Beauty of Togetherness Di Dolly Dim Sum Sempena Thn Baru Cina

Loading...

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog mkn Mahamahu dan juga rakan-rakan sekaian. Tahun Baru Cina yg akan tiba tak lama lagi sama-sama kita meraikan “Beauty of Togetherness”. Dlm kehidupan moden dgn jadual yg sibuk, tiada apa yg membawa kita lebih byk kegembiraan drpada masa bersama kawan-kawan dan keluarga utk mknan yg lazat.
Dolly Dimsum Sunway Pyramid 7 1 - Beauty of Togetherness Di Dolly Dim Sum Sempena Thn Baru Cina

Kali ni apa kata kalau korang sambut Thn Baru Cina dgn mkn sedap di semua cawangan Dolly Dimsum berhampiran anda. Thn ini dgn lampu merah (merah melambangkan nasib dan kemakmuran), dan utk merayakan perayaan yg paling lazat Dolly Dimsum membawakan HAPPINESS SET.
Dolly Dimsum Sunway Pyramid 10 - Beauty of Togetherness Di Dolly Dim Sum Sempena Thn Baru Cina

Dolly Dimsum Sunway Pyramid 11a - Beauty of Togetherness Di Dolly Dim Sum Sempena Thn Baru Cina
Bermula dr 22 Jan sehingga 19 Feb, menu perayaan khas ini korang blh dpti di semua cawangan kedai Dolly Dim Sum. Set menu mkn malam juga akan disediakan supaya anda dpt memastikan tetamu atau kawan anda tidak perlu risau tentang apa yg hendak dipesan! Happiness set ini bermula dr RM60++ per pax dan utk 6 orang satu kumpulan dinning. 
Dolly Dimsum Sunway Pyramid 13 - Beauty of Togetherness Di Dolly Dim Sum Sempena Thn Baru Cina

Dolly Dimsum Sunway Pyramid 15 - Beauty of Togetherness Di Dolly Dim Sum Sempena Thn Baru Cina

Dolly Dimsum Sunway Pyramid 16 - Beauty of Togetherness Di Dolly Dim Sum Sempena Thn Baru Cina

Dolly Dimsum Sunway Pyramid 17 - Beauty of Togetherness Di Dolly Dim Sum Sempena Thn Baru Cina

Kalau thn baru cina tak ada Yee Sang tak sah dan dlm set ini akan ada sekali Luna Yu Sang dimana thn ini kebanyakan Yee Sang akan ada sekali dgn kulit Ikan Rengup dan juga homemade plum sauce. Menurut kepercayaan orang cina makin tinggi kita menggaul Yee Sang ni makin cepat hasrat baik tertunai. 
Dolly Dimsum Sunway Pyramid 18 - Beauty of Togetherness Di Dolly Dim Sum Sempena Thn Baru Cina

Dolly Dimsum Sunway Pyramid 20 - Beauty of Togetherness Di Dolly Dim Sum Sempena Thn Baru Cina

Dolly Dimsum Sunway Pyramid 6 - Beauty of Togetherness Di Dolly Dim Sum Sempena Thn Baru Cina

Dolly Dimsum Sunway Pyramid 14 - Beauty of Togetherness Di Dolly Dim Sum Sempena Thn Baru Cina
Kemudian dlm set ini juga korang akan dpt beberapa menu menarik seperti Har Gao Dumpling, Spicy Szechuan Dumpling, Sweet and Sour Beancurd Skin Roll, Yam Croquette, Golden Chicken Nugget, Prawn Cheong Fun, Stir-Fried Australian Asparagus dan Salted Fish Fried Rice. Juga ada beberapa dessert yg enak seperti Lucky Carrots dan juga minuman special utk thn baru ini iaitu Lunar Blossom.
Dolly Dimsum Sunway Pyramid 5 - Beauty of Togetherness Di Dolly Dim Sum Sempena Thn Baru Cina
Dolly Dimsum Sunway Pyramid 21 - Beauty of Togetherness Di Dolly Dim Sum Sempena Thn Baru Cina
Sebagai tanda penghargaan kepada anda pelanggan setia Dolly Dimsum, bermula dr 4 sehingga 7 Feb 2019, setiap perbelanjaan dlm satu resit RM200 anda layak utk menerima sebotol Homemade Dolly Pineapple Tarts.  Stok sangat terhad setiap hari jadi jangan ketinggalan utk mencubanya. Maha dah pergi mkn kat cawangan terbaru mereka iaitu di Sunway Pyramid dan sangat cantik restoran tu.
Dolly Dimsum Sunway Pyramid - Beauty of Togetherness Di Dolly Dim Sum Sempena Thn Baru Cina

Dolly Dimsum Sunway Pyramid 1 - Beauty of Togetherness Di Dolly Dim Sum Sempena Thn Baru Cina

Dolly Dimsum Sunway Pyramid 3 - Beauty of Togetherness Di Dolly Dim Sum Sempena Thn Baru Cina

Dolly Dimsum Sunway Pyramid 4 - Beauty of Togetherness Di Dolly Dim Sum Sempena Thn Baru Cina
Dolly Dimsum Sunway Pyramid 19 - Beauty of Togetherness Di Dolly Dim Sum Sempena Thn Baru Cina
Tempahan atau pertanyaan umum, sila hubungi nombor cawangan masing-masing yg disenaraikan di bawah atau e-mel dolly@dollydimsum.com utk pertanyaan pertanyaan.
Cawangan Restoran Dolly Dimsum :-
Avenue-K 03-2181-3830
IOI City Mall 012-2642-018 
NU Sentral 03-2273-1450 
Pavilion Elite 03-2110-5019 
Sunway Putra 011-1040-5617 
Sunway Pyramid 012-201-8161

Carian Berkaitan

beauty of togetherness
Loading...

Tags: #Baru #BEAUTY #Cina #Dolly #sempena #Togetherness

author
Author: 
    Promosi Special Tony Roma’s Sempena Hujung Thn 2019
    Assalamualaikum rib lovers.. Ho ho  kejap je dah nak sampai hujung thn 2019
    Iis Dahlia Akui Suaminya yg Membawa Selundupan Harley Davidson Milik Dirut Garuda!
    slidegossip.com – Sosok pilot yg menerbangkan pesawat yg mengangkut selundupan Harley Davidson dr
    South Afrika Jadi Pemenang Miss Universe 2019! Bukti Kecantikan Tak Dilihat dr Fisik?
    slidegossip.com – Ajang kontes kecantikan dunia Miss Universe 2019 sukses digelar. Seperti dilansir
    Jadual Gaji Minimum-Maksimum Guru SSM DG29 – DG54
    Berdasarkan pekeliling yg menerusi Rasionalisasi Perkhidmatan Awam berkuatkuasa 1 Julai 2016 yg dikeluarkan

    Leave a reply "Beauty of Togetherness Di Dolly Dim Sum Sempena Thn Baru Cina"