BELI TAYAR ATAS TALIAN UNTUK PILIHAN YANG LEBIH SELAMAT DAN JIMAT

ASSALAMUALAIKUM..

BeliBTayaratasBtalianBuntukBpilihan - BELI TAYAR ATAS TALIAN UNTUK PILIHAN YANG LEBIH SELAMAT DAN JIMAT

2018 06 07B10 05 44 CompetitiveBOnlineBTyresB2526BCarBServiceBPriceBfromBourBNetworkBWorkshopsBinBMalay - BELI TAYAR ATAS TALIAN UNTUK PILIHAN YANG LEBIH SELAMAT DAN JIMAT

BELI TAYAR ATAS TALIAN UNTUK PILIHAN YANG LEBIH SELAMAT DAN JIMAT || Pernah tak anda terfikir nak beli tayar kereta secara  online ? Macam mustahil jerr kan. Itu persoalan yg Wani tanya dulu, mungkin anda akan cakap eh blh ke beli tayar online ? Pelbagai persoalan dlm kepala tu kan, Macam Wani pun tertanya -tanya sampai lah baru tahu kewujudan laman web https://mytayar.com/. Macam tak percaya, rupanya blh beli tayar kereta secara online. hii. Sekarang, hanya di hujung jari, yg susah menjadi lagi mudah dan tidak perlu pening kepala sangat nak pergi cari lokasi bengkel kat mana.

 Segala maklumat tentang tayar, harga dan lokasi bengkel yg diiktiraf  hanya blh dilakukan di laman sesawang Mytayar.com. Mudah kan, tak payah pening kepala,

Untuk pengetahuan anda semua, melalui Mytayar.com, ke semua maklumat tentang tayar, seperti jenama, saiz tayar, hanya blh dilihat secara terus di laman web tersebut. Lebih lagi harga yg ditawarkan adalah mampu milik berbanding anda nak walk in ke kedai bengkel.

KELEBIHAN YANG ADA DI MYTAYAR.COM 

Objektif utama Mytayar.com adalah utk membantu pengguna supaya tidak ditipu oleh pemilik kedai bengkel. Sudah tentu kita sbg pengguna lebih lagi yg tidak ada pengetahuan langsung tentang tayar, kemungkinan besar pembeli akan ditipu. Disebabkan inilah Mytayar.com wujud. Siapa ada pengalaman pernah kena tipu tu memang serik dah kan,

Dengan tagline “Jimat, mudah dan telus”, laman web ini akan membantu pengguna secara lebih terperinci dlm memilih tayar dan blh membuat perbandingan harga.

thumbnail - BELI TAYAR ATAS TALIAN UNTUK PILIHAN YANG LEBIH SELAMAT DAN JIMAT

Menurut, pengasas Ridzuwan Ayeop, setakat ini, Mytayar.com sudah mempunyai 120 bengkel yg telah terpilih. Buat masa ini, kawasan yg terbabit adalah di Klang Valley, Johor Bahru dan juga Ipoh, Lokasi utk di tempat lain akan ditambah tidak lama lagi.

Dengan adanya Mytayar.com ini, ia bukan saja mudah tapi lagi menjimatkan masa malah blh buat perbandingan harga secara telus dan pengguna tidak mungkin rasa ditipu. Selain itu, anda blh survey dulu brand tayar sebelum beli online. Itulah antara kelebihan kenapa wujudnya MyTayar.com.

PERBANDINGAN HARGA DI MYTAYAR.COM  DENGAN KEDAI BENGKEL WALK IN

Jika anda rasa masih ragu – ragu, cuba tengok perbandingan harga yg telah dianalisis sendiri oleh Mytayar.com. Ini perbandingan di antara harga yg ditawarkan di Mytayar.com dgn harga di kedai bengkel yg biasanya kita walk in. Nampak tak harga tu, jauh sangat perbezaanya kan.

Mytayar.com telah memberi jaminan utk mana – mana kedai bengkel yg telah diiktiraf di bawah Mytayar.com harga mestilah lagi rendah berbanding di kedai bengkel biasa. Cuba bayangkan harga 20% lagi murah nak bandingkan kedai biasa. Nampak dah jimat kat situ.

