Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari || Salam semua, majlis perkahwinan yg indah adalah impian bagi setiap bakal pasangan pengantin. Siapa yg tak nak majlis kahwin impian di hari bahagia kan.

53199752 2417062855031257 6401155512053792768 n 1 - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

Detik -detik manis utk diabadikan pd hari perkahwinan utk tatapan pasangan pengantin, keluarga buat kedua belah pihak dan tidak lupa utk keturunan kita nanti. Kesemuanya kita nak sempurna kan pd hari majlis perkahwinan.

Butik Pengantin Nada Bridal Merealisasikan Impian Perkahwinan Utk Raja Sehari

50556911 2346934368710773 432074027805179904 n - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

Wani ada nak bagi tahu berita baik utk korang semua, khususnya yg berada di Kelantan. Kepada bakal – bakal pengantin di luar sana yg sedang mencari pakej perkahwinan lengkap utk hari bahagia, korang blh tengok di Butik Pengantin Nada Bridal. 

Oklah ya, bagi yg masih tak tahu kat mana Butik Pengantin Nada Bridal ni, lokasi butik pengantin ini terletak di Bachok, Kelantan.

Scroll di facebook dan instagram Nada Bridal tak berkelip mata, cantik sangat pelamin. Kita sendiri pun tak berkelip atas bawah tengok gambar pelamin, kalau yg bakal pengantin lagi la. Macam tak tahu nak pilih yg mana satu dah. 😀 yg berkenan di hati.

Sekarang dah hujung jari kan, nak tengok pelamin kahwin yg dah siap pun hanya di hujung jari, kalau nak tengok yg secara langsung baju persalinan yg cantik – cantik semua tu, blh singgah di Butik Nada Bridal . Macam – macam tema blh request.

Nikmati Pakej Perkahwinan Yg Ekslusif, Cantik Dan Murah Dari Nada Bridal 

50803397 2346934568710753 6720018526968479744 n - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

Untuk pengetahuan semua, Nada Bridal menawarkan pakej perkahwinan yg lengkap dgn  harga yg berbaloi utk bakal pengantin di luar sana. Bukan setakat blh request tema utk pakej pelamin sahaja,  yg mana nak cari katering utk majlis perkahwinan blh dapatkan servis di Nada Bridal.

Buat korang yg tertanya – tanya apa lagi servis yg disediakan sekali dgn pakej perkahwinan ?. Nanti nak senarai satu – satu ya.

Di antara servis yg disediakan sekali dgn pakej perkahwinan penuh  adalah :

1. Pelamin ( new deco )
2. Hiasan utk meja mkn beradab
3. Pintu gerbang dan juga Red carpet
4. Baju sanding ( X 1 pasang )
5. Baju outdoor atau majlis bertandang (X 1 pasang )
6. Makeup utk 1 sesi
7. Stage hantaran
8. Aksesori pakaian utk lelaki dan perempuan
9. Bunga tangan
10. Alas duduk akad nikah

Wah ! banyak dah tu kan. Memang puas hati dah tengok senarai tu. Ada yg tak puas hati lagi ke hii.

Pakej Pelamin Utk Majlis Perkahwinan Dari Nada Bridal 

Sebaik sahaja masuk cuti sekolah, memang  ramai pasangan yg akan mendirikan masjid, jadi, team Nada Bridal memang akan sibuk sebab ramai sangat yg booking utk pakej pelamin. Macam yg Wani cakap tadi, pelamin nya semua tip top cantik. Tak berkelip mata ni.

Kesemuanya utk memenuhi kepuasan pelanggan mereka dan memenuhi impian perkahwinan mereka menjadi realiti. Utk pakej pelamin, bakal pengantin blh request nak tema macam mana.

Team Nada Bridal akan usahakan sebaik mungkin utk memenuhi impian bakal raja sehari. Nak bagi nampak sesuatu majlis berjalan dgn lancar utk sehari tanpa cacat cela bukan mudah. Ke semuanya memerlukan komitmen yg tinggi.

Bukan senang nak jadi wedding planner kan, nak mencetuskan idea yg terhasil, pelanggan cakap – cakap, tapi mereka blh olah menjadi sesuatu yg blh dilihat dgn mata. Macam tu lah. Ok lah, jom kita tengok  gambar – gambar pelamin hasil dr kerja Nada Bridal.

