#CadangMakan : Naughty Italian @ Mainroad Jalan Ampang Murah, Sedap & Berbaloi lah!

Loading...

000 17 - #CadangMakan : Naughty Italian @ Mainroad Jalan Ampang Murah, Sedap & Berbaloi lah!

Assalamulaikum gais,

Pernah datang port mkn Mainroad di Jalan Ampang tak? Ha ni nak citer. Semalam BBL saja ajak housemate keluar mkn menu western sekitar ibu kota. Kemudian terjumpa satu  gems food place betul-betul tepi Jalan Ampang, Tak jauh sangat dr juntion Ampang Point. Apa lg terus masuk parking la..

Try cuba Naughty Italian 
Boleh tahan besar Mainroad ni. Byk vendor kiosk mknan. First time dah sampai sini mesti survey dulu apa dorang jual. Tekak BBL terasa nak mkn pasta..kebetulan masa otw tu search juga famous lokal shop jual menu western – Naughty Italian. Apa lg terus order la..

P1140974 - #CadangMakan : Naughty Italian @ Mainroad Jalan Ampang Murah, Sedap & Berbaloi lah!
P1140975 - #CadangMakan : Naughty Italian @ Mainroad Jalan Ampang Murah, Sedap & Berbaloi lah!

Dari apa BBL tanya staff, Naughty Italian antara kiosk popular kat sini. Walaupun baru 6 bln beroperasi sejak 1 April 2019 lps, ramai customer lokal & international datang repeat mkn sini. Lagi pun owner sangat passion offer masakan Itali pd harga mesra poket tapi bab kualiti rasa jangan risau. Cheff guna bahan-bahan bermutu & dijamin berkualiti. Ibaratnya korang mkn setaraf menu mcm restoren atau hotel, harga cukup-cukup berpatutan. 

photo 2019 08 22 23 02 26 - #CadangMakan : Naughty Italian @ Mainroad Jalan Ampang Murah, Sedap & Berbaloi lah!
Perut dah lapar. Ini menu best seller kat Naughty Italian & high commanded sangat anda try bila datang sini. Seleksi pasta ayam, daging, seafood ada blh anda pilih mengikut citarasa masing-masing. 

P1140963 - #CadangMakan : Naughty Italian @ Mainroad Jalan Ampang Murah, Sedap & Berbaloi lah!
– Naughty Carbonara RM 19.50 –

P1140961 - #CadangMakan : Naughty Italian @ Mainroad Jalan Ampang Murah, Sedap & Berbaloi lah!
– The Lamb Brasato RM 24.50 –

P1140967 - #CadangMakan : Naughty Italian @ Mainroad Jalan Ampang Murah, Sedap & Berbaloi lah!

– Sicilian Aglio Olio RM 16.50 –

P1140954 - #CadangMakan : Naughty Italian @ Mainroad Jalan Ampang Murah, Sedap & Berbaloi lah!
– Wild Mushroom Bruschetta RM 14.50 –

P1140956 - #CadangMakan : Naughty Italian @ Mainroad Jalan Ampang Murah, Sedap & Berbaloi lah!
– Arrabiata Meatballs RM 19.50 –

P1140957 - #CadangMakan : Naughty Italian @ Mainroad Jalan Ampang Murah, Sedap & Berbaloi lah!
– Basil and Almond Pesto –

P1140969 - #CadangMakan : Naughty Italian @ Mainroad Jalan Ampang Murah, Sedap & Berbaloi lah!
– Italian Nachos RM 14.50 –

P1140965 - #CadangMakan : Naughty Italian @ Mainroad Jalan Ampang Murah, Sedap & Berbaloi lah!
– Mac & Blue Cheese RM 16.50 –
P1140983 - #CadangMakan : Naughty Italian @ Mainroad Jalan Ampang Murah, Sedap & Berbaloi lah!
Portion setiap hidangan cukup seorang mkn. Dari segi rasa memang kena selera masyarat Malaysia yg so in love mknan western ni. 

Satu konsep BBL suka pasal Naughty Italian ni, dorang amat pentingkan rasa & presentation. Tengoklah setiap hidangan pergh mcm serve kat restoren hotel kot. Perfect decoration & ada seni dlm masakan anda order. Salute la.. Sesuai slogan Naughty Italian “Eat with your eyes, taste with your tongue”. Masa first menu sampai, BBL sebut ‘wow’… tanya la si housemate, tadi salah order ke?.. lain mcm cara hidang.

P1140977 - #CadangMakan : Naughty Italian @ Mainroad Jalan Ampang Murah, Sedap & Berbaloi lah!
Walau dgn kualiti bahan yg baik, harga setiap plate hidangan Naughty Italian letakkan lebih rendah dr yg sepatutnya. Supaya ramai orang dpt merasai mknan Italy yg dimasak secara professional. Kudus la Naughty Italian

Di Mainroad Jalan Ampang, tiada masalah utk Naughty Italian menyediakan mknan utk jumlah pelanggan yg besar, samada utk sambutan hari jadi dan sbgnya. No hal.. kerusi, meja & ruang mkn cukup luas. 

P1140952 - #CadangMakan : Naughty Italian @ Mainroad Jalan Ampang Murah, Sedap & Berbaloi lah!
P1140982 - #CadangMakan : Naughty Italian @ Mainroad Jalan Ampang Murah, Sedap & Berbaloi lah!


Info Mainroad Jalan Ampang
Mainroad ni ibarat lubuk mknan sebab ada byk vendor kiosk yg jual bermacam mknan spt local food, western food, seafood, coffee & byk lg. So far ramai customer suka datang Mainrooad utk mkn, lepak tengok bola, gathering & santai malam minggu. Anda pun harus datang rasai meriahnya kat Mainroad nie. 
P1150008 - #CadangMakan : Naughty Italian @ Mainroad Jalan Ampang Murah, Sedap & Berbaloi lah!
photo 2019 08 22 22 59 53 - #CadangMakan : Naughty Italian @ Mainroad Jalan Ampang Murah, Sedap & Berbaloi lah!

Waktu operasi: 5.00pm – 3.00am (buka setiap hari)
Special promo: 15% diskaun setiap Isnin sehingga Jumaat dr jam 5.00pm – 7.00pm
Buskers: Setiap Rabu sehingga Ahad
Bonus: big screen (untuk bola)
Naughty Italian @ Mainroad Jalan Ampang

AlamatMainroad Jalan Ampang , 50450 Ampang, Kuala Lumpur
WazeMainroad Jalan Ampang

No telefon : whatsapp.com/60126519451

Facebook | Instagram 
Loading...

Tags: ##CadangMakan #Ampang #BERBALOI #Italian #Jalan #Mainroad #Murah #Naughty #Sedap

author
Author: 
    Guru lelaki maut ketika water rafting
    Gambar hiasan via MyAdventureHost GOPENG 15 Sept. – Seorang guru lelaki mati lemas
    8 Tips Lindungi WhatsApp Dari Hacker Nakal
    WhatsApp adalah aplikasi perpesanan terpopuler. Bagaimana tidak, jumlah pengguna aktif blnannya lebih dr
    Tips Pilih Tilam Yg Betul Utk Masalah Tulang Belakang
    Assalamualaikum… Tidur tu satu nikmat. Lagi-lagi lps satu hari suntuk kerja atau buat aktiviti
    Pengenalan Guru Nadi Negara angkat martabat guru – Maszlee
    Malah, kata beliau, KPM akan turun pdng ke setiap negeri di Malaysia utk

    Comments are closed.