Cara Copy Paste Video Youtube di Blogger

Cara Menyalin Youtube di Blogger

Youtube 3 - Cara Copy Paste Video Youtube di Blogger


Download Youtube

Selain Copy Paste (menyalin) anda blh juga Download (Muat turun) video youtube guna keepvid, Youtube Downloader, muat turun video dlm talian, muat turun video streaming. 

KeepVid: Muat turun Video YouTube, Facebook, Vimeo, Twitch.Tv, Dailymotion, dan byk lagi.“Video Dlm Talian Percuma # 1 membolehkan anda memuat turun video dr YouTube, Facebook, Vimeo, Twitch.Tv, Dailymotion, dan byk lagi”. 

Cuba buat carian di Google dgn menaip: “KeepVid”.


Video YouTube direka utk menstrimkan, utk tidak menggunakan Hard Disk. Tetapi kadang-kadang ada sebab yg sangat baik mengapa anda mungkin ingin menyimpan video utk ditonton di luar talian. 

Apapun alasannya, terdapat byk cara utk memuat turun video YouTube secara percuma pd Windows, Mac, iOS dan Android. Dlm ciri ini, berkongsi kegemaran dan meneroka apa yg sah dan apa yg tidak.

Kemas kini
Beberapa muat turun dan alat penukaran YouTube pihak ketiga telah ditutup baru-baru ini disebabkan oleh permintaan dr Google dan pemegang hak cipta, tetapi buat masa ini ia masih aktif.

Kebenaran utk muat turun dgn alat penukaran YouTube pihak ketiga telah ditutup baru-baru ini disebabkan oleh permintaan dr pemilik dan pemegang hak cipta setiap pengguna akaun Youtube.

TubeMate
Adalah salah satu alat yg paling popular utk memuat turun video YouTube pd telefon pintar Android, dan dgn alasan yg baik ia sangat mudah digunakan dan mempunyai ciri-ciri yg anda perlukan dan tanpa ada masalah.

Aplikasi ini tidak tersedia di Google Play Store (Google tidak berminat pd pengunduh YouTube), so… pertama sekali anda perlu membenarkan peranti Android anda dipasang menjalankan aplikasi yg dimuat turun dr tempat lain. 

Perhatian: berhati-hati apabila mengaktifkan tetapan ini, kerana anda perlu memastikan hanya memuat turun aplikasi yg anda tahu selamat dan blh dipercayai.

Skroll ke bawah dan di sebelah mana ia menyatakan “Sumber tidak diketahui’, Kini pd peranti Android anda, lawati laman web TubeMate YouTube dan pilih salah satu tapak yg disahkan semasa download.

Copy Paste Embedded kod dr Youtube:

CaraBCopyBYoutubeBdiBBlogger - Cara Copy Paste Video Youtube di Blogger


CaraBCopyBYoutubeBdiBBloggerB1 - Cara Copy Paste Video Youtube di Blogger


CaraBCopyBYoutubeBdiBBloggerB2 - Cara Copy Paste Video Youtube di Blogger

CaraBCopyBYoutubeBdiBBloggerB3 - Cara Copy Paste Video Youtube di BloggerAkuBPakarBBlogger - Cara Copy Paste Video Youtube di BloggerAkuBPakarBBloggerB2 - Cara Copy Paste Video Youtube di Blogger

Seterusnya jangan lupa click Save. Anda blh review semula lihat hasilnya. Seterusnya sekiranya dah nampak ok, anda blh click PUBLISH

Selamat membaca dan selamat mencubaLoading...

Tags: #Blogger #Cara #Copy #Paste #video... #YouTube

author
Author: 
  Kabur Dari Ibu Tiri yg Kejam, Gadis 14 Thn Ini Malah Diperkosa 6 Pria Selama 2 Hari!
  slidegossip.com – Seorang gadis remaja malang menjadi korban pemerkosaan yg dilakukan oleh 6
  Bangkrut Gara-Gara Corona, Pengusaha Muda Ini Sewa Pembunuh Bayaran Demi Uang Asuransi!
  slidegossip.com – Seorang pengusaha muda nekat melakukan tindakan tak terduga. Berawal dr kondisi
  Aktor Tampan Ini Dituntut Karena Memperkosa 3 Wanita! Pengacara: Kami Yakin Dia Akan Dibebaskan!
  slidegossip.com – Aktor tampan asal Amerika, Danny Masterson dituntut atas tuduhan pemerkosaan yg
  ABG Ngaku Diperkosa Pria Tak Dikenal Saat Mabuk! Baru Lapor Polisi Setelah Hamil 6 Bulan!
  slidegossip.com – Alangkah baiknya utk selalu bersikap hati-hati terhadap orang tak dikenal. Jangan

  Leave a reply "Cara Copy Paste Video Youtube di Blogger"