Lagipun, sekiranya pengguna membeli secara online di mytayar.com, ada free alignment lagi utk 4 tayar. Kalau beli di kedai bengkel biasa, mereka tak buat pun servis macam tu.

hckoebmjfgnnleio - BELI TAYAR ATAS TALIAN UNTUK PILIHAN YANG LEBIH SELAMAT DAN JIMAT

CARA UNTUK PEMBELIAN TAYAR SECARA ONLINE DI MYTAYAR.COM

thumbnailB252812529 - BELI TAYAR ATAS TALIAN UNTUK PILIHAN YANG LEBIH SELAMAT DAN JIMATMytayar.com bermula pd thn 2014 di mana laman web ini merupakan kedai online pertama di Malaysia yg membolehkan pengguna mendapat  segala maklumat tentang tayar. Setelah pengguna telah memilih tayar, pengguna perlu membayar deposit sebanyak 5 % drpada jumlah keseluruhan harga. Bayaran penuh dilakukan setelah selesai menukar proses  tayar. Blh rujuk gambar di atas utk melihat bagaimana proses ketelusan dlm penukaran tayar kereta. Dgn cara seperti ini, ia dapat mengelakkan dr pengguna utk ditipu oleh pihak yg tidak bertanggungjawab.

Mesti ada yg tertanya – tanya, bagaimana utk membuat pembelian secara online. Cuba tonton video youtube di bawah, nanti anda akan faham, tak susah mana pun.
 

Proses tukar tayar bukan kos yg murah, banyak juga faktor yg perlu diambil kira. Tetapi dgn adanya Mytayar.com anda blh melihat proses ketelusan yg dibuat bermula dr proses pemilihan tayar, pemilihan kedai bengkel yg terpilih, sehinggalah proses bayaran penuh dilakukan.

PEMBAYARAN SECARA ONLINE YANG MUDAH 

2018 06 26B21 34 27 CompetitiveBOnlineBTyresB2526BCarBServiceBPriceBfromBourBNetworkBWorkshopsBinBMalay - BELI TAYAR ATAS TALIAN UNTUK PILIHAN YANG LEBIH SELAMAT DAN JIMAT
Sekarang, utk buat pembayaran deposit pun sudah mudah, pilih mana yg nak, samaada nak Bank Transfer, Debit dan Kredit kad, ataupun nak bayar tunai pun blh.
Jom click di MYTAYAR.COM sekarang !!!
JIMAT, MUDAH DAN TELUS 

Untuk maklumat lanjut, blh hubungi seperti di bawah 
Facebook 
https://www.facebook.com/mytayardotcom
Laman web 
https://mytayar.com/

Loading...

Tags: #Atas #Beli #JIMAT #Lebih #Pilihan #Selamat #TALIAN #Tayar #untuk #yang

author
Author: 
  Kabur Dari Ibu Tiri yg Kejam, Gadis 14 Thn Ini Malah Diperkosa 6 Pria Selama 2 Hari!
  slidegossip.com – Seorang gadis remaja malang menjadi korban pemerkosaan yg dilakukan oleh 6
  Bangkrut Gara-Gara Corona, Pengusaha Muda Ini Sewa Pembunuh Bayaran Demi Uang Asuransi!
  slidegossip.com – Seorang pengusaha muda nekat melakukan tindakan tak terduga. Berawal dr kondisi
  Aktor Tampan Ini Dituntut Karena Memperkosa 3 Wanita! Pengacara: Kami Yakin Dia Akan Dibebaskan!
  slidegossip.com – Aktor tampan asal Amerika, Danny Masterson dituntut atas tuduhan pemerkosaan yg
  ABG Ngaku Diperkosa Pria Tak Dikenal Saat Mabuk! Baru Lapor Polisi Setelah Hamil 6 Bulan!
  slidegossip.com – Alangkah baiknya utk selalu bersikap hati-hati terhadap orang tak dikenal. Jangan

  Leave a reply "BELI TAYAR ATAS TALIAN UNTUK PILIHAN YANG LEBIH SELAMAT DAN JIMAT"