Bisikan Syaitan Full Movie ( Filem Melayu Terkini )

Bisikan Syaitan Full Movie ( Filem Melayu Terkini )

SINOPSIS

Mengisahkan tentang kehidupan sebuah pasangan iaitu Soraya (Nabila) dan Kamil (Fizz Fairuz) yang telah membuat perjanjian berdarah dengan kuasa kejahatan demi mendapatkan kesenangan hidup. Mereka kemudiannya hidup dengan serba mewah hasil daripada perjanjian itu.

Segalanya bertukar menjadi porak peranda apabila Soraya telah ditahan oleh pihak polis atas tuduhan membunuh. Rahsia perjanjian pasangan Kamil dan Soraya ini mula terbongkar sedikit demi sedikit apabila keluarga Kamil mula diganggu makhluk-makhluk ghaib.

Lakonan Nabila Huda, Fizz Fairus , Wan Sharmila , Farrah Nadia , Azam Pit dan Fiza Halim.

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Carian Berkaitan

filem melayu full movie
Loading...

Tags: #Bisikan #Filem #FULL #Melayu #Movie #Syaitan #Terkini

author
Author: 
    Ini Video Rasmi Majlis Perkahwinan Sultan Muhammad V dan Oksana Voevodina
    Beberapa keping foto rasmi majlis perkahwinan Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V kembali tersebar
    “Dia Ada Dua Ibu, Doa Ibu Yg Hebat.” – Rata-Rata Puji Erra Fazira Sambut Hari Lahir Anak Bersama Laudya Cynthia Bella.
    Puteri tunggal kepada aktres jelita Erra Fazira, Engku Aleesya baru saja menyambut ulang
    Alamak! Misai Dah Tumbuh La. Ini Jawapan Bersahaja Dari Nur Sajat Apabila Ditanya Tentang Bulu Halus Di Atas Bibir Montok Beliau.
    Ramai peminat terkejut,Jutawan kosmetik dan penyanyi Nur Sajat baru-baru in, dilaporkan mengidap peny4kit
    Rock Bro! Full Movie
    Rock Bro! merupakan sebuah filem arahan Mamat Khalid yg dibintangi oleh Khir Rahman, Soffi Jikan, Pekin Ibrahim dan Azmi
    1. author

      Mohamad Hafizi1 year ago

      Ni la orang melayu. Tak pernah nak hargai usaha seseorang. Tahu nak kritik je. Kalau pandai sangat buat la cerita. Nak tengok komen negetif ke positif yang banyak.

      Reply
    2. author

      Joko Purwanto1 year ago

      Sy orang Indonesia tapi sy lebih suka film horor Malaysia krn dlm cerita tak bercampur baur bende 2 pornografi, tak same dgn film indonesia yg selalu memasukkan pornografi dlm setiap cerita,
      Mereka buat crita macam orang putih yg tak punya ugamee

      Reply
    3. author

      Starmakersmule Cowokeceh1 year ago

      like..
      ssalamu alaikum wr..wb..
      Sahabat tolong dong Hadirkan filmnya SUMPAHAN KUM KUM & KERAMAT juga FLAT13
      mohon hadirkan ya sobat terimakasih sukses selalu ya sobat amiin..

      Reply
    4. author

      joe demoblack83 Joe demoblack1 year ago

      Kito yg melayu dok nk kecam je filem melayu kito sdiri ni .habis snpai bila pun filem melayu kita xmaju2 .klu bnsa mlayu tu sndiri yg kecam bknnya nk berikan suntikan semangat kt industri pefileman melayu kito utk maju..ke pesada antarabnsa ..

      Reply
    5. author

      Eul Eul1 year ago

      yuhuuu

      Reply
    6. author

      Eul Eul1 year ago

      yuhuuu

      Reply
    7. author

      Aleeya Arisya1 year ago

      Best sebab ada kak lala

      Reply
    8. author

      Aleeya Arisya1 year ago

      Comel kak lala

      Reply
    9. author

      Dhara Manis1 year ago

      org melayu ni memang lah bnyk mulut laa , tak suka me tak pyah tengok laa , movie local sje bnyak ko cela , apalagi movie dari negara seberang , macam dah pandai saja otak ko orang ni , duk pandai mencela je

      Reply
    10. author

      munah haw haw1 year ago

      Film melayu best jd tak best klo ade jawenye cam bodoh tak membududayakn melayu, asik2 mantre jawe bengalah.

      Reply
    11. author

      Dessy Marcella1 year ago

      Kereennn ..i like horror malaysian movie…
      hargailah usaha org lain susah payah bikin film…malah dikata"in…

      Reply
    12. author

      zhe khuz1 year ago

      Knpa Ya stiap flem malay
      Klu horor pas baca mantra pasti
      Pake BaHasa Jawa

      Reply
    13. author

      bungasiti1 year ago

      Nonsense…

      Reply
    14. author

      Volvoturbo 9401 year ago

      Mrepk lh cte ni

      Reply
    15. author

      Shahreen Fazli Bin Rosli1 year ago

      Syirik perjanjian dengan syaitan mempersukutan allah tak tertanggung azabnya nanti allah turunkan..

      Reply
    16. author

      DeetJ091 year ago

      It's Okay …. better than nothing.

      Reply
    17. author

      Muna Aishiy1 year ago

      hantu tak hujut lahhhhhhhhhh!!!!!!!!

      Reply
    18. author

      Marsyahdanysh Azsya1 year ago

      Jampi2nw bahasa jowo

      Reply
    19. author

      Hadi Nasdi1 year ago

      Boring……😥😥

      Reply
    20. author

      Ahmad Shamil1 year ago

      Cerita melayu semua mcm babi gambar x lawa pastu suara mesti lari jimbet

      Reply

    Leave a reply "Bisikan Syaitan Full Movie ( Filem Melayu Terkini )"