Blurb Preview; Sayangku Sarah

NOVELBSAYANGKUBSARAH - Blurb Preview; Sayangku Sarah
“Kenapa awak tak ajak aje ex-girlfriend awak,si Laila tu temankan?” Aku menjeling pd Aathif. 

Mahu melihat reaksinya bila aku menyebut nama Laila.

Aathif menoleh ke arah aku. Bibirnya dijongketkan sedikit dgn senyuman menyindir.


“Aik, tak settle lagi ke pasal Laila? Bukan malam tadi kita dah sama-sama pilih utk persetankan aje si Laila tu?”


Aku telan liur. Menyesal pula aku bangkitkan hal Laila bila Aathif seperti sengaja mengaitkan kejadian malam tadi. Teringatkan apa yg terjadi malam tadi di antara aku dan Aathif, aku cepat-cepat menoleh ke kiri. Pura-pura mahu melihat pemandangan di luar pdhal pipi sudah terasa kebas menahan haba muka yg pastinya sudah memerah akibat terlampau malu. Bila memikirkan semua itu berlaku di atas permintaan aku sendiri, makin bertambah-tambah malu aku jadinya.


Tawa Aathif yg kedengaran seperti sengaja mahu mengusik, aku buat tak hirau walaupun hakikatnya aku berasa semakin segan bila faham makna gelak tawanya itu.


“So, memandangkan lama lagi kita nak sampai, apa kata kita recall semula apa yg kita buat malam tadi? Manalah tahu, ada penambahbaikan yg perlu dibuat lepas-lepas ni,” saran Aathif tiba-tiba.


Mendengar idea mengarut drpada mamat miang ini, aku tekupkan kedua-dua belah tangan rapat ke telinga. Tak sanggup rasanya mendengar kata-katanya yg blh mendatangkan lagi rasa malu dlm diri aku.


“Abang ingat lepas-lepas ni, kita…”

Loading...

Tags: #Blurb #PREVIEW #Sarah #Sayangku

author
Author: 
    Ini Video Rasmi Majlis Perkahwinan Sultan Muhammad V dan Oksana Voevodina
    Beberapa keping foto rasmi majlis perkahwinan Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V kembali tersebar
    “Dia Ada Dua Ibu, Doa Ibu Yg Hebat.” – Rata-Rata Puji Erra Fazira Sambut Hari Lahir Anak Bersama Laudya Cynthia Bella.
    Puteri tunggal kepada aktres jelita Erra Fazira, Engku Aleesya baru saja menyambut ulang
    Alamak! Misai Dah Tumbuh La. Ini Jawapan Bersahaja Dari Nur Sajat Apabila Ditanya Tentang Bulu Halus Di Atas Bibir Montok Beliau.
    Ramai peminat terkejut,Jutawan kosmetik dan penyanyi Nur Sajat baru-baru in, dilaporkan mengidap peny4kit
    Rock Bro! Full Movie
    Rock Bro! merupakan sebuah filem arahan Mamat Khalid yg dibintangi oleh Khir Rahman, Soffi Jikan, Pekin Ibrahim dan Azmi

    Leave a reply "Blurb Preview; Sayangku Sarah"