2019 03 29B10 44 16 nadabridal kelantanB25282540nada bridalkelantan2529B25E2258025A2BInstagramBphotosBandBvideos - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

2019 03 29B10 45 22 nadabridal kelantanB25282540nada bridalkelantan2529B25E2258025A2BInstagramBphotosBandBvideos - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

2019 03 29B10 46 11 nadabridal kelantanB25282540nada bridalkelantan2529B25E2258025A2BInstagramBphotosBandBvideos - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

2019 03 29B10 49 26 nadabridal kelantanB25282540nada bridalkelantan2529B25E2258025A2BInstagramBphotosBandBvideos - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

2019 03 29B10 51 47 nadabridal kelantanB25282540nada bridalkelantan2529B25E2258025A2BInstagramBphotosBandBvideos - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

2019 03 29B10 53 09 nadabridal kelantanB25282540nada bridalkelantan2529B25E2258025A2BInstagramBphotosBandBvideos - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

2019 03 29B11 04 16 nadabridal kelantanB25282540nada bridalkelantan2529B25E2258025A2BInstagramBphotosBandBvideos - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

2019 03 29B11 11 32 nadabridal kelantanB25282540nada bridalkelantan2529B25E2258025A2BInstagramBphotosBandBvideos - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

50060778 2334627976608079 6875276092865773568 n - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

Cantik kan pelamin, terpukau sekejap tengok dgn hasil kerja dr Nada Bridal. Pelamin cantik ,pengantin pun tersenyum bahagia bila tengok mahligai perkahwinan menjadi realiti.

Banyak lagi gambar – gambar pelamin yg cantik, nanti blh tengok sendiri di facebook dan instagram Nada Bridal. Link semua dah ada kat bawah.

Servis Make Up Pengantin Dari Nada Bridal

Watak utama pd hari majlis perkahwinan mestilah pengantin perempuan. Kenalah bersolek nak bagi cantik kan dah nama raja sehari.

Pakej perkahwinan dr Nada Bridal termasuk sekali dgn servis make up. Pastinya pengantin perempuan nak kelihatan cantik dan manis di hari bahagia kan.

Gambar – gambar di bawah di antara hasil make up dr Nada Bridal, terserlah keayuan dan kemanisan di wajah setiap pengantin perempuan. Suka pulak tengok sebab nampak natural dan tak berat sangat make up nya. Orang kata simple is nice kan.

2019 03 29B10 56 41 nadabridal kelantanB25282540nada bridalkelantan2529B25E2258025A2BInstagramBphotosBandBvideos - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

49864385 2322958867774990 3470607748700307456 n - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

55637069 2477342542336621 4177858084892311552 n - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

Pakej Lengkap Perkahwinan Dan Juga Katering

Untuk memenuhi permintaan drpada pelanggan, Nada Bridal juga ada menyediakan full pakej perkahwinan sekali dgn katering. Menu – menu yg disediakan pun nampak sedap dan menyelerakan.

Nampak menu – menu  sedap macam ini, tetamu pun mkn terasa puas hati. :). Yg masih pening nak settlekan bab lauk – lauk kenduri ni, serahkan saja dekat Nada Bridal.

48392649 2283153311755546 7448110750310072320 n - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

48407607 2288887357848808 1274682642037473280 n - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

48429112 2288887517848792 3402932069276319744 n - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

49013976 2288887404515470 2459288652962856960 n - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

49324222 2288887451182132 7426946895232106496 n - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

Testimoni Dari Pelanggan Yg Menerima Servis dr Nada Bridal 

Nada Bridal sudah berkecimpung dlm bidang ini dah masuk 7 thn pengalaman, jadi banyak testimoni dr pelanggan – pelanggan yg berpuas hati dgn servis yg diberikan. Ada yg sudah 2 – 3 kali  mengambil servis dr Nada Bridal tandanya mereka sangat berpuas hati dgn segala hasil kerja dr Nada Bridal.

Nampak tak, sampai dah ada pelanggan sendiri. Apabila keikhlasan dlm melakukan kerja dlm masa yg sama dapat memuaskan hati ke semua pihak yg terlibat. Itu lah yg team Nada Bridal nak tunjukkan.

