Bertaubat Tanpa Solat Taubat – Ustaz Azhar Idrus

Loading...

Bertaubat Tanpa Solat Taubat - Ustaz Azhar Idrus

*Soal Jawab Agama* [Siri Kuliah Jemputan]
Masjid Kubang Buaya, Butterworth, Pulau Pinang
22 Februari 2015 / 03 Jamadil Awwal 1436
Keluaran : STUDIO MUKMIN

Like Page HF YouTube Channel:
https://www.facebook.com/HFYoutubeChannel
Like Page UAI :
https://www.facebook.com/Ustaz.Azhar.Idrus.Original
Like Page Studio Mukmin :
https://www.facebook.com/studiomukminonlineshop

*SENARAI PENGEDAR VCD*
KUALA TERENGGANU – NAZRI: 019 925 6156
BATU 6 – ABD RAHIM: 017 966 0266
DUNGUN – AHMAD JEFRI: 013 980 7076

STUDIO MUKMIN: PASTIKAN YANG ORIGINAL DARIPADA PENGEDAR YANG SAH

Daripada Abdullah bin Amr r.a, bahawa Nabi Muhammad SAW
bersabda,” Maksudnya “SAMPAIKANLAH DARIKU WALAU HANYA SATU
AYAT” (HR. Imam Bukhari)

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #Azhar #Bertaubat #Idrus #Solat #TANPA #Taubat #Ustaz

author
Author: 
    Doa Pembuka Majlis
    Berikut adalah contoh Doa Pembuka Majlis yang boleh digunakan untuk sebarang acara. Bacaan
    Hanya Kerana RENDANG Tak Crispy | Ustaz Mohd Aslam
    Nota: Bagi yang ingin menyumbang untuk kos pengurusan & operasi bulanan AKS ,
    Ustaz Wan Hizam A Sabil l 19042018 l Rapuhnya Aqidah Umat Akhir Zaman
    Bertempat di ; Masjid Al-Azim Masjid Negeri MelakaI,Bukit Palah, Melaka. Selamat datang ke
    PERBEDAAN LULUSAN SMA DENGAN SARJANA! DILEMA KULIAH ATAU TIDAK?
    MAU CARI KERJA??? KAMU LULUSAN APA? SMA ATAU SARJANA? Sebenernya mana yang lebih
    1. author

      abey macho2 years ago

      Yg dislike tu…hmmm sedih manusia skarang ni

      Reply
    2. author

      Kalao Koko2 years ago

      Ini intwl dnss gblok atau tll ya?udah kubilang. Udah kebaca. Akukan udah blang aku bukan radikalis dan teroris .eh malah kalian ngotot. Ya udah.siap2 aja buka2 an aib Langsubg ditangani imam mahdi. Arau kelamaan? Perlu dajjal kita libatkan? Kan dia tuh yabg dulian muncul 4 thn lagi kata ustadz2 era now.mana tahu dia mau biar saya yabg ngomong langsung.ya mana tahu dengqn bgtu peluang dia dapat pengijut bertanbah karena kecewanya umat muslim yang lemah imannya. Dia tentu gak mau gratia lah. Gimana intel densus? udah jawab sini aja. udah gak usah ijut protokol Intel lagi.komen sini. Somplak lu. Udah gwa bilang aku gak radikalis dan teroris masih aja lu ngotot. gimana bos?perlu aku tahajjud ntar malam biar duluan jumpa ama dajjal minta ama Allah untuk masalah ini?nabi khidir mana mau jumpain kita. Sesat kalau jumpa dajjal?itukan haditsnya setelah kekrringan 3 thn baru sesat sebelum itu berrti gak langsung sesat dong. Gimana bos? Kita buka2 an aib rame2 yok

      Reply
    3. author

      Wan 7 1232 years ago

      terbaik uai

      Reply
    4. author

      Anuar Hasim2 years ago

      Terbaik big boh ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

      Reply
    5. author

      unknown unknown_person2 years ago

      baik.

      Reply
    6. author

      Haiqal2 years ago

      Macam mana saya nak jemput Ustaz Azhar ceramah di masjid area rumah saya ye?

      Reply

    Leave a reply "Bertaubat Tanpa Solat Taubat – Ustaz Azhar Idrus"