Biodata Sophia Albarakbah Gadis Cantik Dlm MV ” Siti Bilang Cuti “

Biodata Sophia Albarakbah Gadis Cantik Dlm MV ” Siti Bilang Cuti ” | Lagu Siti Bilan Cuti yg di nyanyikan oleh Danial Zaini yglahir dr program lawak di astro. Lagu ini telah beberapa minggu menjadi trending no 1 di Youtube apa yg menarik dlm lagu adalah lirik dan cara nyanyian oleh penyanyinya sendiri tetapi ramai netizen terpegun dgn watak Siti, siapa siti?? Admin blh cerita sedikit sahaja sebab admin pun tak berapa tahu siapa siti sebenarnya.

1 1 - Biodata Sophia Albarakbah Gadis Cantik Dlm MV " Siti Bilang Cuti "

Pelakon dlm mv siti bilang cuti yg pegang watak siti adalam seorang model dan telah berjinak dlm dunia lakonan kalau tak silap admin iaitu Sophia Albarakbah. Siapa beliau nanti admin update, yg admin tahu dia cantik,hehehe

instagram : sophiekoshka

Admin mintak maaf tuan badan buat biodata dan ambil foto tanpa kebenaran,harap tuan badan halalkan kalau tak blh roger admin utk remove artikel ini. Admin berkenan sekali tengok lebih sekali tengok doa jer mampu.. cantik beb!! ada karisma.

3 - Biodata Sophia Albarakbah Gadis Cantik Dlm MV " Siti Bilang Cuti "

4 - Biodata Sophia Albarakbah Gadis Cantik Dlm MV " Siti Bilang Cuti "

5 - Biodata Sophia Albarakbah Gadis Cantik Dlm MV " Siti Bilang Cuti "

6 - Biodata Sophia Albarakbah Gadis Cantik Dlm MV " Siti Bilang Cuti "

7 - Biodata Sophia Albarakbah Gadis Cantik Dlm MV " Siti Bilang Cuti "

kalau ada yg copy tu bg kredit ya.


    Carian Berkaitan

    sophia albarakbah wiki, sophiekoshka biodata

    Loading...

    Tags: #Albarakbah #Bilang #BIODATA #Cantik #CUTI #gadis #Siti #Sophia

    author
    Author: 
      Akak ni penyanyi ker dulu,,,mantap dengan sentuhan buskers
      sogo kl Rating video: /5 Sumber video: Youtube
      Lirik Lagu Dulu Kita Masih SMA Ost DILAN 1990
      Lirik Lagu Dulu Kita Masih SMA Ost DILAN 1990 Dulu kita masih remaja
      Qua Qnwary : Kapten Kito (Dikir Barat Piya)
      https://www.facebook.com/greatggofficial Lagu asal ini nyanyian kumpulan NagaSari bertajuk Nur Ain dan telah ditukar
      Filem melayu terbaru 2018 – Angin Cinta
      hello guys, please subscribe Me And And Leave A Like, If You Like

      Leave a reply "Biodata Sophia Albarakbah Gadis Cantik Dlm MV ” Siti Bilang Cuti “"