BANYAK LAGI HALA TUJU DENGAN YOUTUBE,.SYUKURLAH SUBSCRIBERS MAKIN MENINGKAT

Loading...

ASSALAMUALAIKUM..

Salam semua, semoga dipermudahkan urusan kalian semua ya. Sejak aktif dgn youtube pd thn ini, banyak dah upload video di sana, Akaun dah lama dah wujud, cuma tak aktif. Kalau tak silap thn 2015 lagi. Sekarang dah banyak dah video upload kat sana, tengah fokus utk niche food and cooking hii.Permulaan tu, campur – campur jugak buat video, since dah minat memasak, lagi bagus fokus utk niche resepi.

Teringat pulak ada rakan facebook tu pesan, niche resepi bagus utk youtube, lagipun ada aim jugak kenapa nak fokus utk niche. Entahlah harap – harap fokus ke niche resepi lah ya, takut terpesong upload video lain hii.

CUKUP 100 SUBSCRIBERS, TAHNIAH UNTUK DIRI SENDIRI 
Dah janji dgn diri sendiri, cukup 100 subscribers nak buat entri. Alhamdulillah tak ingat dah hari apa, dah cukup dah 100 subscriber, harap makin bertambah dan terus bertambah. Alhamdulillah fokus ke niche food & cooking ni, setakat ni rasa dapat lah membantu yg di luar sana, ada yg komen tanya pasal air fryer,so kita pun jawab apa yg mampu.

banyak lagi hala tuju dgn youtube, syukurlah subscribers makin meningkat

Setiap bulan pihak youtube akan hantar emel nak bagi tahu prestasi youtube kita macam mana, Dapat emel masih nyatakan 98 subscriber pdhal dah cukup 100 dah hii. Sbg permulaan ni rasa dah cukup puas hati, views pun meningkat, minutes watched pun meningkat  dan unique viewers pun meningkat..

Untuk popular upload tu baru tempoh 3 bulan upload dah cecah  6.5K views. Ok dah tu.. rasa berbaloi pulak fokus utk niche, sebab ramai yg view kalau bab masak – masak ni kan. 🙂

Cuma itulah nak edit video ni bukan senang, kadang- kadang klip video  terperap dlm gallery phone, lama sangat nak blh ke edit sebab seru tak sampai hii, ikut mood jugak ni. Permulaan nak suruh orang tahu kewujudan youtube kita, banyak jugak lah share di group – group. Bukan senang nak senang ya.

2018 11 08B16 49 10 25284252C891Bunread2529B Bxaviera ava2540yahoo.co .ukB BYahooBMail - BANYAK LAGI HALA TUJU DENGAN YOUTUBE,.SYUKURLAH SUBSCRIBERS MAKIN MENINGKAT

 Youtube ni dah berwajah baru nampak menarik senang nak tengok analytics macam mana. Banyak lagi ni hala tuju dgn youtube, semoga dipermudahkan hii.. Seronok bila tengok views tu macam makin lama makin meningkat.

Siapa yg belum subscribe lagi, jemput subscribe ya, nak road ke 1000 subsribers pulak, jauh sangat bermimpi tu kan hii, tak apa mimpi akan jadi kenyataan, pujuk diri sendiri. Ni dah buat entri utk 100 subscribers, nanti cukup 1K subsribers, nanti akan up lagi entri hii. Kalau dulu fokus blog, ni youtube pun nak kena fokus jugak.

2018 11 08B16 52 12 ChannelBAnalyticsB25E225802593BYouTubeBStudio - BANYAK LAGI HALA TUJU DENGAN YOUTUBE,.SYUKURLAH SUBSCRIBERS MAKIN MENINGKAT

Loading...

Tags: #Banyak #Dengan #HALA #LAGI #MAKIN #MENINGKAT #SUBSCRIBERS #TUJU #YOUTUBE.SYUKURLAH

author
Author: 
    Isu Negaraku versi Mandarin: KPM siasat bukan satu sekolah
    MURID sekolah menyanyikan lagu Negaraku dlm bahasa Mandarin dan bahasa lain yg tular
    Lucinta Luna Akhirnya Jadi Laki-Laki, Netizen: Kalo Gini Kan Macho, Ngapain Halu Mulu!
    slidegossip.com – Lucinta Luna dikenal sbg artis sensasional gara-gara byk yg menduga kalau
    2 Thn Gak Pulang ke Rumah, Ternyata Anak Artis Ini Kerja Jadi Karyawan Toko!
    slidegossip.com – Kabar mengejutkan datang dr putra Andi Soraya, Shawn Adrian Khulafa. Seperti
    Asus ROG Phone 2, Termahal Rp 22 Juta
    ROG Phone 2 resmi diboyong Asus ke Tanah Air, lewat sebuah acara peluncuran

    Leave a reply "BANYAK LAGI HALA TUJU DENGAN YOUTUBE,.SYUKURLAH SUBSCRIBERS MAKIN MENINGKAT"