dan tidak semuanya nampak cantik, atau dikemas kini utk iPhone skrin yg lebih besar, tetapi ianya blh membantu apa yg anda ingin lakukan.

Batasan dan had aplikasi ini
Kebanyakan apl ini beroperasi pd sistem berasaskan token utk membolehkan anda memuat turun kandungan, di mana ia menjimatkan satu token utk memuat turun satu foto atau video. Apabila anda mula-mula memuat turun aplikasi, anda diberi empat token percuma, tetapi jika anda mahukan lebih byk, anda perlu menonton iklan utk mendapatkannya. Regrammer tidak berfungsi seperti ini dan sepenuhnya bebas utk digunakan walaupun ia disokong oleh iklan.

Tweaks jailbreak
Jika iPhone anda dibahagikan kepada beberapa kategori, terdapat tweak yg berbeza yg anda blh muat turun dr Cydia utk membolehkan anda menyimpan gambar dan video dr Instagram ke iPhone anda. InstaBetter, InstaEnhancer, Instagram ++, dan InstaTools dan beberapa pilihan lain yg tersedia.

Loading...

Tags: #Cara #download #Instagram #PERCUMA #Photo #video...

author
Author: 
  Lirik Lagu Ada Hati Raya Menjadi-Jadi-Ayda Jebat (LAGU RAYA BARU)
  Lirik Lagu Ada Hati Raya Menjadi-Jadi-Ayda Jebat Lagu Raya Ayda Jebat 2019, Lagu
  Sinopsis Telefilem Tiga Lima; Cereka Ahad TV3
  SINOPSIS TIGA LIMA Halim, baru kematian ayahnya, Daud. Kini ibunya, Hasnah perlu menyara
  Tuuuu…diaaa Pak Tam Sekyen 14 Shah Alam
  Tuuuu…diaaa Pak Tam Sekyen 14 Shah Alam | Hai korang, aduh-aduh sejak bulan
  GOT7 Terbang Tinggi Ke Luar Angkasa Pakai Baju Astronot Di Dance Practice ‘Eclipse’!
  Sepertinya  GOT7 baru saja mendarat dr luar angkasa, dan terjun utk melapor kepada

  Leave a reply "Cara Download Video dan Photo Percuma di Instagram"