Ini di antara testimoni yg diterima dr pelanggan Nada Bridal.

2019 03 29B11 30 49 252812529BNadaBBridal - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

2019 03 29B16 26 36 NadaBBridal - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

50563480 2346934622044081 3908055875809443840 n - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

Servis Pakej Pelamin Dan Juga Dekorasi Utk Majlis – Majlis Yg Lain 

Pakej pelamin sekarang bukan terhad utk majlis perkahwinan sahaja, sekarang ini kan dah ada majlis akikah atau majlis berendoi. Buat sesiapa yg nak mencari pakej pelamin utk majlis  berendoi blh lah contact Nada Bridal. Kita pulak yg dah jadi macam kanak – kanak ribena bila nampak pelamin utk baby comel sangat. 😀

Comel kan pelamin kat bawah tapi ini utk baby lah ya. Baby pun nak naik pelamin juga. :). Ramai pulak yg tu request tanya sebab cantik sangat. Apa lagi bakal – bakal ibu, mesti teruja tengok pelamin utk baby ni kan.

2019 03 29B10 41 27 nadabridal kelantanB25282540nada bridalkelantan2529B25E2258025A2BInstagramBphotosBandBvideos - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

52650578 2414643431939866 3028973347032530944 n - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

edited - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari
Selain itu, Nada Bridal juga ada menerima servis bagi menjayakan pelbagai majlis – majlis rasmi sama ada utk majlis graduasi, majlis hari jadi, utk majlis persaraan guru dan sbgnya. Ke semuanya utk nampak majlis lebih ceria dan meriah dgn dekorasi yg ditonjolkan.
2019 03 29B10 54 36 nadabridal kelantanB25282540nada bridalkelantan2529B25E2258025A2BInstagramBphotosBandBvideos - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

2019 03 29B11 12 54 nadabridal kelantanB25282540nada bridalkela - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

42443743 2122057231198489 7970997669701091328 n - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

pelaminBuntukBmajlisBguruBbersara - Butik Pengantin Nada Bridal Menyediakan Pakej Perkahwinan Yg Eksklusif, Cantik Dan Murah Utk Raja Sehari

Sesiapa bakal pengantin yg masih nak survey pakej perkahwinan dgn pelamin yg nampak eksklusif, mewah dan cantik, dgn harga berbaloi, cepat – cepat whatsapp nombor di bawah ya. Tak puas hati nak tengok gambar lagi, rajin – rajinkan diri click laman sosial Nada Bridal seperti di bawah banyak lagi gambar – gambar cantik.

Untuk maklumat lanjut, blh click laman sosial Butik Pengantin NADA Bridal di bawah : 
Facebook : https://www.facebook.com/nada.riah.9
Instagram : nada_bridalkelantan
Whatsapp : www.wasap.my/60139150610

Alamat : Kampung Pintu Gerbang Tawang
16020 Bachok Kelantan


Loading...

Tags: #Bridal #BUTIK #Cantik #EKSKLUSIF #Menyediakan #Murah #Nada #Pakej #Pengantin #perkahwinan #Raja #SEHARI

author
Author: 
    Kabur Dari Ibu Tiri yg Kejam, Gadis 14 Thn Ini Malah Diperkosa 6 Pria Selama 2 Hari!
    slidegossip.com – Seorang gadis remaja malang menjadi korban pemerkosaan yg dilakukan oleh 6
    Bangkrut Gara-Gara Corona, Pengusaha Muda Ini Sewa Pembunuh Bayaran Demi Uang Asuransi!
    slidegossip.com – Seorang pengusaha muda nekat melakukan tindakan tak terduga. Berawal dr kondisi
    Aktor Tampan Ini Dituntut Karena Memperkosa 3 Wanita! Pengacara: Kami Yakin Dia Akan Dibebaskan!
    slidegossip.com – Aktor tampan asal Amerika, Danny Masterson dituntut atas tuduhan pemerkosaan yg
    ABG Ngaku Diperkosa Pria Tak Dikenal Saat Mabuk! Baru Lapor Polisi Setelah Hamil 6 Bulan!
    slidegossip.com – Alangkah baiknya utk selalu bersikap hati-hati terhadap orang tak dikenal. Jangan

    Comments are closed.