Breakfast Xinnature Dim Sum Halal

Loading...

cats 1 - Breakfast Xinnature Dim Sum Halal

Assalamualaikum & hai semua..

Jarang sebenarnya BBL blh mkn dim sum halal melainkan kat buffet hotel. Itu pun agak limited pilihan menu tak spt orginal variasi dim sum. Kalu ikutkan ada byk sangat dim sum dr jenis kukus, goreng, dlm sup spt dumplings, rolls, buns & daging. Sekali sekala best juga mkn dim sum tak kisah la breakfast, lunch atau dinner. Tak pun saja-saja mkn buat isi perut. Biasa la rakyat Malaysia kan suka mkn.. betul kan 

Xinnature Dim Sum Halal
Berita baik peminat dim sum, tak lama lg anda blh enjoy aneka dim sum halal di kiosk sekitar Lembah Klang. Off record, cawangan pertama kiosk Xinnature Dim Sum bakal beroperasi dlm Ampang Point pd bln Oktober nanti. Tunggu BBL update tau. 
69060248 111586916871078 1082693553752113152 n - Breakfast Xinnature Dim Sum Halal
68811410 110611073635329 6899460280615436288 n - Breakfast Xinnature Dim Sum Halal

Hujung minggu lps BBL sempat rasa sendiri dim sum halal oleh Xinnature. Oh ya, utk pengetahuan anda. Xinnature ni ada kilang sendiri menghasilkan keluaran dim sum dijamin bersih & Halal utk masyarakat Muslim khasnya. Off course bila sebut Halal, pihak kilang hanya memilih sumber dr di sahkan Halal oleh pihak Jakim. Tak perlu la was-was nak mkn dim sum keluaran dim sum Xinnature. 

Tak cukup tu, Xinnature bakal membuka pernigaan berkonsep kiosk grab & go spt mana yg jadi trend business sekarang ni. Tunggu kiosk Xinnature kat Melawati Mall, Sogo KL, IOI Putrajaya. Kemudian akan berkembang ke lokasi lain di Ipoh, Pulau Penang & Melaka. Antara menu dim sum BBL rasa sewaktu majlis tu adalah

P1150019 - Breakfast Xinnature Dim Sum Halal
Dim Sum, Stuffed Scallop

P1150018 - Breakfast Xinnature Dim Sum Halal
Custard Bun, Petai Bun, Vege Bun

P1150027 - Breakfast Xinnature Dim Sum Halal
Golden Money Coin, Treassure Bag

P1150031 - Breakfast Xinnature Dim Sum Halal
dalam tu ada isi durian.. yummy
Paling BBL suka mestinya Petai Bun & Custard Bun. Jarang dpt jumpa pau petai ni. Unik, rasa sedap & lembut isi dlm. Tak sabar nak tunggu official kiosk tak lama lg. 

photo 2019 08 25 22 34 27 - Breakfast Xinnature Dim Sum Halal
photo 2019 08 25 22 34 18 - Breakfast Xinnature Dim Sum Halal

Follow Xinnature Dim Sum di Facebook | Instagram tuk update terkini ya

Loading...

Tags: #Breakfast #Halal #Xinnature

author
Author: 
    Barbie Kumalasari Ngaku Tarif Endorse nya Ratusan Juta, Netizen: Siapa yg Mau Bayar?
    slidegossip.com – Barbie Kumalasari seolah tak ada hentinya membuat sensasi. Setelah heboh dgn
    Lucinta Luna Dimaki-Maki Raffi Ahmad Sampai Nangis Gara-Gara Rambutan! Settingan?
    slidegossip.com – Kabar mengejutkan datang dr Raffi Ahmad dan Lucinta Luna. Seperti dilansir
    Guru lelaki maut ketika water rafting
    Gambar hiasan via MyAdventureHost GOPENG 15 Sept. – Seorang guru lelaki mati lemas
    8 Tips Lindungi WhatsApp Dari Hacker Nakal
    WhatsApp adalah aplikasi perpesanan terpopuler. Bagaimana tidak, jumlah pengguna aktif blnannya lebih dr

    Comments are closed.